• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamda deli sorular ..

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
33
Slm kizlar..
Size sormak fikrinizi ogrenmek istedigim bisey var.ben 23.06.2015 te adet oldum.snra 2 ay hic adetm olmayinca hastaneye gittim doktor test yapti hamis degilmisim.adet sokturucu hap verdi kullandim hastalandim 23.08.2015te.ovulasyon tarihime baktigimda 08.09.2015 gorunuyor bizde iliskiye girdigimizde aferdesiniz esimin bosaldigini hissettim .simdi sorum su sizce boyle bi durumda hamile kalabiliyor muyum yoksa gene mi bebek yok :( kafam karisik bilenler anlayanlar bi yorum lutfen :)

Slm kizlar..
Size sormak fikrinizi ogrenmek istedigim bisey var.ben 23.06.2015 te adet oldum.snra 2 ay hic adetm olmayinca hastaneye gittim doktor test yapti hamis degilmisim.adet sokturucu hap verdi kullandim hastalandim 23.08.2015te.ovulasyon tarihime baktigimda 08.09.2015 gorunuyor bizde iliskiye girdigimizde aferdesiniz esimin bosaldigini hissettim .simdi sorum su sizce boyle bi durumda hamile kalabiliyor muyum yoksa gene mi bebek yok :KK43: kafam karisik bilenler anlayanlar bi yorum lutfen :)
Boşaldı diyorsun hamile kalma ihtimalin var

kesin hamile misin değil misin biz nereden bilebiliriz müneccim miyiz?

Onu da Allah bilir. Yumurta sağlıklı mıydı,dollendi mi kimse bilemez ki bunu. Bekleyip test yapacaksınız

Öf şöyle konuları yerine açsanız nasıl olur ?
Nerden bilsinde söylesin hem millet kesin bebek var yada yok diye
Eşim şu tarihlerde boşaldı hamiş miyim ?
Valla ben bile iğrendim artık ya.

ultra ışınlı daha hamile kalmadan geleceği görüp tespit edebilen ultrasonumu alıp geliyorum

Back
X