- Konu Sahibi kristallkelebek
merhaba bayanlar. başlıktanda anlaşılacağı üzere kafamda bisssüüürü soru işareti var.benim 3.5yıllık bir ilişkim var . ikimizde farklı şehirlede okuyoruz ve şehirlerimizde maalesef yakın değil. malum okul sezonuna gireceğiz maalesef. erkek arkadaşım okula başladığından beri erasmus diyordu. ben tam olarak erasmus nedir ne değildir bilmiyordum. hep erasmus dediği zaman aklıma güneşssiz bir ülkede tek başına takılacak öyle okula gidip gelecek eee okuldaki derslerde sıkacak diye düşünüyordum.takiii bu gecye kadar. bugün erasmusa gidenlerin yazdığı yorumların hepsini okudum...ve gerçekten ya çok aptalım ya da çook saf. ortamlarda akıyorlarmış bildiğiniz. okul falan zaten hak getire...hani her yer öyle değildir gibi bir şey yok...bütün yorumları tek bir kişi yazamaz ya...erkek arkadaşım şu an 2. sınıf ben 4. sınıfım (2 sene hazırlık okursaaa ölee 2 olur tabi
) ve 3. sınıf için başvurmak istiyor. ama şöyle bir şey var ki benim bu sene kpss senem hani zaten çok kıskanç birisiyim bu kendime olan güven eksikliğimden mi hayır gencim güzelim mesleğim var . ama ben benim olanu sahiplenirim. bu senemim sonlarında başvuru yapmak isteyecek ben istemeyeceğim kavgalar vs. al sana kpss çalışması. hadii çalış bakayım en yoğun çalışman gereken dönemde çalışabiliyorsan. hadii bu sene yapmadı 4. sınıfta yaptı . bu sefer ben öğretmen olup atanırsan yine çok fazla görüşme şansımız yok ki benim içime hep uzak yerlere atanacakmışım gibi doğuyor.birazda bunun sebebi güven eksikliği kızlar... eskişehirde değişti. ilk tanıdığım adamla arasında fark var bir de bi kaç yalanını yakaladım. mesela burs alıyormuş ben bunu sonradan öğrendim.lan ben sanki senin paranı mı yiyecem zaten 2 ayda bir buluşuyorz 2 günlüğüne. bursunu öğreniyorum bu sefer miktarını yalan söylüyo. sonra arkadaşından bir öğreniyorum ki 2.5 senedir sigara içiyormuuş.benim gözümün içine baka baka sana hiç yalan söylemedim diyip arkamı döner dönmez sigara içiyormuş. yani kızlar meseleyi az çok anladınız. ne yapim ben bu adama erasmus için izin vereyim mi aklımın karışacağını bile bile sonradan yüzüme vurmasın diye. şimdiden derdi tasası sardı belki çok var başvurulara ama. seviyorum da şapşiriğimi kaybetmekte istemiyorum ...ama ya aldatırsa...bunu da hiç hazmedemem. içime sindiremem ben 3 sene ne sıkıntılar yaşayım onun için ne olaylar olaylar geçsin başımdan sen git beni aldat. burada eskişehirde yapmaz mı diye sormayın çünkü biz sürekli iletişim halindeyiz. face tel skype vs...ama oralara gidince saat farkı da olacak wuuuhuuuu oynar başlı arkadaşları da . en azında buradakileri tanıyorum olmadı ismen biliyorum. ben daha söyleyemem bile yabancının ismini hah bi de tanıyacam.

Son düzenleme: