Arkadaşım eşin çok ayıp etmiş ama tavrını koyman gerekiyor,çok ezilip çok yıpranman senin hayatına mal oluyor bir şekilde bu durumlara dur demek gerekiyor..Benim eşimde sinirli bizde 2 sene flörtten sonra evlendik ama ne yazık ki flört ile evlilik çok farklı oluyor o zaman çıtkırıldım aman üzerim nişanlımı diye düşünen kişiler evlendikten sonra %100 değişebiliyor.Hayır para kazanmaman onun seni incitmesine neden değil herşey onunsa sende onun eşisin.Diğer bir olay artık sinmeee susmaa ama kavga boyutun da getirme kendine vurdurma,yalnızca yalnış olduğunu anlat defalarca bu tip insanlar genelde benim bildiğim dogru der anlamak istemez bu benim eşimdede var senin eşinin huyu bnm eşimin kine yakın bizde 5 aylık evliyiz.Ama ben tavrımı koyuyorum konuşmama hatası olur o bana küser asla hata yaptığını kabul etmez asla ve asla özür dilemezzz özür dilemek onun için büyük bir kayıptır erkeklikten ödün vermiş gibi hisseder kendisini haaa diğer bir husus ise özür dilediği hatayı tekrar tekrar yapmak ne anlamı kalıyor ki o zaman özrünnn değil mi korkut gözünü seni kaybetme korkusunu yaşat ona.. Her daim çekecek her daim onunla olmayabileceğini anlatmalısın ki gözü korksun ben bunu yaptım çünkü şu 15 gündür pek tantana olmuyor ama tantana olmaya çok müsait konular oluyor bzaen de ben susuyorum haa bizdede tam tersi para konusuna gelince eve en çok bakan benim benim gelirim daha yüksek para konusundada ft ralar ortada yüzer tek tlf su kesme ihbarları gelir takmazzz ya en son durumda gider öder yada bana kalır bu yüzden de yeriz birbirimizi,yani inan bu tip insanlarla geçim çok zor sevgide azalıyor elalem birşey demesin aman boşanılmasınlarla ilerleniyor işte,ben zaten şu an bebek olayını bile istemiyorum her şey oturana kadar 31 yaşındayım ama zamana ihtiyacı var evliliğimizin bunları neden anlattım yani herkeste var inan bana ama çekeceğim diye bir kaide yok kimi çeker hayatı gider elden kimi çekmez keyfine bakar sana diyeceğim kardeşim senden özür dilemesini sağla ve kardeşinden de artı küsmesinin yalnış olduğunu sok kafasına hatalı taraf olduğunu anlat haklı haksızı değil hatalı olduğunu anlat,kavgaya kavga ile cvp vermekte daha da zora sokuyr buda var çünkü bu tip insanlar anlamzlar çalışmaya başlayabilirsin gözü korksun en azından kendi ayakları üzerinde durabileceğini anlar,bunu ona anlat örneğin ben ev aramaya başlamıştım 15 gün çantamda ev telefonları emlakçı telefonlarının olduğu kağıt vardı onu bulmuş daha bir anladı gidebeileceğimi ailem her zaman var ama benim yüzümden problem yaşamak zorunda değiller dedim ve evi ayırmaya kalktım mesela ...yani senin ayaklarının üzerine basabileceğini korkunun olmadığını sadece hayatta onun olmadığını tekte yaşanabileceğini bir şekilde anlat ona... İnş. herşey düzelir arkadaşım...