Kafama takılan sorular

Neden degisik insanlar ilan edildiniz? Cevaplayayim;

Normal ailelerde kimse kimsenin babasini oldurdugunden suphelenmiyor.
Normal ailelerde insanlar babalarini öldürmüyor.
Normal ailelerde bu kadar yasi kemale ermis insanlarin hayatini kardesleri, yegenleri gun be gun takip etmiyor, bilmiyor.
Normal aileler kiraciyla sorun yasasa bile kendi yaşadıkları evi 3-4 kez degistirmez, aman yine tasinicaz diye kolileri kutulu birakmaz, cidden anlayamadim kiraciniz cikmadigi icin siz neden seyyah gibi geziyorsunuz?

Ayrica normal bir insanin gelip de burada dayimi oldurduler diye dert yanması daha da garip, dert yanacaginiza polise gidin, neyi bekliyorsunuz?

Çocuklar adamın üstüne gitti de fenalaştı mı dedim öldürdüler demedim. o günün verdigi psikolojiyle şu an üçüncü gündeyiz daha sağlıklı bir şekilde bakabiliyorum olaylara merak etmeyin.

Tam tersi çocuklar adamın üstüne gidip ölümüne sebep olsalar daha kötü durumda olmazlar mıydı? Dayı yaşlı ve bakıma muhtaç mıydı? Yanında eşi var mıydı? Konu komşusu ne düşünüyor acaba?

fazla yaşı yoktu ama dediğiniz gibi bakıma muhtaçtı son zamanlar hastaneye komşusu getirip götürüyordu yemeklerini de orda bulunan teyzem yapıyordu o yüzden çocuklarinın davranışları içime oturdu zaten

Allah rahmet eylesin. Elden ayaktan düşüp yatalak olmamış en azından, o zaman belki tamamen evlatlara muhtaç olur onlar kötü davransa da kimseye haber edemezdi mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin. Elden ayaktan düşüp yatalak olmamış en azından, o zaman belki tamamen evlatlara muhtaç olur onlar kötü davransa da kimseye haber edemezdi mekanı cennet olsun
Çok sağ olun bizde bu şekilde düşünüyoruz onun içinde bir kurtuluş oldu belki de dediğiniz gibi

Müge’ye çıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…