Çocuğunuzla araları nasıl,arkada çocuğunuza bakamazlar mı?Uykunuz gelince de arkaya geçersiniz kp öne geçer,sığarsınız gibi geldi.Zaten özel araba,aralarda mola verirsiniz.
Biz zaten 3 kisiyiz esim,ben,oglum. Kv ve kayinbaba eklenince 5 kisi olup araba doluyor. Görümcemlerle ucakla arkadan gitmek cok güzel fikir ama malesef onlar biz tatilimizi yariladiktan sonra gelip,2 hafta sonra dönecekler.(okuldan dolayi). Ehliyetim var..2 gün yol çekmek bence gereksiz onlar 3ü gelsin tr ye sende görümcelerinle gel 2 gün çocugu heba etme illa araba gerekiyorsa burada. hem sizin ehliyetiniz varmı? tek şöför eşinizmi olacak 2 gün?
Aynen canim, ama nasil söylicez kirmadanBende bir gurbetci olarak arabayla gitmenin zor oldugunu cok iyi biliyorum bence bunu ilk onlarin düsünmesi lazim yani mümkün degil bir cocuk var arkada iki büyük insan cok zorr bunu uygun dille anlatmaniz lazim canim yoksa sizin icin o iki gün yolculuk zor gecer
Canim arabayla yolculukta arka taraf komple yatak yapilir öyle gidilir. 3 kisi arkadaysa nasil yatak yapilsin,ayaklar nereye uzatilsin? En kötüsü cocugum nasil uzanip uyusun? Kucagimda oda bende mahfolcaz. Istemiyorum..Çocuğunuzla araları nasıl,arkada çocuğunuza bakamazlar mı?Uykunuz gelince de arkaya geçersiniz kp öne geçer,sığarsınız gibi geldi.Zaten özel araba,aralarda mola verirsiniz.
Biz zaten 3 kisiyiz esim,ben,oglum. Kv ve kayinbaba eklenince 5 kisi olup araba doluyor. Görümcemlerle ucakla arkadan gitmek cok güzel fikir ama malesef onlar biz tatilimizi yariladiktan sonra gelip,2 hafta sonra dönecekler.(okuldan dolayi). Ehliyetim var..
Canim Esin Söylemeli Yada Sen Kayinvalidenle Konus hani dedin ya Arkadas Gibiyiz Diye Zaten kimse direk istemiyoruz demez azcok yolunu yordamini bilirsin onunla nasil konusacaginin anlat cocuk olmasaydi seve seve felan dersin yoksa zor olur ben esimle gidiyorum Türkiyede Gözümü zor aciyorum arabada oraya buraya kivrilmaktan arkada yiyeceklerimiz felan arabanin ici gidene kadar dagiliyo ki bide sizde cocuk var bide onun esyalari varAynen canim, ama nasil söylicez kirmadan
Ayyyyyy insallahhhhhhBence onlar da olayin pek mumkun olmadigini anlayacaklar bes kisinin bagaji bile sigmaz. Aslinda siz de soyleyebilirsiniz cocuk icin boyle dusundugunuzu mevzu cocuk olunca insan biraz cesur olmali ama once bi bekleyin bakalim belki kendilerinden vazgecerler
Iyide neden ben ve kücük cocugum ucakla ugrasiyoruz? Biz esimle tasarruf edelim ucaga o kadar para ödemeyelim diye arabayla rahat gider geliriz dedik ve bu karari aldik. Simdi ne anlami kaliyorki ben oglumla ucaklarda yanliz gitcem ve yine o kadar para ödicem. Kayinvalidemle,kayinbabamda sirf para ödemesinler diye bizim arabayla gidecekler. Esimde söförlük yapacak. Yok olmaz bence. Kv ve kp buyursunlar ucakla gitsinler. Neden bu kadar anlayissiz davraniyorlar anlamiyorum..Yolda gezmek gibi bir niyetiniz yoksa ve eşiniz arabayi yol boyunca tek sürecekse siz hiç surmeyecekseniz en mantıklısı sizin oğlunuzla ucakla, kayinpeder kayinvalide eşinizin de araçla gelmesi.
Bilet ücretini düşününce haklısınız gereksiz bir durum oluyor. Kırmadan çocukla rahat olmayacağını anlatmanız gerek o halde.Iyide neden ben ve kücük cocugum ucakla ugrasiyoruz? Biz esimle tasarruf edelim ucaga o kadar para ödemeyelim diye arabayla rahat gider geliriz dedik ve bu karari aldik. Simdi ne anlami kaliyorki ben oglumla ucaklarda yanliz gitcem ve yine o kadar para ödicem. Kayinvalidemle,kayinbabamda sirf para ödemesinler diye bizim arabayla gidecekler. Esimde söförlük yapacak. Yok olmaz bence. Kv ve kp buyursunlar ucakla gitsinler. Neden bu kadar anlayissiz davraniyorlar anlamiyorum..
Iyide neden ben ve kücük cocugum ucakla ugrasiyoruz? Biz esimle tasarruf edelim ucaga o kadar para ödemeyelim diye arabayla rahat gider geliriz dedik ve bu karari aldik. Simdi ne anlami kaliyorki ben oglumla ucaklarda yanliz gitcem ve yine o kadar para ödicem. Kayinvalidemle,kayinbabamda sirf para ödemesinler diye bizim arabayla gidecekler. Esimde söförlük yapacak. Yok olmaz bence. Kv ve kp buyursunlar ucakla gitsinler. Neden bu kadar anlayissiz davraniyorlar anlamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?