Kafamda çözemediğim için unutamıyorum

genelleme yapıyorum ama tecrübeyle konuşuyorum ve diyorum ki siz öyle sanın :) onun sizi engellemesi bile size şov aslında ve ara sıra mutlaka yoklayacaktır ama değişeceğini düşünmeniz aptallık olur dediğim gibi en iyi yöntem umursamamak engellemek telefon adres değiştirmek ve ortadan kaybolmak..
size yaptığı şeyleri kafanıza kazıyın bi kere yaşadığınız semptomlar manipülasyon yüzünden tamamen bi süre ona çekiliyormuş gibi hissettiren duygularınıza pek güvenmeyin her seferinde yaptığı kötü bir şeyi aklınıza getirin sonra zamanla geçecek ben bu manyakla ne diye kalmışım niye inanmışım ben kendime ne yapmışım diyeceksiniz psikolojinizle oynayarak kendine bağlamış bu kadar sizin de psikolojik bir açlığınız olmalı ki bu tuzağa düştünüz zaman içerisinde bir de bunu sorgulayın her iki taraftan ele alın anlayıp netleştirdikçe zihin orayla oyalanmayı bırakacak

Evet psikolojik açlığım var doğru o da farkındaydı bunun o yüzden ruh hastası olduğumu iddia etti hep ben de kanıtlamaya çalışarak döngüye girdim. Ben daha önce kolayca unutan hemen başkasıyla flört edebilen biriydim kaç yıl oldu ayrıyız kimseyle mesajlaşmıyorum bile o kadar yorgunum. Keşke evlensem artık daha mutlu olsam . Bu zamana kadar engelledi hep ben kendimi açıklamak için ulaştım hataydı artık bıraktım beş ay geçti o da biliyor ulaşacağımı ondan bekliyordur belki de. Hayatımı mahvetti ama yaşattığını yaşar umarım

o zaman onu da kendini de şaşırt ona ulaşma sen engelle ve ararsa da engeli kaldırma asla geri dönme tamamen ortadan kaybol ve bunda ısrar et ayrıca kendine odaklan ve nerede hata yaptığını hangi duyguların inançların seni yönettiğini gör ve yeni insanlara şans ver onun etkisinden artık çık üzerindeki kontrolünü geçersiz kıl bir şeylerin farkına var önce kendine prensipler ve kriterler belirle ve bunlara önce kendin uy ve prensiplerine uymayan davranış gösterenleri direkt sil ve karşına çıkan insanlarda tutarlı davranış, vericilik, merhamet ve dürüstlük ara önemli olan seni heyecanlandırması değil tam tersi huzur ve güven vermesi ve sana değerli bir insan olduğunu hissettirmesi bol şans

Siz ne kadar iyi bir insansınız uğraşıp yazıyorsunuz allah gönlünüze göre versin sizinde .

o an evden gitmesini söyleyip bida asla dönmemesini sağlamalıydın, çok çok çok tehlikeli biri ararsa açma manipüle edebilir gelirse de eve alma kurtul yoksa sonunu getirir
Beş ay önce son kez görüşelim dedi geldi normal görüştük sonra dönünce hakaretler başladı ben de dayanamayıp kuzenine instagramdan ben eski sevgilisiyim konuşabilir miyiz diye ulaştım bilerek yaptım ailesi duysun diye cevap vermedi kız ama kendisi engelledi her yerden beni ölsen açmam dedi açmadı da sanmıyorum o yüzden ulaşacağını son noktaydı ailesine yazmam

yeni kurbanlarını kandıramayınca sana tekrar dönmek için ulaşmaya çalışacaktır sen sen ol ona açık kapı bırakma sakın

Denenmişi denemeyin.her olayda istisna olmasına rağmen bu konuda o bile yok.

Denenmişi denemeyin.her olayda istisna olmasına rağmen bu konuda o bile yok.
Denemem zaten imkansız artık kendisi benim deli olduğumu iddia edip her yerden engelledi çok büyük hakaretler küfürler ettim ailesine ulaştım çıldırttı beni artık . Böyle bi insan olmadığımı kanıtlamaya çalıştığım için sürekli döngüye girdim kanıtlasam ne değişecek biliyorum ama kolay değildi kafamda çözmeye çalışıyorum yoluma bakayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…