Kafamı alıp duvarlara sürtesim var

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.279
548
29
Allah bikere benim belamı vermiş ya .ulann çocuğu uyutacak yerim bile yok.toplam 3 oda biri kardeşimin odası biri babam orda .biri uyucam diyor biri ağda yapicam diyor diğeri TV izliyor gürültü var. Biride demiyor tamam iki dakka uyut sonra ben işimi yaparım. En küçük kardeşim 15.yasinda dün ucurtmasini aldık damda ucuralim dedik pisliginden yanımızdan gitmedi ucurtmamizada izin vermedi.kendi ucurttu biyere takıldı azıcık yırtık oldu diye .siz dama getirdiniz ucurtmami deyip parçaladı ben sinirden gülünce de ucurmanin odununu bana savurdu .sonra anneme şikayet etti annem geldi bı ton bağırdı çağırdı.cocufu uyutacam biri anlayış göstermiyor . çocuk zaten beni uyutmuyor gece park yataktan çıkıp daracık yer yatağında uyuyorum kalkıp yanıma geliyor cenin pozisyonunda uyumaya çalıyor um sabah saat 7 uyanıyor.koca desen zaten biliyorsunuz Allah'ın belası hayatımı karartti.hersey üstüme üstüme geliyor bunalıma girdim iyice uykusuzluk yapılan dusuncesizlik herşey canımı çok sıkıyor.bi dakka oturmak yok zaten .çocuktan olmasa başımı alır giderim ayağımın götürdüğü yere .çocukla hiçbir hareket edemiyorum kendimi kabirde gibi hissediyorum .sanırım deliriyorum

Allah aılenınde hayırlısını versın.
Senın adına gercekten uzgunum, yeter artık barı on dk izin verin cocugumu uyutayım benım yerımde sız olsanız ben sıze boyle davransam hoşunuza gıder mı desen bıraz utanırlar mı? Yoksa aynen devam ederler mı?
Ucurtmaya da ıyı olmus.

Çalışma imkanınız varsa ayrı eve çıkın derim.Gercekten ev üstüne ev olmuyor Alalh yardımcınız olsun . Karantinaninda etkisi var bunda mutlaka
Ben zaten calisicam su korona bittiğinde . çalıştığım da bile huzur gormucemki aklım hep çocuğumda olucak ben burdayken bile çocuğumu uyutamiyorum .ben işteyken nasıl olucak acaba . Herkez kendi başının çaresine bakicak kesin yine olan benim çocuğuma olucak ..yahuu benim koca evinde yerim olmadı aile evinde olmadı .mezardada olmucak .ben niye geldim bu dünyaya arkadaş valla cildiricam

Allah aılenınde hayırlısını versın.
Senın adına gercekten uzgunum, yeter artık barı on dk izin verin cocugumu uyutayım benım yerımde sız olsanız ben sıze boyle davransam hoşunuza gıder mı desen bıraz utanırlar mı? Yoksa aynen devam ederler mı?
Ucurtmaya da ıyı olmus.
Utanma olsa 15 yaşındaki erkek kardeşim uçurtmayı suratıma atarmiydiki

Yokmu hiç altın falan bozdurup,ev tutun kendi düzeninizi kurun... burdan da eşiyle sorunlu olan kadınlar illa bir yerden kısıp birikim yapın hayatın ne getireceği belli olmuyor
İki yüzüğüm var .kp kv falanda alicaZ altını bankaya borcumuz var şuan yapamayız diyip üstüne kondular .kendilerine arabada aldılar altında yapip koluna taktı kv ama benim altınını vermedi

Ben zaten calisicam su korona bittiğinde . çalıştığım da bile huzur gormucemki aklım hep çocuğumda olucak ben burdayken bile çocuğumu uyutamiyorum .ben işteyken nasıl olucak acaba . Herkez kendi başının çaresine bakicak kesin yine olan benim çocuğuma olucak ..yahuu benim koca evinde yerim olmadı aile evinde olmadı .mezardada olmucak .ben niye geldim bu dünyaya arkadaş valla cildiricam
Öyle soylemeyin lütfen hepimiz türlü dertlerden muzdaribiz. Mutlaka güzel günlerinizde olacaktır. Kreşe verirsiniz çocuğu çok iyi güvenilir yerler var . Düzeniniz oturur inanın olmayacak bir şey değil 🙏

Calismaya baslayinca 1 ay idare edin sonra kendi evinize cikin.inanin kuru ekmekte olsa kafaniz rahat olur.ucuz bi ev bulun ne kadar kotude olsa oglunuzla rahat olursunuz.sonrasi allah buyuk egitim durumunuz nedir hem calisip hemde sinavlara falan calisin.cok zor ama 2 yilda rahatlarsiniz.cocugunuz kac yasinda

Calismaya baslayinca 1 ay idare edin sonra kendi evinize cikin.inanin kuru ekmekte olsa kafaniz rahat olur.ucuz bi ev bulun ne kadar kotude olsa oglunuzla rahat olursunuz.sonrasi allah buyuk egitim durumunuz nedir hem calisip hemde sinavlara falan calisin.cok zor ama 2 yilda rahatlarsiniz.cocugunuz kac yasinda
Çocuğum iki yaşında.egitim lise terk .ev tutması kolay da kira ödenir bir şekil .eşyalar yok hepsi koca evinde

Mezuniyet ne ? Şu sıralar koronaya rağmen market personeli alımı devam ediyor hala. Gerçekten üzüldüm konunuza , Allah yardımcınız olsun. Eminim en kötü günleriniz bunlar zamanla herşey çok daha güzel olacak. Aileniz belli ki saygısız kapasitesiz sizi de yıldırarak geri göndermek istiyorlar. Mecburlar bakacaklar, ezilmeyin. Çocuğu doğurmakla olmuyor kız çocuğunu okutacaksın iş sahibi yapacaksın sonra kocaya gitti geldi , mecbur bakacak.

Çocuğum iki yaşında.egitim lise terk .ev tutması kolay da kira ödenir bir şekil .eşyalar yok hepsi koca evinde

Onlar bölüşülecek, azıcık vicdanlıysa hepsini de verir belki. lise niye terk annem valla saçımı başımı yolasım geliyor konuları okudukça. Belediye kreşleri 3 yaş üstünü alır , bir yıl dişinizi sıkarsınız. Valiliğe kaymakamlığa aile sosyal politikalar bakanlığına başvurursunuz. Akmaz ama damlar. Yeter ki bir iş bulun, asgari ücret bile olsa bı hayattan iyidir.

Mezuniyet ne ? Şu sıralar koronaya rağmen market personeli alımı devam ediyor hala. Gerçekten üzüldüm konunuza , Allah yardımcınız olsun. Eminim en kötü günleriniz bunlar zamanla herşey çok daha güzel olacak. Aileniz belli ki saygısız kapasitesiz sizi de yıldırarak geri göndermek istiyorlar. Mecburlar bakacaklar, ezilmeyin. Çocuğu doğurmakla olmuyor kız çocuğunu okutacaksın iş sahibi yapacaksın sonra kocaya gitti geldi , mecbur bakacak.
Lise terk.ben daha önce kasiyerlik yaptım zaten ama kurumsal marketler değil öyle .onlar zaten lise mevzunu istiyorlar

Böyle konulara çok üzülüyorum. Yutkunup kalıyorum...
Allah yardımcınız olsun, zor ama imkansız değil. Çocuk esirgemede büyüyüp doktor olan 2 arkadaşım var. Hayat ne getirir bilinmez. Sabredin. Tevekkül edin. Herşey çok güzel olacak.

Back
X