- 11 Aralık 2017
- 13
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi azelias507
öncelikle merhaba. siteyi uzun zamandır takip etmekteyim. yazı biraz uzun olabilir, ifade etmeye başladığımda harflerin sınırını bilmeyen bir kadınım. öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. 25 yaşımdayım, iyi bir lisans derecesi ile okulumu bitirdim. seneye yüksek lisansa başlayacağım ve bu yıl yurtdışı yurt içi konaklamaları ile geçen yorucu bir yıl benim için. başımdan geçen, kafamda cevapsız sorular bırakan önemli bir olayı olabildiğince özetleyerek anlatacağım.ve bu olaya yapacağınız yorumlar benim için önemli. 8 ay önceydi. uzun süre arkadaş olduğum, sonra ise duygularıma yenik düştüğüm birini sevdim. çok sevdim. tüm hücrelerimle ve ruhumla. biraz zor bir insandı, kapalıydı, iletişim kurmakta çok zorlanırdım. denedim, bir çok kez onu anlamak için. ortalama 3 ay flört ettik, ama bunun güzel bir ilişkiye varmayacağını çok iyi biliyordum, beklentim de yoktu. çünkü o bunu kaldırabilecek bir yapıya,karaktere ve olgunluğa sahip değildi. flört dönemimiz oldukça güzeldi. fakat yaşadığımız ve paylaştığımız son olay, hayatımın oldukça yıkıcı sonlarından biriydi. her şey normalken, bir anda kendini çekti, günlerce haber alamadım. normal karşıladım, onu uzun zamandır tanıyorum, arada yaptığı bir şeydi. sonra bir gün yeniden ortaya çıktı, yeniden bir gün buluştuk. ve 3 günümüzü hep birlikte geçirdik. gece ve gündüz. son gün evden çıktım, ve bir daha hiç haber alamadım. tam 8 ay önce. aradım. açmadı. yazdım, ulaşmaya çalıştım. olabildiğince tepkisiz. olumlu ya da olumsuz hiç bir tepki yok. aylardır. şimdi artık olsa da mühim değil aslında, ama kafamdaki neden sorusu , neden böyle nötr bir şekilde yok olmak ortadan, bu soruyu kafamdan atamıyorum. mesajlarımı okuyor, cevap yok. arıyorum meşgule atmak bile yok, tepki yok. seni hayatımda istemiyorum diyerek dürüstçe yolu kapatmak bu kadar zor mu gerçekten ? beklediğim tek şey insanca bir yoluna git artık mesajı idi. bir insan, niçin aniden böylesine yok olur? ilk hafta hiç bir hayat belirtisi göstermedi. 1 hafta boyunca. sonraları sosyal medyada aktif oldu evet, ama ilk hafta ciddi ciddi oturup öldüğünü düşünmeye başladım. neyseki her şey yolundaymış, keyfide oldukça yerinde. bu durum halen böyle, artık değişeceğini de sanmıyorum. ama en azından kafamdaki sorulara yakın cevaplar arıyorum. neden? ime yapacağınız yorumlarınızı bekliyorum. beni dinlediğiniz için teşekkür ederim, herkese huzurlu bir gece diliyorum.