kafama cok taktım bisey olmus mudur :((

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Kızlar cok kötüyüm aglıyorum ne olur birsy söyleyin küçükken ameliyat olmuştum idrar yoluna sonda takmışlardı çıkarırken cok acımıştı sonrada iki üç gün kan geldi acaba kızlık zarım bozulmuş mudur o zamanlar annemler panik olmstu ama aradan 8 sene gecti 13 yasında falandm kafama cok takıyorum lütfen bilgisi olan yorum yapsn

Son düzenleme:
İkisi farklı yerler. Arama motoruna üretra ağzı vajina yazıp görsellerde aratın. Gelen kan da idrar yolundan gelmiştir. Ailenizin paniği de doktorla konuşunca bitmiştir. Ama içiniz iyice rahat etsin diye doktora da sorun.
İkisinin yerş farklıyms bende baktım ama ya takan kişi ilk vajina ma soktuysa yanlıs taktıysa o sekilde bozuldysa kan gelmsti cünkü:((

Bozulmuş mudur sence gercekten kafama cok taktm bunu :KK43:(
Ya of onu kastetmedim.
Kızlık zarı dediğiniz hymenin zaten deliği var, adet Nasıl olacaz yoksa?
Zaten sonra dediğin küçük bişey zarar veremez.
Ayrıca ne kadar önemli bir dokuymuş bu kadar taktın kafaya, kimseyle cinsellik yaşamadıysan bakiresin zaten, bitti yani.

Iyi de sonda takan ilk defa orayı görmüyor

Zaten yanlış yere sokamaz da soksa sonda torbası boş kalıp idrarın ortalığı batırırdı

Zorlamış tahrik olmuş kanamış işte

Annenize söyleseniz ona doktor o zaman anlatmıştır

Bir de diyelim ki bozuldu siz endişe etseniz de etmeseniz de bu gerçek değişmeyecek

Kizlik zarin bozulmuş olsa nolur? Madem sen evlilik oncesi iliskiye karsisin ve kendini bu tip ilişkilerden uzak tutmuşsun kendini biliyosun ne yapip yapmadigini. Saglik problemlerinden dolayi bozulan kizlgin hesabini yapmana gerek yok. Bu yuzden seni yargilayacak kadar hasta bi adamla karsilasirsanda evlilik yoluna girmen hayatini, ailen seni bu yasa kadar getirmek icin verdigi emekleri cope atman demek.

sondayı vajinanıza sokmadılarsa bişey olmamıştır, ki neden vajinanıza soksunlar???
ayrıca farzedelim bekaret zarınız yırtılmış, ne yapacaksınız, yani bunu öğrenmeniz neyi değiştirecek ki bu kadar düşünüyorsunuz. sonuçta yıllardır yokluğunu bile farketmediğinize göre işlevsiz bir şeyden sözediyoruz.

Back
X