Kafamı karıştırdılar

Sana onerdiklerinden ven evimde kullanıyorum .bir arkadaş da yazmış , leş gibi kokuyor ..yeni tencerelerimi görseldeki gibi almayı planlıyorum .sadece marka farklı tutacakları aynı ..hem hic zarif görünmüyor plastik yada silikon tutacaklar ..

Bnde hem celik sapli tencere var hemde plastik ikisinden de memnunum
Ama cezvelerimin plastik sapli olani bildigin plastik kisimlari yandi kotu oldu
O yuzden tercihin guzel bnce ;)

Tencerelerimin salları böyle elleirmi yakmıyor. Plastik sap mı asla. Başımın derdi onlar.

Metal olnnca mantik olarak isinir el yakar. Plastik oluncada mantik olarak ocagin altini cok kuvvetli yani harli acarsaniz. Kulpu ne bileyim sapi yanar. Ikiside mantik olarak bana uymadi.

Bn de böyle aldım ama yaninda o saplara girebilecek seffaf şeylerden koydular takinca bir bütün gibi duruyor ... Evde olsaydı atardim bende resim ama tam bilmiyorum bayiye bir sorsanizaa :halay:

caydanlık(bence caydanlıgın ozellıkle alt kısmının sapı ısınır ve kullanma zorlugu olusturur bence degıstırebılırsenız sadece onu degıstırmenızı onerırım)dısındakılerın hepsı cok guzel bence bende bı daha takım alırsam bu tarz alırım muhtemelen ayrıca boyle degıl ama celık kulplu tencerelerım var hıcte ısınmıyo kulpları rahat olun, gule gule kullanın :)

Bende bu tarz tencereleri kullanıyorum ve çok kullanışlı saplarıda hiç elimi yakmadı. Gösterişine aldanıp aldığım tencereler maalesef çizilip yıpranıyor ilk günkü gibi parlamıyor bu tencereleri istediğim gibi çifliyorum parıl parıl parlıyor hiç hevesin kırılmasın ben 8 senedir kullanıyorum ilk günkü gibiler

Satıcı da bunlar yakmıyor ozelliği o falan dedi bilemedim
1 senedir aynı modeli kullanıyorum
Plastik saplılardan nefret ederim bunun sadeliği ve modeli hoşuma gitmişti lakin kalitesinden dolayı Karaca alma derim
Ama alacaksan da için rahat olsun şimdi ye kadar elim hiç yanmadı çaydanlıkta bile
Birde şunu göz önüne al tencerenin altı ağzından daha geniş ters çevrilecek şeyler çıkmaz tencereden
Çeyiz alışverişinde kolaylıklar dilerim

bendede bernardonun seti var ayni boyle hicte yakmiyor elimi ve cok kibar geliyor bana birde renkli olarak ucuk pembe almistim onlardanda cok memnunum ama renklerinde cikma oluyor tabiki o yuzden klasik olsun modasi gecmeyen olsun daha iyi :KK49:

Dört senedir aynı marka aynı tencereleri kullanıyorum sadece küçük olan altı harlı olursa yakıyo bildiğim içinde bezle tutuyorum yoksa yakmıyo diğerleri kulpları illa ki yanıyo kokuyo kararıyo bunlara hiç birşey olmuyo güle güle kullanın

Benimde öyle kulpları çelik plastik alsan bu sefer kulpları eriyor dicekler hay derdini sevdiğimin dünyasııııı :KK48:

Bende Çelik tencere kullanıyorum Çelik kulplu senelerdir ve bir sorun olmadı elimi de yakmıyor büyük göze küçük tencere koymadığın sürece, ve bende sadeden yanayım

Back
X