Kafama sıkar giderim klişesi :)

Wurstria

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.556
598
Yurttaki oda arkadaşlarımdan resmen daral geldi. Kusacağım birazdan :) Koca hafta kimsecikler yoktu aslında hatta 2 gün boyunca odada tek başımaydım ve dünyanın en güzel şeyi kyk yurdundaki 4 kişilik odada tek başına kalmaktı. Birkaç gün önce kızlardan biri döndü evinden, ikimiz gayet sessiz sakin yaşıyorduk. Bugün bi tanesi daha geldi, olduk üç kişi. Finaller önümüzdeki hafta. Yalnız bu kızların ikisi bir olunca abuk sabuk depresyonlara, triplere bağlıyorlar. Şu an tam 1 saattir Ahmet Kaya'nın yüksek ölçekli depresonist şarkılarını dinleyip bir de eşlik ediyorlar. Kızım daha 23 yaşındasınız, kafanıza sıkıp gidecek kadar ne yaşadınız? Çok istiyorlarsa ben de sıkarım yani onların kafasına, zahmete gerek yok. Bu yurt beni öldürüyor ya bitse de gitsek. Var mı komik yurt anılarınız falan anlatsanız, bende de var bazı komik anılar. Siz anlatırsanız anlatırım.

Var var olmaz mi
Ben kendi sehrimde okudum uniyi ama kyk anilarim var resmen dusun yani
İyi ki de varmis
O kadar mutluydum ki ama o zamanlar farkinda degilmisim simdi anliyorum
Erkek arkadaslar vardi beni yurt kantinine sokup muhabbet etmek icin bir arkadasin kartini vermislerdi bana kantine girer yemek yerdim onlarla mac izlerdim
Kol kola fotolarimiz var hey gidi gunler
Birkac kere de duvardan atlayarak iceri girmisligim var
genclik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…