cnm yaa :))) sanırım erkeklerin karakteristik özelliği bu. şimdi aynı evde olsaydınız, sürekli beraber olsaydınız, sen bir şey istediğinde yapması daha kolay olmaz mıydı? bana çok oldu o. ya birlikte olmayınca tabii ki karşındaki insanın üzerindeki etkin daha az oluyor. o da günlük koşuşturmacasının içerisinde unutabiliyor. evli olsanız inan bana çok daha farklı olur. ben çok yaşadım öyle şeyler en son kabulleniyorsun :) adam dünyanın oteki ucunda diyorum zaten bizimki biraz unutkandır

bi de uzakta nişanlı olmanın kötü tarafı da küçük şeylere kafanın çok takılması. en kötüsü de ŞİMDİ BÖYLEYSE ACABA İLERDE NE OLUR? cümlesi. ben bu cümleyle kendimi yedim bitirdim çok kez. ama aslında günlük hayatında olsa gülüp geçeceğin durumları inan bana bizimki gibi bir durumda çok daha fazla büyütüyor insan. o yüzden kafana takma derim ben :)
benim nişanlım çok çok az uyur. adam gece 2de yatıp sabah 6da kalkıyor yau. ben tırsıyorum resmen. kalkacak kahvaltı isteyecek akşam yatmak bilmeyecek diye

ben çok severim uykuyu çünkü :)
ben skype nin abd paketini aldım. abddeki cep telefonu ve sabit hatları aramak bedava aylık 6 euro sanırım. bizim evde de skype telefonu var, o beni çaldırıyor, ben onun cep telefonunu hemen arıyorum bizim ev telefonundan. kolay oluyor yani.