- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Evet kafama takmaya değmez ama sinir oldum bir kere
Biz haftada bir kere kvlere yemek için gidiyoruz kaynımlarda geliyo orada toplanıyoruz işte 3 saat filan oturuyoruz..
Gittiğimiz gün cuma ama eşimin artık cuma günleri dersi olduğu için gelemeyecek.
Geçen hafta başladı işte bu ders, cuma beni kvlere bırakıp döndü okula dedi ki sen annemlere söylede perşembeye alsınlar bende gelebileyim
(Diğer günlerde benim dersim var).
Tamam dedim gittim kv ve eltim oturuyolardı, yemek gününü değiştirebilirmiyiz dedim. Eltim hemen "değiştiremeyizzz" dedi ama söyleme tarzını bir görseniz bağırarak söylüyo nerdeyse.. insan bi sebebini sorar değil mi.
Neden değiştiremiyoruz dedim, ben o gün bi çocuğa özel ders vermek için anlaştım onlara gidicem dedi.
Sonra eşimin dersi olduğunu o yüzden artık gelemeyeceğini söyledim.
Haa x abim mi istedi tamam o zaman değiştirelim dedi!
Hani dersin vardı dedim noldu
Bi konuşup değiştirebilirmiyiz bakalım dedi
Haber veririm dedi
Bugün konuştuk tamam perşembe olsun ayarladım dedi
Yani işin özeti kendim için değiştirmek istediğimi sandı ve kabul etmeyecekti, eşimin istediğini sandı hemen kabul etti.
Kimine göre basit bir durum ve çok cnm sıkıldı
Eltimle aramızda zaten sürtüşme var hep
Şimdi ben perşembe gittiğimizde eşimin artık dersinin olmadığını benim için perşembe gününün uygun olduğunu söyliycem eşimde destekliycek tabi bunu
Biraz da o sinir olsun ki eminim olur
Sizce
Biz haftada bir kere kvlere yemek için gidiyoruz kaynımlarda geliyo orada toplanıyoruz işte 3 saat filan oturuyoruz..
Gittiğimiz gün cuma ama eşimin artık cuma günleri dersi olduğu için gelemeyecek.
Geçen hafta başladı işte bu ders, cuma beni kvlere bırakıp döndü okula dedi ki sen annemlere söylede perşembeye alsınlar bende gelebileyim
(Diğer günlerde benim dersim var).
Tamam dedim gittim kv ve eltim oturuyolardı, yemek gününü değiştirebilirmiyiz dedim. Eltim hemen "değiştiremeyizzz" dedi ama söyleme tarzını bir görseniz bağırarak söylüyo nerdeyse.. insan bi sebebini sorar değil mi.
Neden değiştiremiyoruz dedim, ben o gün bi çocuğa özel ders vermek için anlaştım onlara gidicem dedi.
Sonra eşimin dersi olduğunu o yüzden artık gelemeyeceğini söyledim.
Haa x abim mi istedi tamam o zaman değiştirelim dedi!
Hani dersin vardı dedim noldu
Bi konuşup değiştirebilirmiyiz bakalım dedi
Haber veririm dedi
Bugün konuştuk tamam perşembe olsun ayarladım dedi
Yani işin özeti kendim için değiştirmek istediğimi sandı ve kabul etmeyecekti, eşimin istediğini sandı hemen kabul etti.
Kimine göre basit bir durum ve çok cnm sıkıldı
Eltimle aramızda zaten sürtüşme var hep
Şimdi ben perşembe gittiğimizde eşimin artık dersinin olmadığını benim için perşembe gününün uygun olduğunu söyliycem eşimde destekliycek tabi bunu
Biraz da o sinir olsun ki eminim olur
Sizce