- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi mrs obsession
-
sana ne arkadaşım. Allah Allah konu sahibi birşey dememiş seni alıntılamamışım sananeSen keser misin artık şu artı bir olayını
Öz cümlen yok
Beğenip geçmek yerine
+ yazıp adını güncel tutuyorsun
Lakin konuların, ilgi çekmeyecek kadar vasat
Yorum da yok haliyle
Göz ardı et diye bir seçenek var.Sen keser misin artık şu artı bir olayını
Öz cümlen yok
Beğenip geçmek yerine
+ yazıp adını güncel tutuyorsun
Lakin konuların, ilgi çekmeyecek kadar vasat
Yorum da yok haliyle
Canım neden takıyorsun kafana sen öyle. Onu problem edecek adam zaten seni sevmediği gibi insan da değildir. Oh yaram sağolsun onun sayesinde ne mal olduğunu anladım da kurtuldum bu adamdan dersin.Kızlar merhaba size danışmam gereken bir konu var yorumlarınız için şimdiden teşekkürler . Küçüklükten kalma omuzum da bir yara var derim buruşmuş bir şekilde ama bakıldığında çok az kısım önden görülüyor kalan kısım ise arkada ama oda fazla değil Allah'a binlerce kez şükürler olsun daha fazlası da olabilirdi yine ucuz kurtulmuşum ama kafama takılan evlenince problem olur mu ya da ne zaman söylenmesi gerekir doktora gittim oda yaranının yeri çok iyi bir yerde hareketlerinizi engellemiyorsa ben bu ameliyatı yapmam dedi ki eğer yaparsam bu sefer ameliyat izleri kalacak dedi yine fondoten sürebilirsiniz dedi eve geldim gerçektende fondoten kapattı sayılır aynı zamanda bir merhem de verdi ama yaranın üzerinden baya sene geçtiği için etkisi yok gibi acaba evlilikte problem olur mu diye düşünmeden edemiyorum ne yapmalıyım sizce buna benzer bir durum yaşayan var mı ?
işte bunu nasıl öğrenebilirim kızlar önceden konuşmam gerekmez mi?Sunu diye blirim.evleneceyin kisi sdni fiziyinle yureyinle kisiliyinle kabul etmeli oldugun gibi kabul etmeli saklanmalimi hayir kaza gecirdiyini bu yaranindan onun anisi oldugunu dile getir eyerki bu kisi o yarayi bahane edecekse yada izi inan bana o adamla bir omir gecmez ki evlenmek bir omur beraber olmak bence
hayır. tesettürlü değilsen o görür zaten abartma.çoğu kişi bekaretini kaybettiğini dahi ssöylemeye değer bulmuyorişte bunu nasıl öğrenebilirim kızlar önceden konuşmam gerekmez mi?
tesettürlüyüm bu yüzden söyleme ihtiyacı hissediyorum çünkü göremeyeceği bir yerde görünce nasıl bir tepkiyle karşılaşağımı bilmememek korkutuyor.hayır. tesettürlü değilsen o görür zaten abartma.çoğu kişi bekaretini kaybettiğini dahi ssöylemeye değer bulmuyor
tesettürlüyüm bu yüzden söyleme ihtiyacı hissediyorum çünkü göremeyeceği bir yerde görünce nasıl bir tepkiyle karşılaşağımı bilmememek korkutuyor.
Valla izi merak ettim
Sorun değilse sadece o bölgeyi foto atsana
Yani ne kadar kötü olabilir
Eşimin iş arkadaşı vardı kız bütünsel yanmıştı kolu vs engelli idi
Benim bacağım yanık ki bayağı da yanık hiç sorun olmadı ha olayı anlatmışımdır belki muhabbet esnasında ama ay yanık kötü görünüyor vs demedim
Ben açığım bacağımı mubahbbeti açılırsa herkese de gösteririm yani hiç sıkıntı değil
Bence eyer bir yere gelmisseniz aranizda birsey varsa onceden o izidi basindan gecenlwri anlat anlatki hem karsindakinin karakterini oyrenirsin hemde sana verdiyi deyeri anlarsinişte bunu nasıl öğrenebilirim kızlar önceden konuşmam gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?