Kafamda deli bir soru

I've noticed that instead of helping people, you critisize other peoples messages. Ive written this in English since you act like you know English so well. But this is a Turkish website. Goodnight.
Thank you.
But the trouble betwn us,is releated with your spech.
LoveS.
Goodnight.

Adam girip o tarihe sınav mınav koyamaz.
Kurul onaylamaz bir defa.
Üniversitedeki hocaları ilah kabul eden öğrenci kitlesinden misin?
Madem o kadar hırslı öğrencisin, çık burdan derse kasıl.
Sen aile evine dönünce sosyal hayatın kısıtlanacak, son ana kadar orda vakit geçireyim diyorsun içinden
Ama bir yandan huzursuzluğun var
Olmayan bahaneleri siper edip, haklı olduğumu yazsınlar diye konu açtın
Adam girip o tarihe sınav mınav koyamaz.
Kurul onaylamaz bir defa.
Üniversitedeki hocaları ilah kabul eden öğrenci kitlesinden misin?
Madem o kadar hırslı öğrencisin, çık burdan derse kasıl.
Sen aile evine dönünce sosyal hayatın kısıtlanacak, son ana kadar orda vakit geçireyim diyorsun içinden
Ama bir yandan huzursuzluğun var
Olmayan bahaneleri siper edip, haklı olduğumu yazsınlar diye konu açtın
21-30 Aralık arası final haftası demiş. 30 Ekim-4 Kasım arasindaki vize haftasinda 4 kasim yani cumartesi gunune bizimle ayni fakultedeki baska bir bolumun sinavinin kondugunu gordum. O yuzden bu finalde de olabilir dedim. Yani kafamdan kurup paylaştığım bir şey değil bu. Hatta inanamadım uzun sure bu nasıl oluyor diye. Ben de hocaları ilah gördüğüm için değil böyle bir şeye rastladigim için böyle düşünmüştüm. Notlarım da gayet iyi çünkü bölümüm yabancı dil üstüne ve liseyi yabancı dilde okudum. Bana çok kolay geliyor. Burada da tam bursluyum. Burada da aman aman bir sosyal hayatım yok, hatta türkiyede daha iyiydim denebilir.
Son ana kadar burada kalma derdinde değilim hatta bugün keşke daha erken gelme şansım olsa dedim :KK43: ne kadar kibrisa geldim diye her gece alem yaptığım dusunulse de gercek bu değil. Ben sadece içinden geçen bir şeyi paylaşmak istedim,ama haklı olarak ama haksız olarak. Zaten forumun amaci bu degil miydi?
Iki kere alıntılanmış kusura bakmayın lütfen :/

I've noticed that instead of helping people, you critisize other peoples messages. Ive written this in English since you act like you know English so well. But this is a Turkish website. Goodnight.

böyle düşünmenize sebep nedir peki?
eleştirmek iyidir çoğu zaman yol gösterir

yaptığınız yorumdan birşey anlamadıgımdan ikinci kanala geçmiş olabilirim

birde ing öğrt olunca sizin de anlamaya ugrasacagınız birşeyler yazmak istedim ama
ingilizceniz gayet yerinde..

ayrıca it s amazing to know u re watching me here

böyle düşünmenize sebep nedir peki?
eleştirmek iyidir çoğu zaman yol gösterir

yaptığınız yorumdan birşey anlamadıgımdan ikinci kanala geçmiş olabilirim

birde ing öğrt olunca sizin de anlamaya ugrasacagınız birşeyler yazmak istedim ama
ingilizceniz gayet yerinde..

ayrıca it s amazing to know u re watching me here
Size degildiki o yorum..guney yarimkure ye yazmistim.kendisi yorumlayan uyelerin yorumlarina cevap yazar tartisir ama konu sahibine yardim etmez

Size degildiki o yorum..guney yarimkure ye yazmistim.kendisi yorumlayan uyelerin yorumlarina cevap yazar tartisir ama konu sahibine yardim etmez

sonradan farkettim

tabi uykuya direnip yarı açık gözlerle kk gezintisini bir türlü bitiremeyince öyle oluyor :)

Bizim 3 saat dusunun ben yinede oyleyim :-)
Kk insani tuhaf yapiyor))

eşim beni anneme şikayet ediyor

bir kulübe üye olmuşum sürekli elimde telefon ekrana bakarak gülüyomuşum kimi zaman yuhh ahh vah diyomuşum vs :)

gülerek anlatıyor ama annemin suratı görmeniz lazım :))

eşim beni anneme şikayet ediyor

bir kulübe üye olmuşum sürekli elimde telefon ekrana bakarak gülüyomuşum kimi zaman yuhh ahh vah diyomuşum vs :)

gülerek anlatıyor ama annemin suratı görmeniz lazım :))
Esimde beni sikayete baslayacak yakin zamanda..simdilik beni bana sikayet etmekle yetiniyor yazik))

Sen başlattın.
Keyjıl languçim ingiliççe.
Hiç bir dilde ortak paydamız YÖK zaten.
Siz İngiltere’ye mülteci olup, hiçbir İngilizceyi beğenmeyenlerle asla yok
Mülteci mi?Benmi?)))
Hakkisin hicbir dilde ortak paydamiz yokmuş)
Ama kirmak istemedim seni..eger oyle olduysa ozur dilerim

Olsun bak 29 unda bitiyormuş sinav babani uzmene de degmez kendini uzmene de yan yana iken güzelce açıklarsın durumu şu anda böyle moralinizi bozup güzel geçecek günlere gölge dusurmeyin

Back
X