Kafama taktım...

Evet oyle diyecegine sizin dedignz gbi derse veyahut kizarak argolu biseklde dese hak verrim baskasi gelsin de nemek ...
Sabah konustm zaten de assla hatrlamiyorum diyor yani blemiyorm uyku sersemligi olabilrr belki
Aaaa hayır size katılmıyorum ne demek argolu bir şekilde dese, asla size argolu konuşmaya hakkı yok, sizde ona konuşmayın lütfen
Sabah konuşmuşsunuz zaten, bence huzursuz olmayın bugn sarılıp uyuyun, bir daha tekrarlanmaz umarım, mutluluklar

Ya adam sarılmış uyumuşsunuz sonra neden sürekli adamı çeviriyosun ahahah bi de bahane üretiyosun yok kıbleye yönünü çevirme falan. Yazık adama nasıl yatarsa yatsın uyurken huzurlu olsun bari

Hep olan bisey degil zaten ama ben ona ayni sekilde demis olsaydim acaba ne der ne dşünrdü..

çok saçma olmuş,ben olsam eline bile vururdum beni çevirmeye çalışsa uyurken

Aaaa hayır size katılmıyorum ne demek argolu bir şekilde dese, asla size argolu konuşmaya hakkı yok, sizde ona konuşmayın lütfen
Sabah konuşmuşsunuz zaten, bence huzursuz olmayın bugn sarılıp uyuyun, bir daha tekrarlanmaz umarım, mutluluklar

Yani argodan maksat bi an sinirlenp derse belki bu kadar üzlmezdim. Ama bu dedigni asla normal bulmadm. Yok canim bndan sonra sarlmam istesemde teklf etmem 😔😔

Yani argodan maksat bi an sinirlenp derse belki bu kadar üzlmezdim. Ama bu dedigni asla normal bulmadm. Yok canim bndan sonra sarlmam istesemde teklf etmem 😔😔
Hayır bu kadar üzülmeyin lütfen, umarım o kendi düşünüp kendini affettirebilir

Hayır bu kadar üzülmeyin lütfen, umarım o kendi düşünüp kendini affettirebilir

Hakkni yiyemem ugrasti biras kzdı biraz gönül aldi benm ona dedgmi empati kurmasni istedm snra braz daha anlayasli oldu. ve assla hatlamiyrm falan dedi ama bnm aklmdan ckmıyor iste unutlur zamanla illaki
Ama ders oldu banada bu

Ya adam uyku sersemi demiştir; zaten pek anlamlı bir söz de söylememiş, komik, saçma bişey demiş. Benim eşim de bazen uyku sersemi affedersiniz küfür falan eder uykusu bölününce, sonra hatırlamaz bile söylediğini.

Evet esim bazen konusr bile rüyasnda.inşaAllah umuyorum ki uyku sersemidir yoksa benden artk ne isterse baskasi yapsin diyesim varr. Hatrlamdgni ve yeminlede baskasi yok kim olabilrde dedi hani 😳

ben uyurken sarılmayı filan hiç sevmem. sıkıntı basar beni. eşime de söylerim. siz de abartmışsınız yani. uyuyan insasnı niye çevirip duruyorsunuz. belki o da sarılarak uyumayı sevmiyor.

ben uyurken sarılmayı filan hiç sevmem. sıkıntı basar beni. eşime de söylerim. siz de abartmışsınız yani. uyuyan insasnı niye çevirip duruyorsunuz. belki o da sarılarak uyumayı sevmiyor.

Yo sever normalde ama su 2,3 aydir sarilip uyumuyorz bnde bayadr olmuyor ya ondan istedim israrla.
Iste uyku sersemi dedi diye norml karslamya calisyorm artik napayimm ki

bekleyıp sarılıp uyumanız guzel. sarıldınız uyuya daldınz o saatten snra arkaasını döner yatar duz yatar yan yatar vs vs ..
o an bi ruya görmustr illa kötuye yada baska kızlara yönelmeyın hemen denk gelmiştir uyku hali yarı ölu halidir insann ..
izlediği film video okudugu bişiy tetiklemiştir .. belkide çok guzel bi kız görmustr o an etkısınde kalmıstr öle demiştir bunlr bilinmez ama sormanz gerek ki hiç bir erkekte bir şey olsa bu oldu demez.. Bir şey olsa bile emin olmadan aranızı bozacak durumlrda bulunmayın

Yo sever normalde ama su 2,3 aydir sarilip uyumuyorz bnde bayadr olmuyor ya ondan istedim israrla.
Iste uyku sersemi dedi diye norml karslamya calisyorm artik napayimm ki

Dünyanın en rahatsız şeyi sarılarak uyumak biliyor musun
Bizde sarılırız iki dakika falan sonra ilk ben arkamı dönerim :)))
Cidden rahatsız bir durum buna eşinizi zorlamayın lütfen
Eşim zorla beni oraya buraya döndürse söverim muhtemelen yapmayın

Ypk
Dünyanın en rahatsız şeyi sarılarak uyumak biliyor musun
Bizde sarılırız iki dakika falan sonra ilk ben arkamı dönerim :)))
Cidden rahatsız bir durum buna eşinizi zorlamayın lütfen
Eşim zorla beni oraya buraya döndürse söverim muhtemelen yapmayın

Yok canim birrdaha insaAllah assla yapmam.

izlediği film video okudugu bişiy tetiklemiştir .. belkide çok guzel bi kız görmustr o an etkısınde kalmıstr öle demiştir bunlr bilinmez ama sormanz gerek ki hiç bir erkekte bir şey olsa bu oldu demez.. Bir şey olsa bile emin olmadan aranızı bozacak durumlrda

🤣 canim cok rahattin içimi insaAllah senin bu dediklernden biri yoktur Allah'im 😳

Back
X