bence de inatla çevirip durmuşsunuz adamı,ben olsam hemen uyum sağlar renkli bir fanteziye çevirirdim bak nasıl güzel olurdu geceniz.
Evet inatla yapmis oldum dön diye ama o uyur uyank halde bilmiyorm olur muydu fantazi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de inatla çevirip durmuşsunuz adamı,ben olsam hemen uyum sağlar renkli bir fanteziye çevirirdim bak nasıl güzel olurdu geceniz.
Aaaa hayır size katılmıyorum ne demek argolu bir şekilde dese, asla size argolu konuşmaya hakkı yok, sizde ona konuşmayın lütfenEvet oyle diyecegine sizin dedignz gbi derse veyahut kizarak argolu biseklde dese hak verrim baskasi gelsin de nemek ...
Sabah konustm zaten de assla hatrlamiyorum diyor yani blemiyorm uyku sersemligi olabilrr belki
Ya adam sarılmış uyumuşsunuz sonra neden sürekli adamı çeviriyosun ahahah bi de bahane üretiyosun yok kıbleye yönünü çevirme falan. Yazık adama nasıl yatarsa yatsın uyurken huzurlu olsun bari
adamı çevirip durmasaydınız bak nasıl olurdu,Evet inatla yapmis oldum dön diye ama o uyur uyank halde bilmiyorm olur muydu fantazi![]()
Aaaa hayır size katılmıyorum ne demek argolu bir şekilde dese, asla size argolu konuşmaya hakkı yok, sizde ona konuşmayın lütfen
Sabah konuşmuşsunuz zaten, bence huzursuz olmayın bugn sarılıp uyuyun, bir daha tekrarlanmaz umarım, mutluluklar
Hayır bu kadar üzülmeyin lütfen, umarım o kendi düşünüp kendini affettirebilirYani argodan maksat bi an sinirlenp derse belki bu kadar üzlmezdim. Ama bu dedigni asla normal bulmadm. Yok canim bndan sonra sarlmam istesemde teklf etmem![]()
Hayır bu kadar üzülmeyin lütfen, umarım o kendi düşünüp kendini affettirebilir
Ya adam uyku sersemi demiştir; zaten pek anlamlı bir söz de söylememiş, komik, saçma bişey demiş. Benim eşim de bazen uyku sersemi affedersiniz küfür falan eder uykusu bölününce, sonra hatırlamaz bile söylediğini.
Ortada bi gariplik var ama eşinizde değil
ben uyurken sarılmayı filan hiç sevmem. sıkıntı basar beni. eşime de söylerim. siz de abartmışsınız yani. uyuyan insasnı niye çevirip duruyorsunuz. belki o da sarılarak uyumayı sevmiyor.
Yo sever normalde ama su 2,3 aydir sarilip uyumuyorz bnde bayadr olmuyor ya ondan istedim israrla.
Iste uyku sersemi dedi diye norml karslamya calisyorm artik napayimm ki
Dünyanın en rahatsız şeyi sarılarak uyumak biliyor musun
Bizde sarılırız iki dakika falan sonra ilk ben arkamı dönerim :)))
Cidden rahatsız bir durum buna eşinizi zorlamayın lütfen
Eşim zorla beni oraya buraya döndürse söverim muhtemelen yapmayın