KOCAM DUZELSE BILE KAFAMDA DELI SORULAR!

bence sadece özenti olarak yapmış böyle bir şeyi.kendini denemiş bünyesine uygun mu değil mi diye ve uygun değilmiş ki tövbe edip kendine ceki duzen vermiş.ergen gibi bir denemek istemiş.bence içiniz rahat olsun sadece meraktan çocukca yani
Acaba ayni seyi ben yapsaydim kendinin tepkisi ne olurdu? Hele ki elin adamiyla cinsellik konusup, fantazi yapacagim.

Evet bazen biz de, bazi seyleri merak eder deneriz ama, mesela islanmaktan korkuyorsam denize de girmem yani.

Esinizin ailesi, ozellikle annesi cok edepsizmis. Uzaklasmaniz cok iyi olmus. Bir uye daha demisti, bencede esiniz eziklik hissettigi icin yapmis. Size karsi kendini hep yetersiz gormus, belki bi heyecan aradi, belki de icten ice size ofke duyuyordu ondan yapti. Sizin onu begenmediginizi dusunup, beni de begenen birileri neden olmasin diye dusunup yapmis ta olabilir. Pisman olmus olabilir ama, bu adam boyle kendini yetersiz hissetmeye devam ederse, birgun yine yapar emin olun. Cunku adam eksiklik duygusundan yapiyor. Bence esinizle ugrasmayi birakin. Birakin asosyal kalsin, belliki siz ne kadar soyleseniz de bu adam defismeyecek. En iyisi kendi haline birakin da, bu yetersizlik duygusundan kurtulsun. Yoksa ayni seyi bi gun yine yapar emin olun. Simdi pisman belki ama, yarin birgun bu pismanligi da gecer, yine yapar.
Inanin eksikligi varsa bile bunu yuzune acimasizca vurmadim. Sizlere burda durumu anlatmak adina birseyleri net soyluyorum ama, ona oyle konusmuyorum.
Fiziksel anlamda vs. Benden altta kaldigini falan dile getirse bile ben ona " niye boyle konusuyorsun? baskalarinin nasil gordugu umrumda degil, ben senin her yerini ayri ayri begeniyorum, seni begenmesem senin de dna ni tasiyacak iki cocuk yapmazdim. Bak onlar sana da benziyor ve ben bundan hic gocunmuyor, aksine mutlu oluyorum"diye konusuyordum.

Diger konularda da oyleydim ama, verdikce fazla geliyor demek ki. Eger yine yaparsa ikinci bir sansin kesinlikle yok.

Acaba ayni seyi ben yapsaydim kendinin tepkisi ne olurdu? Hele ki elin adamiyla cinsellik konusup, fantazi yapacagim.

Evet bazen biz de, bazi seyleri merak eder deneriz ama, mesela islanmaktan korkuyorsam denize de girmem yani.

o kadar hassas düşünme yetisi onlarda yok maalesef

Back
X