canım bu yazacaklarımın seni üzmesini istemem ama gözlerini açmak istiyorum..ben kasım 2010 da 8 yıllık ilişkimi bitirdim..sebebi de onun bunalımdayım deyip beni hiç arayıp sormamasıydı..2 gün 3 gün de bir arar,,ben aramasam hiç aramazdı,sormazdı ama telefonu da seni seviyorum demeden kapatmazdı bu nasıl sevgi demi..insan severken sesini duymadan nasıl durabilir..duruyodu çünkü kopmuştu benden artık..beni ailesinden herkes tanırdı özellikle annesi çok severdi olması için çok uğraşırdı..biz aynı şehirlerde olmamıza rağmen 6 ay felan hiç görüşmezdik.o teklif etmezdi ben de gurur yapar istemezdim..böyle böyle tam 3 sene çektim..sonunda cesaret ettim ve bitirdim..uzun ilişkide ayrılmak çok zor..alışıyorsun..seviyosun ama olmayınca olmuyo işte..ben ayrılmak için konuştum onunla ayrıldık..sonra beni tekrar aradı ben sensiz yapamam felan dedi ben de düşünmem lazım dedim..düşünmek için zaman istedim 2 hafta felan hiç konuşmadık sonra bi baktım bu benimle tekrar barışmak isteyen adam bu 2 haftada başka birisiyle sevgili olmuş,,tebrik alıyo..aradım söyledim yaptıklarını,seni unutmak için yaptım diyo salak işte..erkeklerin ne yapmak istediklerini anlamak imkansız..lütfen kendine gel ve gerçekleri gör..daha fazla seni üzmesine izin verme..aynı şeyleri ben de yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum..o sana karşı yıldırma politikası uyguluyor.senden ayrılamıyor çünkü alıştı onu çeken sen vardın,,ama seni arayıp sormayarak,,seninle ilgilenmeyerek senin ondan ayrılmanı sağlamak istiyor hepsi bu..erkekler öyle yapıyor..çünkü o seni zaten bırakmış bak ayrılalım desen bile 1-2 ısrar eder ama sonra ne arar ne sorar..evlenmek isteyen insan sevgili gibi olmayalım demez o hiç korkmuyor mu senin başka erkeklere ilginin kaymasından..işte hepsi bu..bence onunla yüzyüze gel ve cesaretini toplayıp gerekeni yap..inan bunları yazmak kolay değil ama tecrübeyle sabit..yaşadım,,çektimm...
Deliler gibi aşık olduğum bir sevgilim vardı benim de. Her görenin imrendiği bir aşk... Bilg.Programcılığına giderdi akşamları. Bende çalışıyordum o dönemde. Hergün uyanmasından iyi geceler mesajına kadar defalarca arardı beni. Bugün lütfen görüşmeyelim okuluna git artık diye yalvarmama rağmen iş çıkışı kapımın önünde bulurdum onu. Beni 60 km yol katedip almaya gelir aynı 60 Km döner beni bırakır ve yine neredeyse bir 40 km yapıp okuluna gider 2.derse yetişirdi. Gözümden kıskanıyorum seni derdi. İçim rahat etmiyor seni görmediğim zaman. Hafta sonları ailesinin yanına gitsin diye yalvarırdım resmen. Gider aynı gün uçarak geri gelirdi. Gece yarısı uykularımı bölerrr neler anlatırdı neler... Leyla ile Mecnun'da kimdi bizim aşkımızın yanında. Resmen birlikte soluk alırdık biz. Son bir birbuçuk ay telefonuna gizli numaradan çağrılar gelmeye başlamıştı. Sinirlenir kapatırdı hemen telini kim bu manyak diye. Ya aşıktım,seviyordum,görmüyordu gözüm hiç kötüyü düşünmedim ahmak gibi kim olabilir diye? Annem derdi bir tek kızım bak bu çocuk seni çok sevse kıyamaz seni böyle olur olmadık saatlerde uyandırmaya! Hadi cnm derdim anneme içimden. Sen ne anlarsın aşktan. Bir gece önce bir arkadaşımızın doğum günü vardı.Saat neredeyse gece yarısına geliyordu. Teli çaldı. Açtı hemen geliyorum dedi. Bana döndü. Aşkım bir arkadaşım kaza geçirmiş ne olur kusura bakma hemen geleceğim ben.Tamam dedim. Aradan bir saate yakın geçti. Geldi. Sımsıkı sarıldı bana. O kadar sıktı ki ne oluyor dedim. Gülümseyerek helalleşiyor muyuz?Herkezin içinde bağırarak seni çok seviyorum dedi.Ertesi sabah günaydın mesajı yada teli gelmedi. Uyanamadı herhalde diye düşündüm. Neredeyse çıkma saatim gelmiş hala aramamıştı. Bir sinirle aradım. Nerede olduğunu sordum. Kızkardeşi ve onun bir arkadaşıyla birşeyler yemeğe çıktıklarını söyledi. Şaşırdım. Bu arada kardeşi ile aynı yaştaydık ve çok ii anlaşırdık. Neden aramadın dedim dalmışım dedi. Kapattım o an içime bir sızı geldi oturdu. O akşam okul çıkışı aradı. Canım çok dersim var çokta açım eve gidiyorum dedi. Böyle üç gün geçti görüşmediğimiz. Yine o akşam okul çıkışı aradı beni. Aynen şöyle diyerek ''Aşkım,bitanem,herşeyim napıyormuş benim?''. Neyse biraz konuştuktan sonra çok aç olduğunu eve gideceğini erkenden yatacağını söyledi bana. Tamam dedim ilk önce. Ama içim rahat etmedi. Aradım 10 dk sonra Sen yemeğini ye gel al beni konuşmamız lazım dedim. Olmaz işim var dedi. Ne işin var dedim? Arkadaşımı evine bırakacağım dedi. Hani sen eve gidiyordun dedim. Offf kapat teli hepsi senin suçun dedi!... Ve suratıma kapattı. Neye uğradığımı şaşırdım aylar boyunca beni hiç kırmayan bir dediğimi iki etmeyen bir kere bile sesini yükseltmeyen bu adama ne olmuştu böyle? Aramadım. O kadar incinmiştim ki arayamadım. Aradan bir hafta kadar geçti o aradı beni '' İsmimle hitap edip nasılsın?''dedi. Gayet soğuk bir sesle... ''İyiyim'' dedim sadece. Ve bana söylediği hala unutamadığım o cümle ''Ya ben seni çok sevdim ama seni eve bırakıp döndüğüm gün eski kız arkadaşımla karşılaştım ve sana duyduğum sevginin arkadaşlık olduğuna karar verdim!Ne olur kızma bana!...''
Aradan yıllar geçti. Ben evlendim Allahıma bin şükür çokta mutluyum. Dünyalar tatlısı bir de oğlum var. Bildiğim kadarıyla o hala bekar. Ama ne yaptı,ne oldu hiç bilmiyorum. Sadece hepsi senin suçun cümlesi beynimden hiç çıkmadı. Ne demek istemişti?
Şimdi düşünüyorum da o cümleyi söylerken ki sinirini ; Bu adam beni sevdi belki de gerçekten. Ama bilerekte böyle sinirli davrandı. Kendince duygularından emin olana kadar uzak tuttu beni. Ve kararını verince geri aradı.
Yani kıssadan hisse bence senin erkek arkadaşında seni bilerek uzak tutuyor. Hayatında yeni biri var ama sanada hala kıymet veriyor. Şimdi işin ucunda pirince giderken evdeki bulgurdan olmaktı var. İyisimi sana bir parça umut verip bekletiyor kenarda. Karşı koyamadığı diğeri ile de deniyor birşeyleri bence. Umarım yanılıyorumdur. Ama benim duyduğum hayal kırıklığı ve acıyı yaşamaman için kulağına küpe olsun istedim...
o konuştuğun kızın haberi var benden tabi başka kızsa bilememde o kız varsa eğer hayatında o biliyor ve öle pişkinki bana sevgilimden hoşlandığını yazmıştı diye yazmıştım zaten önceki msjlarımda
okurken çok etkılendım.hatta henuz derdı olan ark ın yazdıgını bile okumadan sıızınkını okudum
mavi gibi inan okuduğum zaman gözlerim doldu şuan mutlu olman sevindirici ama.gerçekten bende onumu yaşıyorum acaba benden öncesi yok ama benden sonraki birinemi aklı gitti yoksa.yani onu denese ne olacakki evlenebilecekmi gerçekten onunla üstelik bu olaydan ailesinin haberi oldu onlara bile o... bi kızdı benim ne işim olur demiş eee ailesine oo.diye tanıttığı kızımı götürecek karşılarına.ya ben böle bitsin istemiyorum biterse bitsin yine ama 3.şahıs yüzünden bitmesin bizim aşkımız bunu haketmiyodu tabi kimseninki etmez ama bende kendimi biliyorumki eğer böle başka birini kabullenerek bitirirsem ömür boyu kendimi yerim.o yüzden çırpınıyorum ne yapayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?