Selam kızlar
Aşağıda detaylarıyla anlatacağım ve zihnimi sürekli kurcalayan bir konu hakkında fikirlerinize, yorumlarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şöyle ki;
Yaklaşık 1.5 yıl süren bir beraberliğin sonunda 2.5 yıl ayrı kaldığımız adamla yeniden bir şeyler paylaşmaya başladık. 2.5 yıllık ayrılığımızın sebebi de aslında benim üniversitemin yurtdışında olmasından ve ben uzak mesafe ilişkisi yürütemeyeceğimi düşündüğümden bitmişti. Kıskanç ve şüpheci bir karakterim var hal böyle olunca derslerime de yoğunlaşamayacağımı düşündüğümden biraz da karşılıklı birbirimizi kırarak ayrıldık.
Devamında ben ülkeden ayrıldım ve bu kişi 2.5 yılda 3-4 defa daha bana mesaj attı. Mesajlar genelde "buraya geldiğinde haber verirsen bir kahve içeriz" mahiyetindeydi. Açıkçası biraz derslerimle kafayı bozmuş olduğumdan biraz da kendisine kızgın olduğumdan sürekli geçiştirdim mesajları..
Yaklaşık 1 yıldır Türkiyedeyim. Yakın bir tarihtede bir üniversitede araştırma görevlisi olarak işe başladım. Neyse yeni iş yeni ortam falan derken bu adam birden benim aklıma düştü.. sonra da 1-1.5 ay sonra bana bir tebrik mesajı attı ve biz bu bahaneyle yine konuşmaya,görüşmeye başladık..
En son görüşmemizde de ikimiz de son 2.5 yılda neler yaşandı neler bitti bunları açık açık konuşalım aramızda gizli saklı bir şey kalmasın diye karar verdik( aslında biraz da ben ısrarcı oldum çünkü yoksa deli gibi sağda solda adam kimin fotosunu beğenmiş kiminle gezmiş bunun hesabının peşine düşücektim)
Şimdi anlattığına göre; ayrı kaldığımız süreçte iki kişiyle görüşmüş.. neden ayrıldıklarını ne iş yaptıklarını falan sordum. Söylediğine göre oturup konuşmuşlar anlaşamadıklarına karar vermişler ve bitmiş.. ve yine söylediğine göre 3-4 ay sürmüş ikisi de..
Neyse asıl mevzuya geleyim artık; bu bahsettiği şahıslardan birini instagramda takipten çıkarmış kendisi de takip etmiyor. Ancak diğer kadını hem takip ediyor hem de ara ara fotoğraflarını beğeniyor.. kadın da onun fotoğraflarını beğeniyor..tabii kadının önceden görüştüğü kişi olduğunu ben kendi araştırmalarım sonucunda öğrendim. Onun bunu bildiğimden haberi yok. Neyse diyeceğim o ki; benim de aklıma şüphe düştü açıkçası; ikimizi aynı anda mı idare ediyor diye??
Şimdi kızlar, Sizce bu durum normal mi? Ben mi çok abartıyorum? Yoksa kendisine o kadını neden hala takip edip üstüne bir de fotolarını beğendiğini sormalı mıyım?
Not: yakın tarihte kaygılı bir mizacım olduğundan babam tarafından (kendisi nöroloji doktoru) anksiyete bozukluğum olacağına kanaat getirilerek bir psikologa ve aile dostumuz olan psikiyatra yönlendirildim.. ve sonuç olarak benim anskiyete bozukluğum olmadığına, karakterimin böyle olduğuna kanaat getirildi :/
Çok uzun oldu biliyorum ancak detaylı yazdım ki ne hissettiğimi daha net anlayabileseniz diye..
Eleştiri de dahil, yorumlarınıza ve tavsiyelerinize açığım..