Merhaba arkadaslar
Icimi kemiren bir sorunumu sizlere acmaya karar verdim.
2013 senesinde esimle aramizda bazi problemler oldu. Aslinda problem hep vardi ama, o sene patlak verdi ve aramizda bir kopma oldu. Yani ayni evde yasayan iki yabanci gibi.
Bu donemde esim kingsage diye bir oyun oynuyordu ve ordan bir bayanla karsilasmislar. Bayan Almanya'dan katilan bekar biriymis. Bu kisi ile 3 ay konusmuslar ve tesadufen bana yakalandilar.
O an da ilk yaptigim haraket hizla cikip, adliyeye gitmek oldu. Sonra pesime geldi ve konusalim, sonra karar ver ne olur dedi. Kafam yerinde degildi, kararliydim ama, gercekten ne oldugunu merak ettigimden mi yoksa saglikli dusunemedigimden dolayi mi konusma teklifini kabul ettim ve anlatmaya basladi.
Bu bayanla yakinlasmislar ve sadece 1 kereye mahsus olmak uzere aralarinda cinsel icerikli konusma gecmis. Ondan hoslandin mi? Diye sordum hayir dedi. Asik miydin? Ona da hayir. Peki maksadin neydi? Dedim bana, bosluktaydim ve boyle salakca bir hata yaptim dedi.
Ona, bunlara inanmadigimi ve her bosluga dusenin boyle bir girisimde bulunmayacagini, bu kisinin karaktersizligi ile alakali oldugunu soyledim, haklisin dedi. Hakli olmam durumu degistirmiyordu.
Cok uzuldum, cok yara aldim ve es, dost, aile araya girdi ve bir sans vermemi, fiilen bir sey gerceklesmedigini soylediler. Evet fiilen bir sey yoktu ama,ihanetin her turlusu aldatmakti.
Bir sure kavga gurultu devam etti ve cocuklarimiz icin, icime sinmesede, affetmeyecegimi bilsemde kabul etmek durumunda kaldim.
Sonrasinda esim; zinaya tovbe etti ve bir daha yapmayacagina buyuk yemin etti.
O gunden sonra guven kaybi oldugu icin, banka hesabini ben gorebiliyorum, internet kullanmiyor, telefon ayrintisini online takip ediyorum (kendinin bundan haberi yok) evden disari, arkadaslari ile gorusmeye falan cikmiyor, disarda isi varsa ve uzun surecekse benimle beraber hallediyor, ise gidis, donus saati sasmiyor, calistigi ortamda bayan vs. Yok, kullandigi telefon ortada geziyor vs. Vs. Yani o gunden sonra yapmadigini en azindan yapabilecegine dair supheli durumlar yok.
Ama yapilan seyin ne bahanesi ne de telafisi yoktu. Sonradan kendini duzeltmis olmasi bende ki yarayi gecirmedi. Surekli olarak bir guvensizlik ve yapti, yapacak endisesi kafamda donup duruyor.
O hatanin oncesinde fiilen ve sanal olarak bir halt yedigini dusunmuyorum cunku maasi direk alir bana verirdi ve harcamalari ben yapardim (capkinlik icin parada lazim) ve oyle gece hayati, tek basina yaptigi bir aktivite yoktu. Tatile ya da eglenmeye benimle giderdi.Sadece internet kullanirdi simdi onuda yapmiyor.
Arkadaslar; sizce ne yapmaliyim? Bir kere yapan, yine yapar mantigi ile her an atakta mi olmaliyim? Yoksa kapatmali miyim? Hataya dusupte duzelen insan olur mu? Lutfen bana bir akil verin.
Tesekkurler...