Kafamdaki sesleri susturamiyorum . Kendime hakim olamiyorum .

heybenkimmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
49
61
3
19
Kafamdaki sesleri susturamiyorum.o kadar nefret ediyorum ki bundan bazen beynimi patlatmak istiyorum. Beynim bir türlü susmuyor . Bıktım artık. Ders çalışırken, bulaşık yıkarken, biriyle konuşurken... beynim susmuyor . Kafamın içinde biri var gibi. Kafam ağrıyor sürekli. Küçükken TV de izlediğim dizileri kafamda tekrar kurgulardım. Kafamın içinde olayları değiştirirdim. Sonra bu kitaplara evrildi . Şu an ise her şey. Ders , temizlik yürüyüş vs her olayda kafamda sürekli birseyler kurguluyorum. Sürekli müzik dinliyorum. Müzik dinleyerek hayaller kuruyorum günün 10 saati . Müzik dinleyerek hayal kurarak kendi kendime odada bir o yana bir bu yana gidiyorum. Okulda sürekli eve gitsem de hayallere dalsam diye dakika sayardım. Eve gidince yatıncaya kadar kulağımda müzik hayaller kurarak odamda dönerdim. Bir gün doktor olmuşum bir gün savcı , süper kahraman olmuşum vs.. Doktora gittim gerçeklerden kaçmak için hayal dünyasına sığınıyorsun dedi ve antidperesqn yazıp yolladı. Hiçbir faydası olmadı. 2 ay kullandım. Sonra araya sınav girdi vs gitmedim birdaha . Şimdi de kyk da kalırsam bu bozukluklarımı nasıl saklayacağım diye düşünüyorum. Bir anda kendi kendime gülmeye konuşmaya başlarsam. Bir anda odanın içinde dolanmaya başlarsam ne yapacağım bilmiyorum. Gittigim şehirde yeniden hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Burada laf söz çok çabuk yayılıyor. O gittigim gün bizim köylü biriyle karşılaştım.psikiyatri doktoru bekliyordum . Nenemin ağzını aramış senin toruna benzeyen birini gördük aynı senin torun gibiydi diye . Nenem de sen niye gittin o doktora dedi. Bende he hı dedim geçiştirdim

"maladaptive daydreaming" diye bir rahatsızlık var, doktor hiç bahsetti mi size?

Bu konu çok tanıdık geldi bana. Kıvırcık sen misin?

Hayal kurmak hepimizde var. Bende gece yatıyorum mesela bu ay adet olmuyormuşum hamile olduğumu öğreniyormuşum eşime nasıl süpriz yaparım diye onu düşünüyorum. Ama ben gerçekleşmesini istediğim bi hayali kuruyorum. Bence mutlaka psikiyatriye değil psikoloğa gitmen lazım. Böyle şeylerin bi doktor yardımıyla konuşarak atlatılmasına inanıyorum

Bende hayal kurma değil de daha çok kaygılı düşünceler oluyor. Yemek yerken , ev işleri temizlik yaparken vs sürekli düşünceler geçiyor zihnimden. Yoga, zumba ve pilates kursuna gitmek çok iyi geldi bana. Uyumadan önce meditasyon dinliyorum nefes egzersizleri yapıyorum. Yürüyüş yapmak da rahatlatıyor. Dikkatini toparlamak için dikkat oyunları oynayabilirsin. Spor yaparken odak noktası kendi bedenim olduğu için negatif düşüncelerden arınıyorum. Sana da öneririm.

Ben Meditasyon yapmıştım ama yaparken çok korktum nedense böyle sanki bedenim uçacak gibiydi . Sonra korkudan birdaha yapmadım

Ben de hep böyleyim. Kötü bişey değil diye düşünüyorum. Tabii yaşam kaliteni etkilemiyorsa. Bir dizi izlerim direkt olayın içine kendimi dahil ederim. başroldeki adam/kadın bana şöyle demiş, beraber şunu yapmışız vs vs. Arada yalnızken benim de kendi kendime güldüğüm falan olur. Çok kafana takma bence. Herkes az ya da çok yaşıyordur bu durumu.

Ben Meditasyon yapmıştım ama yaparken çok korktum nedense böyle sanki bedenim uçacak gibiydi . Sonra korkudan birdaha yapmadım
Korkulacak bir şey yok yahu. Astral seyahat değil bu. Zihnini ve bedenini rahatlatmak için gözlerini kapatıp sese odaklanarak nefes egzersizleri yapacaksın ve gözünde canlandıracaksın videoda bahsedilen yeri.

Aa bu ben. Benim de zihnim durmuyor. Hayal kurarak odanın içinde dolanan bi deli benim sanıyordum. Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)) Arada cumhurbaşkanı olup adaleti, eğitimi, kiraları falan düzenleyip halka açıklama yapıyorum ben

Hahsgaf ufff bende asker olup Batumu alacaktım.

Hayatın çok kötü ve boşsa ondan kaçış olarak hayal kuruyorsun fiziksel yorucu bir işe gir hayal kuracak zamanın olmaz ayrıca destek al eskiden bende de vardı lisede mutsuzdum

Korkulacak bir şey yok yahu. Astral seyahat değil bu. Zihnini ve bedenini rahatlatmak için gözlerini kapatıp sese odaklanarak nefes egzersizleri yapacaksın ve gözünde canlandıracaksın videoda bahsedilen yeri.
Yok yav gözüm kapandığı zaman biri suratıma tokat atacak gibi geliyor

Bu hastalık mı çoğaldı yoksa aynı üyeler durup durup konu mu açıyor ben de bunu anlamadım.
sanırım bu konu özelinde konu açan kişinin daha önce de varmış konusu ama rumuzu başkaymış o zaman

bu bahsettiğimiz rahatsızlık da zaten son zamanlarda adı konulmuş bir şey bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…