Kafamı karıştırdılar

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Merhabalar,
Çeyiz alişverişine gittik bugun hayırlısıyla.
Her şeyimi içime sine sine aldim... derken...
Annem celik tencerenin sapları da çelik tutamazsin neden böyle aldın dedi.
Mağazadaki bayana da aynı soruyu yönlendirdim tencereden büyük bir ateşe koymazsanız ısınmaz dedi.
Kv adayım da silikon tutacaklılar daha iyi dedi fakat onlar da çok kaba geldi.
Kafam karıştı resmen.
Ve annem çok sade hic renkli değil dedi hevesim biraz kırıldı. Kullanışlı şeyler almaya çalıştim.
Screenshot_2017-11-14-21-24-23.webp
Screenshot_2017-11-14-21-24-23.webp

Ek e görüntü ekliyorum. Tecrübelerinizi istiyorum..

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-14-21-14-19.webp
    Screenshot_2017-11-14-21-14-19.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 416
set değil ama karaca 3 farklı boyda aynı modelde tencerem var başka da yok zaten. her şeye kullanıyorum ve elimi yakmıyor. renkliler bana oyuncak gibi geliyor bunları daha zarif ve kullanışlı buluyorum. hayırlı olsun bence gayet yerinde bir seçim olmuş.

Merhabalar,
Mağazadaki bayana da aynı soruyu yönlendirdim tencereden büyük bir ateşe koymazsanız ısınmaz dedi.
Kafam karıştı resmen.
Ve annem çok sade hic renkli değil dedi hevesim biraz kırıldı. Kullanışlı şeyler almaya çalıştim.Eki Görüntüle 2067466 Eki Görüntüle 2067466
bosver iyi yapmissin gel bize sor

set değil ama karaca 3 farklı boyda aynı modelde tencerem var başka da yok zaten. her şeye kullanıyorum ve elimi yakmıyor. renkliler bana oyuncak gibi geliyor bunları daha zarif ve kullanışlı buluyorum. hayırlı olsun bence gayet yerinde bir seçim olmuş.
Cok sağ olun ya yakmıyorsa sevindim :)

Nası yakmıyormuş, özelliği oymuş ya
Çelik sap değil mi sonuçta :KK48:

Ateşi insan gibi yakmazsan
Büyük gözde son gaz küçük tencere kullanırsan tabi yakar abla mı diyemedi acaba:deli:

Nası yakmıyormuş, özelliği oymuş ya
Çelik sap değil mi sonuçta :KK48:

Ateşi insan gibi yakmazsan
Büyük gözde son gaz küçük tencere kullanırsan tabi yakar abla mı diyemedi acaba:deli:

karacadan prim almıyorum ama gerçekten yakmıyor daha 2 ay önce aldım kullanıyorum ı ıh yakmıyor :KK70:

ama dediğiniz gibi öyle hayvani ateşte küçük boyunu kullanmadım hiç,kırk yılın başında yemek yaparım eğer yaksa komple mutfağa küsmüş olurdum :KK70:

Merhabalar,
Kafam karıştı resmen.
Ve annem çok sade hic renkli değil dedi hevesim biraz kırıldı. Kullanışlı şeyler almaya çalıştim.Eki Görüntüle 2067466 Eki Görüntüle 2067466
Çok güzel bence. Sağlıklı günlerde kullanın İnşallah. Gayet şık tam benim tarzım. Sap konusunda çelik daha iyi. Diğerleri yanıyor, kararıyor. Benim önceki tencereler de plastik saplı falandı. Gittim çelik saplı aldım. Gönül rahatlığıyla kullanın

Ay benim setim :)
Bende yeni aldım,çok da severek aldım asla değiştirmem..
Dedikleri gibi altını çok harlı ateşte açmazsak sorun olmayacak bence :)) Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın :)

karacadan prim almıyorum ama gerçekten yakmıyor daha 2 ay önce aldım kullanıyorum ı ıh yakmıyor :KK70:

ama dediğiniz gibi öyle hayvani ateşte küçük boyunu kullanmadım hiç,kırk yılın başında yemek yaparım eğer yaksa komple mutfağa küsmüş olurdum :KK70:
Kucuk tencereyi buyuk ateşe koyarsaniz yakar dedi zaten :D normal şartlarda yakmıyormuş

Back
X