- 16 Eylül 2015
- 5
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi tayahleenia
-
Hayır aileme söylediğim zaman inanmadılar ergenliktendir deyip kestirip attırdılarPsikoloğa gitmedin mi?
merhaba bayanlar ben kafamda yaşanan paranormal şeyleri anlatmak istiyorum belki teşhis koyarsınız veya yorum yaparsınız orası size kalmış.
ben bi kaç senedir garip şeyler hissetmeye başladım. herşey bazı dertlerimden dolayı sabah 6ya kadar uyumayıp ağladığım gece oldu. Bi an tanıdığım iki kişi benim adımla farklı zamanlarda seslendi bunları kulağımla değil kafamda duyuyorum sonra kendimi bu dünyadan değilmiş gibi hissettim. Sonra bi adamın daha doğrusu siyasetçi gibi birinin megafonla beynimin içinde konuştuğunu duydum.Aslında bu bi başlangıçtı..
sonralarda kendi vücudumu yani kendimi garipsemeye başladım. sanki bu beden de ben yaşamıyormuş gibi. Herkesi herşeyi garipser olmuştum. kafamda her ne ve her kimler varsa çok gürültü yapıyordu sanki beynimin içinde sohbet ediyor gibilerdi.Bi ara babamı tanıyamadım bu adam kim diye duraksadım. Sonra iç sesim bana "o senin baban be aptal!" diye kızdı. kafamın içinde olmadık zamanlarda sesler duydum başka tanımadığım insanların sesleri, diyalogları..
bunlar da yetmezmiş gibi bi de görüntüler çıktı. nezaman moralim bozulsa bunlar oluyordu. Daha doğrusu moralim bozukken artıyordu. Bunların hepsi şimdi az çok geçti. arada görüntü görüyorum okadar. en son gördüğüm görüntü garipti. uyumadan önce saçmasapan düşünüyordm. herkesin kafasının içinde canlı kanlı beyin olduğunu hayal ettim. Sonra kendiminkini de hayal edince, istemsiz bi şekilde elimde büyük bi bıçak olduğunu ve defalarca kafama sapladığımı gördüm. inanır mısınız şuan okadar yalnız hissediyorum ki kendimi, o kafamdaki sesleri bile özledim..
Ayni mesaji ben yazacaktim.. Aynen benim kuzenimde hemen hemen ayni sikayetlerle gitti doktora.. Ona da sizofreni teshisi kondu.. Ayda bir igne, hergun de ilac aliyor.. Konu sahibi, mutlaka bi doktora gorUn.. Ne kadar erken, o kadar iyi.. Sakin ihmal etmeCok benzer olaylari benim kuzenim yasadi. Kesinlikle bi hekim yardimi almalisiniz. Cok gec olmadan yapin cunku Kuzenimin ailesi bu durumu farkedemedigi icin(yurtdisinda yasiyorlar) depresyon buyuyerek sizofreniye gitti. Sizinde en yakin zamanda ailenizi ikna edip yola koyulmabuz gerek
Ayni mesaji ben yazacaktim.. Aynen benim kuzenimde hemen hemen ayni sikayetlerle gitti doktora.. Ona da sizofreni teshisi kondu.. Ayda bir igne, hergun de ilac aliyor.. Konu sahibi, mutlaka bi doktora gorUn.. Ne kadar erken, o kadar iyi.. Sakin ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?