• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.......kafamda deli sorular...kolayca çözemiyorum......

kristallkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
34
0
6
Ankara
merhaba bayanlar. başlıktanda anlaşılacağı üzere kafamda bisssüüürü soru işareti var.benim 3.5yıllık bir ilişkim var . ikimizde farklı şehirlede okuyoruz ve şehirlerimizde maalesef yakın değil. malum okul sezonuna gireceğiz maalesef. erkek arkadaşım okula başladığından beri erasmus diyordu. ben tam olarak erasmus nedir ne değildir bilmiyordum. hep erasmus dediği zaman aklıma güneşssiz bir ülkede tek başına takılacak öyle okula gidip gelecek eee okuldaki derslerde sıkacak diye düşünüyordum.takiii bu gecye kadar. bugün erasmusa gidenlerin yazdığı yorumların hepsini okudum...ve gerçekten ya çok aptalım ya da çook saf. ortamlarda akıyorlarmış bildiğiniz. okul falan zaten hak getire...hani her yer öyle değildir gibi bir şey yok...bütün yorumları tek bir kişi yazamaz ya...erkek arkadaşım şu an 2. sınıf ben 4. sınıfım (2 sene hazırlık okursaaa ölee 2 olur tabi :( ) ve 3. sınıf için başvurmak istiyor. ama şöyle bir şey var ki benim bu sene kpss senem hani zaten çok kıskanç birisiyim bu kendime olan güven eksikliğimden mi hayır gencim güzelim mesleğim var . ama ben benim olanu sahiplenirim. bu senemim sonlarında başvuru yapmak isteyecek ben istemeyeceğim kavgalar vs. al sana kpss çalışması. hadii çalış bakayım en yoğun çalışman gereken dönemde çalışabiliyorsan. hadii bu sene yapmadı 4. sınıfta yaptı . bu sefer ben öğretmen olup atanırsan yine çok fazla görüşme şansımız yok ki benim içime hep uzak yerlere atanacakmışım gibi doğuyor.birazda bunun sebebi güven eksikliği kızlar... eskişehirde değişti. ilk tanıdığım adamla arasında fark var bir de bi kaç yalanını yakaladım. mesela burs alıyormuş ben bunu sonradan öğrendim.lan ben sanki senin paranı mı yiyecem zaten 2 ayda bir buluşuyorz 2 günlüğüne. bursunu öğreniyorum bu sefer miktarını yalan söylüyo. sonra arkadaşından bir öğreniyorum ki 2.5 senedir sigara içiyormuuş.benim gözümün içine baka baka sana hiç yalan söylemedim diyip arkamı döner dönmez sigara içiyormuş. yani kızlar meseleyi az çok anladınız. ne yapim ben bu adama erasmus için izin vereyim mi aklımın karışacağını bile bile sonradan yüzüme vurmasın diye. şimdiden derdi tasası sardı belki çok var başvurulara ama. seviyorum da şapşiriğimi kaybetmekte istemiyorum ...ama ya aldatırsa...bunu da hiç hazmedemem. içime sindiremem ben 3 sene ne sıkıntılar yaşayım onun için ne olaylar olaylar geçsin başımdan sen git beni aldat. burada eskişehirde yapmaz mı diye sormayın çünkü biz sürekli iletişim halindeyiz. face tel skype vs...ama oralara gidince saat farkı da olacak wuuuhuuuu oynar başlı arkadaşları da . en azında buradakileri tanıyorum olmadı ismen biliyorum. ben daha söyleyemem bile yabancının ismini hah bi de tanıyacam. :52: :37:

Son düzenleme:
Canımm benım kuzenımde erasmusla gelen bırı olmuştu evlerıne kalmıştı..O gıtmısmıydı tam bılmıyorum.Kenyalı bır kız glmıstı evlerıne..Kuzenm ama kız :).Hepsı aynı olmaz tabıde bıleemezsın sonuçta ..Ve erkek arkadaşında neden oyle seylerı sorun edıp sana yalan soyleme geregı duyuyor kı saçma yani.Ben ızın vermzdım senın yernde olsam .Hiç bir erkeğe tam güvenmicez maalesef bu devırde.Çok nadırdır belkı oyle erkek.

Senin izin verip vermemene gore yurt disinda egitim imkanini reddedecek kadar salak bi adamsa, arkana bakmadan kaççç..

sen izin vermesen gitmeyecek mi..

çok saçma neden bu derece eğitimle alakalı bir duruma müdahale ediyorsunuz..

sanki adam kızları evime çağıracam diyor sizde izin versem mi diye düşünüyorsunuz..

sizden hiç izin istememiş ki..gideceğim demiş.ayrıca anlattıklarınıza göre aldatmış olmama ihtimali bana uzak geliyor..yada aldatacak olmama ihtimali..
siz bu kadar güveniyorsunuz ya her gün konuşuyoruz sık sık faceden telden whatsapp vs. buna güvenmeyin derim..

Bazı erkekler var ki, siz uykudayken yapar yapacağı varsa birçok şeyi.sizi öyle bi uyutur ki ruhunuz duymaz. ayrıca siz neden kıskanıyosunuz ki, o kıskansın bırakın o gitmek istemesin, o sizi merak etsin " ben gitsem bu kız burda ne yapacak görüşemicez" diyen o olsun...

bence erkek arkadaşınız tamamen dha rahat olmak için bu yolu seçmiş.davranışlarından bunu çıkardım.2,5 yıl sigara içmiş fakat size hiç yalan söylemediğini söylemış aynı zamanda..

Yalan herşeyi bitirir, bitirmeli.Bu yüzden bence birraz boşverin, kendini düzeltmiyorsa yol verin.

merhaba bayanlar. başlıktanda anlaşılacağı üzere kafamda bisssüüürü soru işareti var.benim 3.5yıllık bir ilişkim var . ikimizde farklı şehirlede okuyoruz ve şehirlerimizde maalesef yakın değil. malum okul sezonuna gireceğiz maalesef. erkek arkadaşım okula başladığından beri erasmus diyordu. ben tam olarak erasmus nedir ne değildir bilmiyordum. hep erasmus dediği zaman aklıma güneşssiz bir ülkede tek başına takılacak öyle okula gidip gelecek eee okuldaki derslerde sıkacak diye düşünüyordum.takiii bu gecye kadar. bugün erasmusa gidenlerin yazdığı yorumların hepsini okudum...ve gerçekten ya çok aptalım ya da çook saf. ortamlarda akıyorlarmış bildiğiniz. okul falan zaten hak getire...hani her yer öyle değildir gibi bir şey yok...bütün yorumları tek bir kişi yazamaz ya...erkek arkadaşım şu an 2. sınıf ben 4. sınıfım (2 sene hazırlık okursaaa ölee 2 olur tabi :( ) ve 3. sınıf için başvurmak istiyor. ama şöyle bir şey var ki benim bu sene kpss senem hani zaten çok kıskanç birisiyim bu kendime olan güven eksikliğimden mi hayır gencim güzelim mesleğim var . ama ben benim olanu sahiplenirim. bu senemim sonlarında başvuru yapmak isteyecek ben istemeyeceğim kavgalar vs. al sana kpss çalışması. hadii çalış bakayım en yoğun çalışman gereken dönemde çalışabiliyorsan. hadii bu sene yapmadı 4. sınıfta yaptı . bu sefer ben öğretmen olup atanırsan yine çok fazla görüşme şansımız yok ki benim içime hep uzak yerlere atanacakmışım gibi doğuyor.birazda bunun sebebi güven eksikliği kızlar... eskişehirde değişti. ilk tanıdığım adamla arasında fark var bir de bi kaç yalanını yakaladım. mesela burs alıyormuş ben bunu sonradan öğrendim.lan ben sanki senin paranı mı yiyecem zaten 2 ayda bir buluşuyorz 2 günlüğüne. bursunu öğreniyorum bu sefer miktarını yalan söylüyo. sonra arkadaşından bir öğreniyorum ki 2.5 senedir sigara içiyormuuş.benim gözümün içine baka baka sana hiç yalan söylemedim diyip arkamı döner dönmez sigara içiyormuş. yani kızlar meseleyi az çok anladınız. ne yapim ben bu adama erasmus için izin vereyim mi aklımın karışacağını bile bile sonradan yüzüme vurmasın diye. şimdiden derdi tasası sardı belki çok var başvurulara ama. seviyorum da şapşiriğimi kaybetmekte istemiyorum ...ama ya aldatırsa...bunu da hiç hazmedemem. içime sindiremem ben 3 sene ne sıkıntılar yaşayım onun için ne olaylar olaylar geçsin başımdan sen git beni aldat. burada eskişehirde yapmaz mı diye sormayın çünkü biz sürekli iletişim halindeyiz. face tel skype vs...ama oralara gidince saat farkı da olacak wuuuhuuuu oynar başlı arkadaşları da . en azında buradakileri tanıyorum olmadı ismen biliyorum. ben daha söyleyemem bile yabancının ismini hah bi de tanıyacam. :52: :37:

Cocuk eğitim icin gidecek oraya -daha gidip gitmeyeceği de belli değil ya" tabi ki gittiği ülkenin tadını cıkaracak. Kırk yılda bir gelir böyle bir fırsat insanın eline.

Bencillik etmeyin.

Aldatacak olan Türkiyede´de aldatir.
Sen Sevgilinin Karakterine güveniyorsan bence engelleme.
Ilerde basina kakar sonra.

Bu arada yabancilar deli gibi icerler yani öyle eglenirler :D
Sarhoslardan zarar gelmez merak etme :)

burası ile yurt dışı çok farklı kültürel olarak.burada bara gitmez içki içmez ama orası çok ayrı. yani gittiği yurttaki bütün herkes o parti benim bu parti senin diye gezerlerken benimkinin altı ay boyunca sadece yurtta durup partilere gitmeyeceğini sanmıyorum...hadi gitti diyelim herkes biralarını yudumlarken abi bana ordan bi çay mı diyecek benim ki hayır...o da ortama ayak uydurur.içki içince de kendini kaybeder zaten bünye alışık değil...sonra bir bakar ki koynunda başka bir kız...sonra alışır gider. bu böyle erasmus yapan arkadaşlarım 3-4 tane onlarda aynı yorumlar okuduğum sitelerde de aynı yorumlar. zaten ayrılık kesin gibi gözükür. hele ben de bir köye atanırsam internettn görüşme falan hayal...geldiğinde hiç bir şey eskisi olmaz. uzaklıkta özlersiniz diye bir şey olamaz biz zaten uzağız. 2 ayda görüşüyoruz 2 günlüğüne hele atanınca o da hayal...geldiğinde bi ukalalık ülkesindeki insanları beğenmeme bir de bunun depresyonu oluyormuş...olmaadı o zaman biter. sürekli benim yanımda gittiği ülkeyi eğlenceyi öven ülkesini insanları küçük gören yediği kaba sıçarsa o zaman ayrılık olur zaten. bir de bunu alışkanlık haline getirirse o da var. sonuçta daha okulunu bitirmesine çok var. eskişehirde de dibine vurursa. ben 3 senemi heba ettim onun için.ne sıkıntılar çektim. haa bir de geldiği zaman zaten güvenim olmaz ki ona...ne bilim bara gitmişse ya içmişse ya karı kızla yattmışsa. bu sorular beynimi yer benim...evet gelmiş olabilir yanımda da olmuş olabilir ama yaa orada beni unutmuşsa...ben bunun soru işaretleriyle de yapamam. yerim eğitimini ...yurtsışında okuyan herkes hemen meslek sahibi oluyor dimi. hem erasmus eğitimden çok eğlenceymiş.bunu ben değil erasmusu yapan arkadaşlarım söylüyor. ha bir de ekliyorlar. dilini geliştirmede yardımcı oluyor. eee dil dile değmeden de gelişmez diyorlaar...giderse benim için biter bu bu kadar. evet eğitimi için belki cv si falan fistan... bu onun kararı bugün konuştum erasmus meselesini.anlattım durumu. düşündüklerimi. eğer yapacaksan dedim bana bunu söyleme sınava çalışmamı engeller. sınavlarım bittiğinde söyle...en azından çalışmamı engellemezsin.ha şunu da söyleyim .erasmusa gidersen büyük bir ihtimalla biter bu ilişki...yani seni hiç aldatmadım diye gelsen bile benim aklımda hep şüphe kalır bununla da yaşayamam dedim. artık bilemeyeceğim ben söyledim söyleyeceğimi. geleceğini kendisi yapacak...ya benle devam eder ya bensiz erasmusla sahip olduğunu zannettiği maaşıyla diliyle ama benim için biter bu net...evet bu konuda ister geri kafalı diyin ister at gözlüklü ama ben oralara gidipte aldatmayan aldatılmayan duymadım. en yakınımda ki arkadaşımı bile aldattı şerefsiz...seni oraya gdince hep arayacağım seni hep aklımda tutacağım diyordu giderken...2.5 senelik ilişkisini uckurunun derdinden beş paraya sattı....artık bundan sonra kendisinin yapacağı iş...

izin isteyeceğini sanmıyorum çok yakın arkadaşlarım gitti ve genelde kız veya erkek Türklerin fark etmez çok rahat olduklarını söylerler. aldatır mı bilmem ama sürekli partiye gidecek evet ama bunu sen engelleyemezsin. Ya sineye çekeceksin ya da kafayı yiyeceksin. Benim öyle bi imkanım olsa sevgilim için vazgeçmez giderdim

kızlar siz hiç duydunuz mu ya da bir yerde okudunuz mu erasmusla yurt dışına gittim ve iş hayatıma çok etkisi oldu diyen. yok öyle bir şey orada eğitim görmüyorlar bir kere. haftada az saatlik dersleri olup pasooo parti yapılıyormuş rahat ortam sonuçta. ve o rahat ortama alışan insan okulu da boşveriyor dersi de. sonra okulu uzuyor. not ortalaması düşüyor. şu an erkek arkadaşımın okuduğu bölümde not orrtalaması okul derecesi gibi konular daha önemli ve bunlar sayesinde daha kolay iş bulunuyor.okulu bile mezun olunca ilk beş e giren öğrencilerine iş imkanı sağlıyormuş. keza okul zamanında da staj imkanı. yalan gibi geliyor erasmusa eğitim için gitmek.eğitim değil eğlence...

izin isteyeceğini sanmıyorum çok yakın arkadaşlarım gitti ve genelde kız veya erkek Türklerin fark etmez çok rahat olduklarını söylerler. aldatır mı bilmem ama sürekli partiye gidecek evet ama bunu sen engelleyemezsin. Ya sineye çekeceksin ya da kafayı yiyeceksin. Benim öyle bi imkanım olsa sevgilim için vazgeçmez giderdim

oraya giden herkes aldatır bence...benden izin istemeli tabiki de ben onun 3.5 senelik sevgilisiyim. evlenmeyi düşündüğü kişiyim. zatn kafamıza göre yaşasaydık her şeyi devam etmezdi ki ayrı şehirlerde 3.5 sene...sineye de çekemem...biter kesin ya . yapamam. aldatmadım dese bile hep bi soru işareti kalır aklımda ister istemez :37:

sizden hiç izin istememiş ki..gideceğim demiş.ayrıca anlattıklarınıza göre aldatmış olmama ihtimali bana uzak geliyor..yada aldatacak olmama ihtimali..
siz bu kadar güveniyorsunuz ya her gün konuşuyoruz sık sık faceden telden whatsapp vs. buna güvenmeyin derim..

Bazı erkekler var ki, siz uykudayken yapar yapacağı varsa birçok şeyi.sizi öyle bi uyutur ki ruhunuz duymaz. ayrıca siz neden kıskanıyosunuz ki, o kıskansın bırakın o gitmek istemesin, o sizi merak etsin " ben gitsem bu kız burda ne yapacak görüşemicez" diyen o olsun...

bence erkek arkadaşınız tamamen dha rahat olmak için bu yolu seçmiş.davranışlarından bunu çıkardım.2,5 yıl sigara içmiş fakat size hiç yalan söylemediğini söylemış aynı zamanda..

Yalan herşeyi bitirir, bitirmeli.Bu yüzden bence birraz boşverin, kendini düzeltmiyorsa yol verin.

evet bak güzel bir fikir :46: ben bir de bu şekilde konuşayım. tam olarak ona muhtaç değilmişim gibi ama giderse de aklının ben de kalmasını orada mutlu olamayacağı beynine kazıyım. evet yaa o beni düşünsün. bak sinirlendim :47: ben de yeni bir şehre atanacağım. tek başıma bir bayan olarak hayat mücadelesi vereceğim...ve o da bu sıkıntılarımı bilecek ve buna rağmen sırf eğitim adı altında eğlenmeye gidecekse bu gerçekten bu ilişkiyi gözden geçirmeme sebep olur ...
güzel bir pencereden bakmamı sağladın kuzum :54:

bence de kuzum. ben de hayatımla ilgili kararları ona sorarak alıyorum. bir ilişki bunu gerektirir ki zaten...

birliktelik beraberlik ' biz ' kelimesi budur zaten yoksa herkes kafasına göre hareket ederse ne anlamı kalır bi adım atılacaksa iki taraf için de ne gibi sonuçları olacak konuşulup öyle karar verilmeli bence...

birliktelik beraberlik ' biz ' kelimesi budur zaten yoksa herkes kafasına göre hareket ederse ne anlamı kalır bi adım atılacaksa iki taraf için de ne gibi sonuçları olacak konuşulup öyle karar verilmeli bence...

aynen katılıyorum geleceğimiz için diyor ama giderse geleceğinde ben olmayacağım. benim olmayacağım gelecekte ne hali varsa görsün.3.5 senelik ilişkiyi yok sayıp giderse bu kararı tek başına verirse ne hakkım ne emeğim ne gözyaşım helal olmaz :17:

Bu sevgiline bağlı aranızdaki güvene, sadakate... Huzursuz olmakta tabii ki haklısın ama benim bi'dünya arkadaşım gitti hepsi de dersine girdi ve iyi ingilizceyle geri döndüler.

Ama açık konuşmak gerekirse bir kız olarak yurtdışına gitsem deli gibi gezer eğlenirdim, bi'daha oraya gitme imkanım belki de hiç olmayacak. Aldatma çok ayrı orda kızlar rahat bu konuda diye tedirgin olmuş olabilirsin ama üniversitede de aynı ortam var aslında her ne kadar öyle gözle görükmesede.

Sen illa bu adam gidince beni aldatır diyosan şu dakika ayrıl zaten.

Back
X