Kafama takılan soru

mrs obsession

Belki yarın daha güzel olur
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
105
114
53
Kızlar merhaba size danışmam gereken bir konu var yorumlarınız için şimdiden teşekkürler . Küçüklükten kalma omuzum da bir yara var derim buruşmuş bir şekilde ama bakıldığında çok az kısım önden görülüyor kalan kısım ise arkada ama oda fazla değil Allah'a binlerce kez şükürler olsun daha fazlası da olabilirdi yine ucuz kurtulmuşum ama kafama takılan evlenince problem olur mu ya da ne zaman söylenmesi gerekir doktora gittim oda yaranının yeri çok iyi bir yerde hareketlerinizi engellemiyorsa ben bu ameliyatı yapmam dedi ki eğer yaparsam bu sefer ameliyat izleri kalacak dedi yine fondoten sürebilirsiniz dedi eve geldim gerçektende fondoten kapattı sayılır aynı zamanda bir merhem de verdi ama yaranın üzerinden baya sene geçtiği için etkisi yok gibi acaba evlilikte problem olur mu diye düşünmeden edemiyorum ne yapmalıyım sizce buna benzer bir durum yaşayan var mı ?

Omuzunuzda ki yara izi evlilikte ne sorunu oluşturur ki ayrıca evleneceğiniz kişiye neden söyleyeceksiniz anlamadım.

Canım evlilik öyle bi şey değil ki :/

hiçbir problem olacağını sanmıyorum sizi endişelendiren görüntü olacaksa şöyle anlatayım kuzenimin neredeyse vücudunun her yeri yara bir hastalıktan dolayı ve eşi o yaraları öpe öpe seviyor olması gereken de budur insan sevdikten sonra gözü görmez emin olun

Ya bu aralar fazla taktim kafaya ama iyiki size danışmışım yorumlarınız gerçekten rahatlattı beni
Anladım rumuzundan belli :) takma kafana hatta bir değişiklik yap rumuzunu değiştirebilirsin ilk adımı böyle atarsın mesela

Türbanlı mısın?
Yani
Baştan ayağı kapalı mısın?

Öyleyse önceden söylemene gerek yok

Ama bilerek gizliyorsan gizleme

Ay senin fazladan kaş tüyün var diye de bahane sunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…