• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamda deli sorular

wonka

çakma sarışın
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
64
57
53
3 yıllık bir ilişkim var ve bu aralar 2 günde bir küsüyoruz ve öylece uyuyoruz yüzyüzeyken küs kalmaya dayanamaz barışırdık artık oda yok aynı okulda birbirimizi görmemezlikten gelebiliyoruz tuhaf kıskançlıklarda cabası barıştığımız zamanda deli gibi evlilik hayali kuruyoruz tam medcezir yaşıyoruz çokmu eskidik aşkın ömrü gerçekten 3 yılmı.. 2 yıl sonra okulumuz bitiyor evlenmemiz ne kadar doğru..

Bunun cevabını en iyi sen verebilirsin.
Oturup konuşun. Sorunlarınızı bilin. Ortak çözüm arayın.

Belki bu durumu yaşayarak evlenmiş insanlar vardır mutlularmı merak ettim 5-10 yıl nişanlı sözlü kalmış kişiler

Ortada çok net sorunlar olmadığı için ayrılma kararını düşünmeyin derim. 3 yıllık bir ilişkide verilmiş çok emek vardır diye düşünüyorum ? İlişkilerde belli bir süre sonra istemeden bir şeyler basitleşiyor sanki. Yılların vermiş olduğu bir samimiyetten mi oluyor bilemiyorum hangi konulardan dolayı kavga ediyorsunuz yazmamışsın. Çok büyültülmeyecek basit sebepler olabilir mi ?

Disiplinli biri ben çok umursamazım birazda sorumsuzluk var geç yatarım kavga ederiz buluşcakken ekerim kavga ederiz ders çalışmamam bile sorun oluyor bazen hayallere sadık kalamıyormuşum:KK9:bide en önemlisi erkek arkadaşlara yakın davranmammış yakınlıktan kastı arada sırada atılan gülücüklü mesajlar

Disiplinli biri ben çok umursamazım birazda sorumsuzluk var geç yatarım kavga ederiz buluşcakken ekerim kavga ederiz ders çalışmamam bile sorun oluyor bazen hayallere sadık kalamıyormuşum:KK9:bide en önemlisi erkek arkadaşlara yakın davranmammış yakınlıktan kastı arada sırada atılan gülücüklü mesajlar

Karşılıklı birbirinizden beklentileriniz olabilir, sizde sevmediği bir huyu olduğunda (üstte yazdıklarınız mesela) sebebini sorun , mantıklı cevaplar arayın. Suç her zaman karşı tarafta değildir. Kendin ile de yüzleşmelisin önce. Hiç bir insanın karakterini değiştiremiyoruz maalesef. Mantık olarak kişilikleriniz birbirinize uymuyorsa iyi düşünmek lazım. 2yıl sonra okulumuz bitiyor yazmışsın, bunun devamında hayallerdeki gibi hemen evlilik olmuyor genelde. Daha askerliği var. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Karşılıklı birbirinizden beklentileriniz olabilir, sizde sevmediği bir huyu olduğunda (üstte yazdıklarınız mesela) sebebini sorun , mantıklı cevaplar arayın. Suç her zaman karşı tarafta değildir. Kendin ile de yüzleşmelisin önce. Hiç bir insanın karakterini değiştiremiyoruz maalesef. Mantık olarak kişilikleriniz birbirinize uymuyorsa iyi düşünmek lazım. 2yıl sonra okulumuz bitiyor yazmışsın, bunun devamında hayallerdeki gibi hemen evlilik olmuyor genelde. Daha askerliği var. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aminn öyle tabiki ama çokta uzamaz hani biz emin olalım yeter ben kendi huylarımı sevmiyorum zaten dediğiniz gibi değişemem ama o her şikayet ettiğinde ağzımda tuhaf bir tatsızlık oluyor ve her defasında biz evlenmeyelim boşanırız diyoruz birnevi şizofrence yaşıyoruz dinlediğiniz için teşekkürler iyi geceler..

zaman dokunduğu herşeyi çürütür. cok uzamamalı bence.

Ben seni uzun sureli bir ilişki yaşadım son zamanlarımız aynı senin anlattıgın gibiydi. Kuserdik konuşmazdık. Sadık kalmazdık. Bir gun kus bir gun barışık kalırdık. Sevgili miyiz neyiz anlamazdık. En kotusu de tamam diyip ayrılırdım ertesi gun barışırdık. Bir zaman sonra bayıyor artık insan sıkılıyor. Bağlılık oluyor aşk bitince. Benim şahsi fikirlerim. Gozun her gun görünce, her dakika konuşunca bir anlamı kalmıyor sanki. Ben şuan yalnızım ve biriyle ilişkiye başlayıp sıkılmaktan korkuyorum :D Sonucunu duşununce kendimi mutlu hissedemiyorum. Çok buyuk sorununuz yok aslında ama sürekli birşeyleri kavgaya bahane ediyormuş gibisiniz. Bence sizde de bunalma zamanları başlamış..

Ağzınızı hayra açın hanımlar :KK61: ben onu hala çok seviyorum... tamam bazen kolunu omzuma atınca bunalıyor olabilirim sıcaktan hep:KK36:

Back
X