KOCAM DUZELSE BILE KAFAMDA DELI SORULAR!

Evliliğinize devam etmeyi seçmişsiniz ama içinizde affetmek öyle kolay olmaz sizi anlıyorum. Yalnız dikkatimi çeken bişey var, kültürel farklılıklarınızdan falan bahsetmişsiniz. Acaba eşiniz size karşı eziklik duyuyor olabilir mi? Yani insan içindekini ne kadar dile getirmese de beden diliyle ne bileyim bi bakışıyla bi davranışıyla yansıtır düşüncelerini, sanki size yetmediğini düşünüyor ve bunu ona belli ediyor gibisiniz.

Aldatmanın hiçbir şekilde haklı bir gerekçesi olamaz, yani bu yüzden sizi aldattı napsın adamcağız demeye çalışmıyorum. Demek istediğim şu ki eğer eşinizi affetmek istiyorsanız onun kendini özgüvenli eşine yetebilen bir adam gibi hissetmesini sağlamaya çalışabilirsiniz. Çünkü yazdıklarınız aldatılmış acı çeken özgüvenini kaybetmiş bir kadından çok (aksine oldukça özgüvenli duruyorsunuz) hayırsız evladı için üzülen bir kadın gibi. Bu adam sizin gözünüzden düşmüş ve kendini yükseltmesi gerekiyor, fakat o da kendini yetersiz hissettiğinden bişeyler yapacak motivasyonu yok o nedenle sizin gözünüzdeki algısı değişmiyor ve bu durum böyle kısır döngü gibi devam ediyor sanki.

Affettiysen sürekli eskiyi deşmeyeceksin
Eşinin yerinde olsam ben düşünürdüm boşanmayı, resmen hayatını elinde tutuyorsun. Bu kadar güvensizsen devam etmemeliydin. Erkekler bizim kadar detaylı varlıklar değil, anlık arzularının peşinden gidip sonra yollarına devam ediyorlar. Bu kadar kontrolle onun beyninde olayı özelleştirirsin yapma bunu.

Peki hersey bi kenara.
Sana " kocani seviyomsun?" Diye sorsam.
Ne cevap verirsin?

adam boşluktayken bir yerrlere kanalize etmeye çalışmış ilgisini o da içinde patlamış yazık beceriksiz bu konularda demek ki tecrübesizse kıyamam yaaaaa kızzz bana çok masum geldi kocanız affedin bence yaaaa.... kim kime maaşını verir olduğu gibi yahu... bir intenetten konuşayım demiş eline yüzüne bulaştırmış...

Sorun bence tekrar edip etmemesi değil, sorun affedip affetmemek de..

Bir garantisi olsa bir daha asla aldatmayacağının; İlahi bir yön mesela size garanti verse..

Eskiye dönebilecek misiniz? Gercekten tam yürek sevebilecek misiniz?
Bu soruların cevabı önemli
Evet boyle bir sey mumkun olsa zaman yaralari bir nebzede olsa saracak ve alisacagim.
Bazi seylerin telafisi zordur ama, durumu negatiften ziyade pozitife cevirmek mumkundur. Yani eskiye donebilirim, sevebilirim ve yarami kulleyebilirim.

Evliliğinize devam etmeyi seçmişsiniz ama içinizde affetmek öyle kolay olmaz sizi anlıyorum. Yalnız dikkatimi çeken bişey var, kültürel farklılıklarınızdan falan bahsetmişsiniz. Acaba eşiniz size karşı eziklik duyuyor olabilir mi? Yani insan içindekini ne kadar dile getirmese de beden diliyle ne bileyim bi bakışıyla bi davranışıyla yansıtır düşüncelerini, sanki size yetmediğini düşünüyor ve bunu ona belli ediyor gibisiniz.

Aldatmanın hiçbir şekilde haklı bir gerekçesi olamaz, yani bu yüzden sizi aldattı napsın adamcağız demeye çalışmıyorum. Demek istediğim şu ki eğer eşinizi affetmek istiyorsanız onun kendini özgüvenli eşine yetebilen bir adam gibi hissetmesini sağlamaya çalışabilirsiniz. Çünkü yazdıklarınız aldatılmış acı çeken özgüvenini kaybetmiş bir kadından çok (aksine oldukça özgüvenli duruyorsunuz) hayırsız evladı için üzülen bir kadın gibi. Bu adam sizin gözünüzden düşmüş ve kendini yükseltmesi gerekiyor, fakat o da kendini yetersiz hissettiğinden bişeyler yapacak motivasyonu yok o nedenle sizin gözünüzdeki algısı değişmiyor ve bu durum böyle kısır döngü gibi devam ediyor sanki.
Sizi anliyorum ama, ben burda sizlere anlatirken detay vermek durumundayim olayi anlamaniz icin. O bana bunu yapti diye ben neden ozguven kaybedeyim? Herkesin oldugu gibi elbette benim de hatalarim, eksik yanlarim olabilir fakat, evlilikteki sorunumuz birinci olarak onun ailesi, ikinci ise pasif olmasiydi. Ben ondan mucizeler beklemedim sadece bizi gectim kendisi icin, kendisini biraz gelistirmesini ve hayati bos yasamamasini istedim.

Cogu aldatilan kadinlar, kocasi onu aldattigi icin hatayi kendinde arar, kusursuza yakin olsa bile arar. Ben bunu yapmadim, yapmayacagim. Onun yaptigi hata yuzunden ozguvenimi kaybedemem.

Aldatan insan icin hic bir sey gerekce degildir. Esini aldatacak kadar yetersiz buluyorsada pasa pasa gider bosanir. Sirf kadin aldatildi diye, kadinin kendini eksik hissetmesini dogru bulmuyorum. Biz, bir erkek hayatimiza girdi diye ozguven kazanmadik ki, onun hatasinda bunu kaybedelim.

Esiminin ya da benim eksiklerim varsa elbet bunu bir birimize konusmaliyiz ama, ben hic bir zaman ona asagilayici konusmadim. Yaptigi, yasadigi, bana gore dogru bulmadigim seyleri ona, "Canim bu yaptigini ben dogru bulmuyorum. Bana gore su ve bu sebeplerden dolayi dogru gelmiyor. Ben bu durumdan rahatsizim ve buni duzeltmeni istiyorum. Eger bir yerde takilirsan ben sana destek olurum vs. " seklinde konustum. Ona, asla " Ya sen nasil birseysin! Bak bunu bile beceremiyorsun! Sen de bu yeti yok, sen neyi becererirsin ki vs. " tarzinda konusmadim. Yani yeterli ya da yetersiz yanlarini onu ezerek konusmadim. Karsimda ki insan esimdi dusmanim degil.

Hayat ona gore dogmak, buyumek, meslek sahibi olmak, evlenmek, evine para kazanmak, emekli olmak seklinde ve bu durum onu rahatsiz etmiyor. Ben de bos gecirdigi vakitlerde en azindan kendisi icin birseyler yapmasini isteyen, isleyen demir, isildar dusuncesinde olan birisiyim. Motiveyse, fazlasi ile motive yetisine sahip birisiyim ama, kisi istekli degilse hersey bos.

Affettiysen sürekli eskiyi deşmeyeceksin
Eşinin yerinde olsam ben düşünürdüm boşanmayı, resmen hayatını elinde tutuyorsun. Bu kadar güvensizsen devam etmemeliydin. Erkekler bizim kadar detaylı varlıklar değil, anlık arzularının peşinden gidip sonra yollarına devam ediyorlar. Bu kadar kontrolle onun beyninde olayı özelleştirirsin yapma bunu.
Yorumlarimda bahsettim aslinda su an ki yasami, eskisinden pek farkli degil. Hayatindan cikardigi tek sey internet oldu gibi bir durum var.

Eskidende sosyal ve aktif birisi degildi. Ailesinden gordugu gibi yasiyordu. Erkek calisir, eve para getirir, geriye kalan herseyi kadin yapar.

Oyle pek dost, arkadas edinmez olanida cok nadirdir. Zaten buyik olcude sorunlarimiz bu tarz seylerdi, pasif olusuydu. Arkadaslarinin (is) duzenledigi etkinliklere bile eslik ettigini hatirlamiyorum.

Cocuklarimizla yaptigim etkinliklerde bile sadece baba boslugu kismini doldurur fakat, eslik etmez ve gereksiz bulurdu.

Benim gittigim kurslar, etkinlikler, sertifikalar bile bostu ona gore "Ya calisiyorsun iste bundan sonra egitim alip ne yapacaksin, gereksiz" diyen birisiydi.

Kendi esaretini kendisi yaratiyordu zaten. Bu olanlar pekte extra olmadi onun hayatinda.

Peki hersey bi kenara.
Sana " kocani seviyomsun?" Diye sorsam.
Ne cevap verirsin?
Seviyordum ama, su an da onumde bir set var ve otesini gormeye calissam duvara carpiyorum. Ne duygularim ne de kafam net degil.

adam boşluktayken bir yerrlere kanalize etmeye çalışmış ilgisini o da içinde patlamış yazık beceriksiz bu konularda demek ki tecrübesizse kıyamam yaaaaa kızzz bana çok masum geldi kocanız affedin bence yaaaa.... kim kime maaşını verir olduğu gibi yahu... bir intenetten konuşayım demiş eline yüzüne bulaştırmış...
O donem ben de bosluktaydim fakat, kendimi baska seylere yonelttim. Ben de nefis tasiyorum,ben de yapabilirdim ama, bu karakter meselesi.

Eger esimi aldatacak kadar dusmussem, gider pasa pasa bosanirim. Maasini bana vermeside yine tembelliginden yoksa kim odeyecek faturalari, odemeleri? Kim cocugun birini alisveris sepetine, digerini kucagina alip alisveris yapacak? Kim kendinin bile kiyafetini alip, yok pacasi uzun git kisalttir, yok bunun bedeni uymadi git degistir yapacak? Kim ev de bozulan makinayi tamir ettirecek?

İnternette cinsel içerikli bir defaya mahsus konuşmuşlar mı?Yoksa zinaya kadar varmış mı durum anlayamadım o_OKonuşmanın bir yerinde zina filan demişsiniz çünkü.Şayet zina yoksa ve sadece int.konuşması ise bence unutulması daha kolay olabilir.

Evet boyle bir sey mumkun olsa zaman yaralari bir nebzede olsa saracak ve alisacagim.
Bazi seylerin telafisi zordur ama, durumu negatiften ziyade pozitife cevirmek mumkundur. Yani eskiye donebilirim, sevebilirim ve yarami kulleyebilirim.

Sizi anliyorum ama, ben burda sizlere anlatirken detay vermek durumundayim olayi anlamaniz icin. O bana bunu yapti diye ben neden ozguven kaybedeyim? Herkesin oldugu gibi elbette benim de hatalarim, eksik yanlarim olabilir fakat, evlilikteki sorunumuz birinci olarak onun ailesi, ikinci ise pasif olmasiydi. Ben ondan mucizeler beklemedim sadece bizi gectim kendisi icin, kendisini biraz gelistirmesini ve hayati bos yasamamasini istedim.

Cogu aldatilan kadinlar, kocasi onu aldattigi icin hatayi kendinde arar, kusursuza yakin olsa bile arar. Ben bunu yapmadim, yapmayacagim. Onun yaptigi hata yuzunden ozguvenimi kaybedemem.

Aldatan insan icin hic bir sey gerekce degildir. Esini aldatacak kadar yetersiz buluyorsada pasa pasa gider bosanir. Sirf kadin aldatildi diye, kadinin kendini eksik hissetmesini dogru bulmuyorum. Biz, bir erkek hayatimiza girdi diye ozguven kazanmadik ki, onun hatasinda bunu kaybedelim.

Esiminin ya da benim eksiklerim varsa elbet bunu bir birimize konusmaliyiz ama, ben hic bir zaman ona asagilayici konusmadim. Yaptigi, yasadigi, bana gore dogru bulmadigim seyleri ona, "Canim bu yaptigini ben dogru bulmuyorum. Bana gore su ve bu sebeplerden dolayi dogru gelmiyor. Ben bu durumdan rahatsizim ve buni duzeltmeni istiyorum. Eger bir yerde takilirsan ben sana destek olurum vs. " seklinde konustum. Ona, asla " Ya sen nasil birseysin! Bak bunu bile beceremiyorsun! Sen de bu yeti yok, sen neyi becererirsin ki vs. " tarzinda konusmadim. Yani yeterli ya da yetersiz yanlarini onu ezerek konusmadim. Karsimda ki insan esimdi dusmanim degil.

Hayat ona gore dogmak, buyumek, meslek sahibi olmak, evlenmek, evine para kazanmak, emekli olmak seklinde ve bu durum onu rahatsiz etmiyor. Ben de bos gecirdigi vakitlerde en azindan kendisi icin birseyler yapmasini isteyen, isleyen demir, isildar dusuncesinde olan birisiyim. Motiveyse, fazlasi ile motive yetisine sahip birisiyim ama, kisi istekli degilse hersey bos.

Yorumlarimda bahsettim aslinda su an ki yasami, eskisinden pek farkli degil. Hayatindan cikardigi tek sey internet oldu gibi bir durum var.

Eskidende sosyal ve aktif birisi degildi. Ailesinden gordugu gibi yasiyordu. Erkek calisir, eve para getirir, geriye kalan herseyi kadin yapar.

Oyle pek dost, arkadas edinmez olanida cok nadirdir. Zaten buyik olcude sorunlarimiz bu tarz seylerdi, pasif olusuydu. Arkadaslarinin (is) duzenledigi etkinliklere bile eslik ettigini hatirlamiyorum.

Cocuklarimizla yaptigim etkinliklerde bile sadece baba boslugu kismini doldurur fakat, eslik etmez ve gereksiz bulurdu.

Benim gittigim kurslar, etkinlikler, sertifikalar bile bostu ona gore "Ya calisiyorsun iste bundan sonra egitim alip ne yapacaksin, gereksiz" diyen birisiydi.

Kendi esaretini kendisi yaratiyordu zaten. Bu olanlar pekte extra olmadi onun hayatinda.

Seviyordum ama, su an da onumde bir set var ve otesini gormeye calissam duvara carpiyorum. Ne duygularim ne de kafam net degil.

Ama bence bi sans daha vermelisin kocana.
Ona guven gozun kapali demiyorum. Ama ben senin yerinde olsaydim serbest birakirdim " sana artik guveniyorum' susu verirdim ve yine takipte kalirdim habersiz.
Ayrica 2 sene boyunca hala pismanlgini yasayip senin istedgin gibi biri olmaya calisiyosa, bu cok buyuk bi azim derim. Benim eski sevgilim beni aldatmisti ve ayrilmistik. Affettim aptal kafam. Ama 2 gun snra yine aldatmis. Yani dedgim gbi 2 sene az degil, icinden geldigi icin, seni sevdigi icin yapiyordur ancak bunu.

O donem ben de bosluktaydim fakat, kendimi baska seylere yonelttim. Ben de nefis tasiyorum,ben de yapabilirdim ama, bu karakter meselesi.

Eger esimi aldatacak kadar dusmussem, gider pasa pasa bosanirim. Maasini bana vermeside yine tembelliginden yoksa kim odeyecek faturalari, odemeleri? Kim cocugun birini alisveris sepetine, digerini kucagina alip alisveris yapacak? Kim kendinin bile kiyafetini alip, yok pacasi uzun git kisalttir, yok bunun bedeni uymadi git degistir yapacak? Kim ev de bozulan makinayi tamir ettirecek?
e bu durumda cevabı kendiniz veriyorsunuz zaten de kimsenin sizi gaza geitrmesine de müsade etmeyin bence yine de .... bir evlilik danışmanıdır size iyi gelecek olan asıl şey kk üyelerinden ziyade... işi porfesyoneline bırakın eğer aklınızda büyütme eğiliminiz varsa... ha ben unuturum olur öyle diyorsanız o ayrı

Son düzenleme:
cok yüklenmişssiniz eşinize tamam büyük bir hata yapmış ama sizxi sevmese bu kadar hayatını mahvedecek derecede elinize vermezdi kendini yapmayın allah aşkına bir erkekten bahsediyoruz oda bir insanoğlu bu kadar sıkıntıya gellir mi hiç.adam belliki deliler gibi pişman hala güvenmelimiyim diye soruyorsunuz.adam 2 yıldır erkekliğini unutmuş.her insan 2. şansı hakkeder. wc bile sizinle geçecekmiş nerdeyse bence bir tane demir parmaklık alın içine koyun suyunu yemeginide verirsiniz.siz erkek görmemişsiniz ya adam karısını aldattıyor diktatörün maçonın teki karısı bişey diycek olursa agzının üzerine geçiriveriyor bu rezilliğiyle kadın ise cocukları için katlanıyor.siz ise süs köpeği yapmışssınız adamı.tamam adam hata yapmış ama artık serbest bırakın hata yaparsa yolunuzu ayırın gitsin zulume karşıyım ben

İlk mesajını okuduktan sonra eşinin gerçekten seni sevdiği ve pişman olduğu şeklinde bir izlenim aldım. Fakat senin sonraki mesajlarında anlattığın kültürel farklılıklara bakıldığında, sizin evliliğinizin devam etmemesi için senin güven sorunlarının yanı sıra bu bahsettiğin kültürel ve kişisel farklılıkların da artık senin aklını kurcalamaya başladığını gördüm ve bence bu çok daha ciddi bir set evliliğinizde. Bence bu konuda iyi düşün ve hayatının geri kalanını hiçbir ortak zevkinizin olmadığı bu adamla geçirmek isteyip istemediğine karar ver.

Tamam işte özgüvenli birisiniz bu iyi bişey ben bu durumu eleştirmiyorum ki sanki öyleymiş gibi bir sürü yazmışsınız. Eşinizle aranızda çok fark var bu mesafe sizin affetmenizi geciktiriyor muhtemelen. Umarım herşey gönlünüzce olur

Siz o aileye ve o adama çok fazlasınız. Geri kafalı ailesinden kurtulmuşsunuz ama bu seferde eşinizle aranıza güven sorunu girmiş. Güvende kolay düzelecek bir şey değil maalesef.Siz zaten çok farklıymışsınız.Düzelir düzelir dedikçe hayat insanı daha çok yoruyor içinizde olan sevgiyide azaltıyor. Fazlada zorlamamak lazım olmayınca olmuyor.

İnternette cinsel içerikli bir defaya mahsus konuşmuşlar mı?Yoksa zinaya kadar varmış mı durum anlayamadım o_OKonuşmanın bir yerinde zina filan demişsiniz çünkü.Şayet zina yoksa ve sadece int.konuşması ise bence unutulması daha kolay olabilir.
Hayir fiilen bir sey yok. Bulusma, gorusme vs.

cok yüklenmişssiniz eşinize tamam büyük bir hata yapmış ama sizxi sevmese bu kadar hayatını mahvedecek derecede elinize vermezdi kendini yapmayın allah aşkına bir erkekten bahsediyoruz oda bir insanoğlu bu kadar sıkıntıya gellir mi hiç.adam belliki deliler gibi pişman hala güvenmelimiyim diye soruyorsunuz.adam 2 yıldır erkekliğini unutmuş.her insan 2. şansı hakkeder. wc bile sizinle geçecekmiş nerdeyse bence bir tane demir parmaklık alın içine koyun suyunu yemeginide verirsiniz.siz erkek görmemişsiniz ya adam karısını aldattıyor diktatörün maçonın teki karısı bişey diycek olursa agzının üzerine geçiriveriyor bu rezilliğiyle kadın ise cocukları için katlanıyor.siz ise süs köpeği yapmışssınız adamı.tamam adam hata yapmış ama artık serbest bırakın hata yaparsa yolunuzu ayırın gitsin zulume karşıyım ben
Hanimefendi; yorumlara bir goz gezdirirseniz daha iyi olur. Konuyu acarken cok fazla detay veremiyoruz cunku uzar gider. Bu tarz yorumlara karsilik verddigim cevaplar var. Ayrica "Sus kopegi" gibi asagilayici yorumlar yapmazsaniz sevinirim.

Tamam işte özgüvenli birisiniz bu iyi bişey ben bu durumu eleştirmiyorum ki sanki öyleymiş gibi bir sürü yazmışsınız. Eşinizle aranızda çok fark var bu mesafe sizin affetmenizi geciktiriyor muhtemelen. Umarım herşey gönlünüzce olur
Hayir hanimefendi; sakin yanlis anlamayin. Takdir edersiniz ki yazarken anlatimda duygu ve ifadeleri veremiyoruz maalesef. Ne size ne de baska kisilere asla tepki ve tepkiye yonelik yorumlar yapmiyorum. Seviyeli elestirilere her zaman acigim. Eger yanlis anladiysaniz kusura bakmayin, bunun icin cok uzgunum.

Esimle aramda cok fark var evet. Ben de genel itibari ile sabirli bir insanimdir. Bazi durumlar beni cok yorsa bile, Nasrettin hoca gibi, gole yogurt mayalamaktan vazgecemiyorum maalesef.

Siz o aileye ve o adama çok fazlasınız. Geri kafalı ailesinden kurtulmuşsunuz ama bu seferde eşinizle aranıza güven sorunu girmiş. Güvende kolay düzelecek bir şey değil maalesef.Siz zaten çok farklıymışsınız.Düzelir düzelir dedikçe hayat insanı daha çok yoruyor içinizde olan sevgiyide azaltıyor. Fazlada zorlamamak lazım olmayınca olmuyor.
Bu acidan bakildiginda haklisiniz. Esimle ortak noktada bulusamama gibi bir sorunumuz var. Yapim geregi belkide, azimli biriyimdir.
Sorunlar olunca imkansizi gorene kadar, farkli yollari denerim hep.

Ben böyle bir şeyi affetmezdim.
Giden güvenin geri geleceğini zannetmiyorum.

Ama siz barışmayı seçtiyseniz güvenmek zorundasınız.
Sürekli acabalarla ömür geçmez.

Bu kadarı da fazla niye herşeyi siz üstleniyorsunuz?2 çocuğunuz var madem bi zahmet alışverişe yardım etsin kıyafetinide terziye kendi versin .Utanmasa yemeğinide sizin yedirmenizi isteyecek.Sanki küçük bebek.

Güven tazeleme bahanesine herşeyi sizin üstünüze yıkmış.Çekmeyin bu adamı

Merhaba arkadaslar
Icimi kemiren bir sorunumu sizlere acmaya karar verdim.

2013 senesinde esimle aramizda bazi problemler oldu. Aslinda problem hep vardi ama, o sene patlak verdi ve aramizda bir kopma oldu. Yani ayni evde yasayan iki yabanci gibi.

Bu donemde esim kingsage diye bir oyun oynuyordu ve ordan bir bayanla karsilasmislar. Bayan Almanya'dan katilan bekar biriymis. Bu kisi ile 3 ay konusmuslar ve tesadufen bana yakalandilar.

O an da ilk yaptigim haraket hizla cikip, adliyeye gitmek oldu. Sonra pesime geldi ve konusalim, sonra karar ver ne olur dedi. Kafam yerinde degildi, kararliydim ama, gercekten ne oldugunu merak ettigimden mi yoksa saglikli dusunemedigimden dolayi mi konusma teklifini kabul ettim ve anlatmaya basladi.

Bu bayanla yakinlasmislar ve sadece 1 kereye mahsus olmak uzere aralarinda cinsel icerikli konusma gecmis. Ondan hoslandin mi? Diye sordum hayir dedi. Asik miydin? Ona da hayir. Peki maksadin neydi? Dedim bana, bosluktaydim ve boyle salakca bir hata yaptim dedi.

Ona, bunlara inanmadigimi ve her bosluga dusenin boyle bir girisimde bulunmayacagini, bu kisinin karaktersizligi ile alakali oldugunu soyledim, haklisin dedi. Hakli olmam durumu degistirmiyordu.

Cok uzuldum, cok yara aldim ve es, dost, aile araya girdi ve bir sans vermemi, fiilen bir sey gerceklesmedigini soylediler. Evet fiilen bir sey yoktu ama,ihanetin her turlusu aldatmakti.

Bir sure kavga gurultu devam etti ve cocuklarimiz icin, icime sinmesede, affetmeyecegimi bilsemde kabul etmek durumunda kaldim.

Sonrasinda esim; zinaya tovbe etti ve bir daha yapmayacagina buyuk yemin etti.

O gunden sonra guven kaybi oldugu icin, banka hesabini ben gorebiliyorum, internet kullanmiyor, telefon ayrintisini online takip ediyorum (kendinin bundan haberi yok) evden disari, arkadaslari ile gorusmeye falan cikmiyor, disarda isi varsa ve uzun surecekse benimle beraber hallediyor, ise gidis, donus saati sasmiyor, calistigi ortamda bayan vs. Yok, kullandigi telefon ortada geziyor vs. Vs. Yani o gunden sonra yapmadigini en azindan yapabilecegine dair supheli durumlar yok.

Ama yapilan seyin ne bahanesi ne de telafisi yoktu. Sonradan kendini duzeltmis olmasi bende ki yarayi gecirmedi. Surekli olarak bir guvensizlik ve yapti, yapacak endisesi kafamda donup duruyor.

O hatanin oncesinde fiilen ve sanal olarak bir halt yedigini dusunmuyorum cunku maasi direk alir bana verirdi ve harcamalari ben yapardim (capkinlik icin parada lazim) ve oyle gece hayati, tek basina yaptigi bir aktivite yoktu. Tatile ya da eglenmeye benimle giderdi.Sadece internet kullanirdi simdi onuda yapmiyor.

Arkadaslar; sizce ne yapmaliyim? Bir kere yapan, yine yapar mantigi ile her an atakta mi olmaliyim? Yoksa kapatmali miyim? Hataya dusupte duzelen insan olur mu? Lutfen bana bir akil verin.

Tesekkurler...
bence sadece özenti olarak yapmış böyle bir şeyi.kendini denemiş bünyesine uygun mu değil mi diye ve uygun değilmiş ki tövbe edip kendine ceki duzen vermiş.ergen gibi bir denemek istemiş.bence içiniz rahat olsun sadece meraktan çocukca yani

Esinizin ailesi, ozellikle annesi cok edepsizmis. Uzaklasmaniz cok iyi olmus. Bir uye daha demisti, bencede esiniz eziklik hissettigi icin yapmis. Size karsi kendini hep yetersiz gormus, belki bi heyecan aradi, belki de icten ice size ofke duyuyordu ondan yapti. Sizin onu begenmediginizi dusunup, beni de begenen birileri neden olmasin diye dusunup yapmis ta olabilir. Pisman olmus olabilir ama, bu adam boyle kendini yetersiz hissetmeye devam ederse, birgun yine yapar emin olun. Cunku adam eksiklik duygusundan yapiyor. Bence esinizle ugrasmayi birakin. Birakin asosyal kalsin, belliki siz ne kadar soyleseniz de bu adam defismeyecek. En iyisi kendi haline birakin da, bu yetersizlik duygusundan kurtulsun. Yoksa ayni seyi bi gun yine yapar emin olun. Simdi pisman belki ama, yarin birgun bu pismanligi da gecer, yine yapar.

Back
X