• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamdaki sorunun cevabını bulamıyorum, oldukça çıkmaz bir sokak.

azelias507

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
13
9
1
31
öncelikle merhaba. siteyi uzun zamandır takip etmekteyim. yazı biraz uzun olabilir, ifade etmeye başladığımda harflerin sınırını bilmeyen bir kadınım. öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. 25 yaşımdayım, iyi bir lisans derecesi ile okulumu bitirdim. seneye yüksek lisansa başlayacağım ve bu yıl yurtdışı yurt içi konaklamaları ile geçen yorucu bir yıl benim için. başımdan geçen, kafamda cevapsız sorular bırakan önemli bir olayı olabildiğince özetleyerek anlatacağım.ve bu olaya yapacağınız yorumlar benim için önemli. 8 ay önceydi. uzun süre arkadaş olduğum, sonra ise duygularıma yenik düştüğüm birini sevdim. çok sevdim. tüm hücrelerimle ve ruhumla. biraz zor bir insandı, kapalıydı, iletişim kurmakta çok zorlanırdım. denedim, bir çok kez onu anlamak için. ortalama 3 ay flört ettik, ama bunun güzel bir ilişkiye varmayacağını çok iyi biliyordum, beklentim de yoktu. çünkü o bunu kaldırabilecek bir yapıya,karaktere ve olgunluğa sahip değildi. flört dönemimiz oldukça güzeldi. fakat yaşadığımız ve paylaştığımız son olay, hayatımın oldukça yıkıcı sonlarından biriydi. her şey normalken, bir anda kendini çekti, günlerce haber alamadım. normal karşıladım, onu uzun zamandır tanıyorum, arada yaptığı bir şeydi. sonra bir gün yeniden ortaya çıktı, yeniden bir gün buluştuk. ve 3 günümüzü hep birlikte geçirdik. gece ve gündüz. son gün evden çıktım, ve bir daha hiç haber alamadım. tam 8 ay önce. aradım. açmadı. yazdım, ulaşmaya çalıştım. olabildiğince tepkisiz. olumlu ya da olumsuz hiç bir tepki yok. aylardır. şimdi artık olsa da mühim değil aslında, ama kafamdaki neden sorusu , neden böyle nötr bir şekilde yok olmak ortadan, bu soruyu kafamdan atamıyorum. mesajlarımı okuyor, cevap yok. arıyorum meşgule atmak bile yok, tepki yok. seni hayatımda istemiyorum diyerek dürüstçe yolu kapatmak bu kadar zor mu gerçekten ? beklediğim tek şey insanca bir yoluna git artık mesajı idi. bir insan, niçin aniden böylesine yok olur? ilk hafta hiç bir hayat belirtisi göstermedi. 1 hafta boyunca. sonraları sosyal medyada aktif oldu evet, ama ilk hafta ciddi ciddi oturup öldüğünü düşünmeye başladım. neyseki her şey yolundaymış, keyfide oldukça yerinde. bu durum halen böyle, artık değişeceğini de sanmıyorum. ama en azından kafamdaki sorulara yakın cevaplar arıyorum. neden? ime yapacağınız yorumlarınızı bekliyorum. beni dinlediğiniz için teşekkür ederim, herkese huzurlu bir gece diliyorum.

nedenini bilmiyorum bir insan neden böyle bir şey yapar, gerçekten anlayamadım ama düşünmeyin artık, emin olun değmeyecek biri için üzülüyorsunuz. bilmiyorum şu an konuşuyor musunuz ama tamamen bağlarınızı kopartın bence, size resmen zarar veriyor. öldüğünü düşünmüşsünüz, insan düşmanına böyle saçma bir şey yapmaz.

şuan konuşmuyorum, zaten konuşmuyor. ben de artık yazmıyorum. dediğiniz gibi hayatımdan tamamen çıkardım. ama içimden çıkmıyor, en kötüsü bu sanırım. evet bütün arkadaşlarım aynı şeyi söyledi, insan düşmanına bunu yapmaz. yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Terk edilmelerin en kötüsü sizin bu başınıza gelen sanırım. Neden, nasıl, niçin? Düşün düşün işin içinden çıkamazsın. Gelip dese "senden bıktım sen böylesin şöylesin" ya da hakaret bile etse daha iyi olurdu. 8 ayda acınız geçerdi hayatınıza devam ederdiniz.

Yaptığı gerçekten büyük karaktersizlik. Bir insan diğerine neden böyle bir şey yapar anlamıyorum.

Tabii ki atlatırsınız ama sebebini bilmeyince atlatmak daha uzun sürüyor bence.

Terk edilmelerin en kötüsü sizin bu başınıza gelen sanırım. Neden, nasıl, niçin? Düşün düşün işin içinden çıkamazsın. Gelip dese "senden bıktım sen böylesin şöylesin" ya da hakaret bile etse daha iyi olurdu. 8 ayda acınız geçerdi hayatınıza devam ederdiniz.

Yaptığı gerçekten büyük karaktersizlik. Bir insan diğerine neden böyle bir şey yapar anlamıyorum.

Tabii ki atlatırsınız ama sebebini bilmeyince atlatmak daha uzun sürüyor bence.
kesinlikle öyle. o kadar zordu ki. bunu atlatabilmek, gücümü yeniden sağlayabilmek için sürdüm kendimi, çektim gittim yurtdışına. 3 bucuk ay kaldım. çok zorlandım. yurtdışında da aradım dayanamayıp, ama yok. diyorum ya olumsuz bir şey söyle sadece, tek kelime her şeyi aydınlatırdı. istemiyorum, bu kadar basit. ama insanoğlu acımasız biliyorsunuz, vicdansız insanoğlu. herkes aynı baki vicdana sahip olamıyor. yorumunuz için teşekkür ediyorum..

Erkekler uzun zaman ilişkide olduklarında bile ayrılırken yüzleşmekten kaçıyorlar. Sizinki bi de kısa sürmüş muhtemelen ne yaşıyorduk ki zaten sevgili değildik deyip ayrılık konuşmaya yapmaya kendini mesul hissetmemiştir. Ya sevgili buldu ondan kesti iletişimi birden ya da üzgünüm ama sizinle bir ilişki istemiyor bu yüzden de uzatmak istememiş. Geçmiş olsun benim de başıma geldi insan çok üzülüyor ama yapacak birşey yok

Erkekler uzun zaman ilişkide olduklarında bile ayrılırken yüzleşmekten kaçıyorlar. Sizinki bi de kısa sürmüş muhtemelen ne yaşıyorduk ki zaten sevgili değildik deyip ayrılık konuşmaya yapmaya kendini mesul hissetmemiştir. Ya sevgili buldu ondan kesti iletişimi birden ya da üzgünüm ama sizinle bir ilişki istemiyor bu yüzden de uzatmak istememiş. Geçmiş olsun benim de başıma geldi insan çok üzülüyor ama yapacak birşey yok
çok haklısınız, zaten bütün cevaplar bu kapıya çıkıyor. ilişki istememesine bütün kalbimle saygım vardı, ona olan sevgim beraberinde hep saygıyı getirdi benim için. sadece bana istemiyorum demesi yeterli idi. insan bunu bekliyor, insan bunu hakettiğini düşünüyor. ama onun tarafından insancıl bir vedayı haketmeyen bir kadın olmak çok ağır gerçekten, oldukça yaralayıcı. yorumunuz için çok teşekkürler..

seni hayatımda istemiyorum diyerek dürüstçe yolu kapatmak bu kadar zor mu gerçekten ? beklediğim tek şey insanca bir yoluna git artık mesajı idi
Bunlari diyecek karaktere sahip olmadigi icin seni iplemeyerek anlayacağını düşünmüş. Birinin yazdığı gibi yüzleşmekten korkmuş. Korkak iste. Kendine hayri yok. Sana hic olmazdi. Bence kafanı meşgul etme böyle birşeyle önüne bak daha gençsin. Bakarsın karşına başka biri cikar. Ama olmadığını anladığın anda böyle uzatma artık birak gitsin

Bunlari diyecek karaktere sahip olmadigi icin seni iplemeyerek anlayacağını düşünmüş. Birinin yazdığı gibi yüzleşmekten korkmuş. Korkak iste. Kendine hayri yok. Sana hic olmazdi. Bence kafanı meşgul etme böyle birşeyle önüne bak daha gençsin. Bakarsın karşına başka biri cikar. Ama olmadığını anladığın anda böyle uzatma artık birak gitsin[/QUOTE
Haklısınız, öyle yapmaya çalışıyorum. İlk zamana kıyasla daha iyiyim, bir çoğunu aştığımı hissediyorum. Ama dedikleri gibi zaman, zamanla birlikte insanın kendi çabası her şeyi yola sokabilecek güce sahiptir. Belki de dediğiniz gibi bambaşka biri ile bahar yeniden gelebilir içime, umuyorum. Bunları hep kadere bırakırım, eminim ilahi güç doğru olanı yazmıştır. Yorumunuz için teşekkür ediyorum..

siz yoluna bak mesajını almadan yoluna bakamıyır musun?, belli ki adam özgğüvensiz gelecek vaadiniz de yok, yoluna bak allah aşkına yıpratma kendini. gölgesinde dinleneceğin birini dahil et hayatına seni böyle yoran uğraştıran değil.

Yazarken ki burukluğu hissettim. Böyle adamlar açıklama yapamaz çünkü bu onca mantıklı olan ,seni üzmediğini sanıyor aklısıra . Açıklama yapmayım üzülmesin nasılsa sonu yok, hemde hayatında bir dara düşsün eminim ilk sizi arayacak . Sakın kucak açmayın sakın..

Nefsine yenik düşen,kendini kontrol edemeyen,kişilik problemleri yaşayan bir adam işte size ne açıklayabilir ki " Ben aslında o 3 günu gecirmeden önce de seni istemedigimin farkindaydım ama neden böyle bir fırsat varken kaçırayim ki, nasıl olsa istemiyorum bunu bu 3 günden sonra da yapabilirim diye düşündüm "mü desin...Diyememiş iste..Siz bu vatandaşı düsunmemeye calışın artik çünkü yaptığı şey tamamen adilik karaktersizlik başka bişey değil.

benzerini ben de yaşadım. ama biz sevgili değildik daha doğrusu o konuşmayı yapmamıştık. onun evinde kaldığım bir geceden sonra bir daha benimle görüşmek istemedi. 1.5-2 ay hep kendimi kandırdım. en son dayanamayıp ne oldu dedim. neden kendini geri çektin dedim saçma sapan ortaya karışık şeyler söyledi. ne yapalım arkadaş mı olalım dedim yoksa merhaba nasılsın düzeyinde mi kalalım dedim. arkadaşlığı seçti. ama hiç bir zaman da arkadaş gibi davranmadı. ben laf atmayınca konuşmadı bile... siz yine hayatınızdan çıkarabilmişsiniz. ben en az 1.5 yıl daha aynı ortamda olmak zorundayım.
neden diye sora sora günlerce ağladım hala da ağlıyorum. keşkelerim yarım kalmışlıklarım var. 4 ay oldu duygularımda hiçbir değişiklik yok. onun ise yeni bi ilişkisi var. kızla mesajlaşmalarını gördükçe tuzla buz oluyorum. demek istediğim daha beter durumlar var en azından görmüyorsunuz duymuyorsunuz... bi gün geçecek sabredin zor ama elden birşey gelmemiş. sizi sevmiyor sizinle ilişki düşünmüyor zira isteyen erkeği durduracak hiç bir güç yok

siz yoluna bak mesajını almadan yoluna bakamıyır musun?, belli ki adam özgğüvensiz gelecek vaadiniz de yok, yoluna bak allah aşkına yıpratma kendini. gölgesinde dinleneceğin birini dahil et hayatına seni böyle yoran uğraştıran değil.
çok haklısınız. çok doğru cümleler. özellikle son cümle hayatımda uygulamam gereken çok önemli bir cümle, yorumunuz için çok teşekkürler..

benzerini ben de yaşadım. ama biz sevgili değildik daha doğrusu o konuşmayı yapmamıştık. onun evinde kaldığım bir geceden sonra bir daha benimle görüşmek istemedi. 1.5-2 ay hep kendimi kandırdım. en son dayanamayıp ne oldu dedim. neden kendini geri çektin dedim saçma sapan ortaya karışık şeyler söyledi. ne yapalım arkadaş mı olalım dedim yoksa merhaba nasılsın düzeyinde mi kalalım dedim. arkadaşlığı seçti. ama hiç bir zaman da arkadaş gibi davranmadı. ben laf atmayınca konuşmadı bile... siz yine hayatınızdan çıkarabilmişsiniz. ben en az 1.5 yıl daha aynı ortamda olmak zorundayım.
neden diye sora sora günlerce ağladım hala da ağlıyorum. keşkelerim yarım kalmışlıklarım var. 4 ay oldu duygularımda hiçbir değişiklik yok. onun ise yeni bi ilişkisi var. kızla mesajlaşmalarını gördükçe tuzla buz oluyorum. demek istediğim daha beter durumlar var en azından görmüyorsunuz duymuyorsunuz... bi gün geçecek sabredin zor ama elden birşey gelmemiş. sizi sevmiyor sizinle ilişki düşünmüyor zira isteyen erkeği durduracak hiç bir güç yok
Artık insaları tarif edecek bir cümle bulamıyorum gerçekten. bu yaşadıklarımız, muhattap olduğumuz erkeklerin içinde en ufak bir insanlık kırıntısı kalmadığını göstermekte. paylaşılan her şeyin paylaşıldığı andaki gibi paylaşımları bitirmenin de saygı odaklı bir çok yolu var. dürüstçe adam gibi çıkıp söyleyerek sonlandırmak var. ama biliyorsunuz, bizim kalbimiz çoğu zaman onlarınkinden daha adam gibi davranır. yaşadıklarımız gerçekten çok benzer. size de sabır diliyorum. kendinizi bırakmayın, bu çok önemli. ve zamanı kendi lehinize kullanın. acı çekmemek elde değil, ama acıyı kendimize acıyacağımız bir etken olarak kabul etmek yerine, kendimizi geliştireceğimiz, bunu tecrübe olarak hanemize ekleyeceğimiz şekilde kabul etmeliyiz. içimize en önce biz yardım edebiliriz.. yorumunuz için teşşekkür ediyorum, umarım en kısa zamanda kendinizi toparlarsınız, mutlu günler olsun.

bu normal bir davranıs degil ..

istemiyorsa istemez soyler veya kaygıları vardır yürütemeyecegim der.

bu adam bencil empati yeteneginden yoksun.
seviyorsa bile uzak dursun bu

sükret .

düsünme neden diye sorma hercevap mantıklı degil

Nefsine yenik düşen,kendini kontrol edemeyen,kişilik problemleri yaşayan bir adam işte size ne açıklayabilir ki " Ben aslında o 3 günu gecirmeden önce de seni istemedigimin farkindaydım ama neden böyle bir fırsat varken kaçırayim ki, nasıl olsa istemiyorum bunu bu 3 günden sonra da yapabilirim diye düşündüm "mü desin...Diyememiş iste..Siz bu vatandaşı düsunmemeye calışın artik çünkü yaptığı şey tamamen adilik karaktersizlik başka bişey değil.
çok haklısınız. bunları bilmek sürecinde hiç tanımadığım ve olaya objektif bakabilen sizlerden de aynılarını duymak seçtiğim yolun ne kadar doğru olduğunu bana gösteriyor. güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Back
X