Kafamı karıştırdılar

Anneniz haklı. Özellikle o çaydanlık mutlaka bi bezle tutacaksınız . Tencere pişti mi die bakarken bile bez gerekecek. İmkanın varsa değiştir

Benim de bu takimdan var ama Emsan Aragon serisi bakarsan gorursun cok memnunum hic de isinmiyor isinsa bile silikon tutacakla tutuyorum ki cok nadir oluyor bu da gayet kullanisli bana gore..plastik kulplar cabuk atar rengi degisir

Merhabalar,
Çeyiz alişverişine gittik bugun hayırlısıyla.
Her şeyimi içime sine sine aldim... derken...
Annem celik tencerenin sapları da çelik tutamazsin neden böyle aldın dedi.
Mağazadaki bayana da aynı soruyu yönlendirdim tencereden büyük bir ateşe koymazsanız ısınmaz dedi.
Kv adayım da silikon tutacaklılar daha iyi dedi fakat onlar da çok kaba geldi.
Kafam karıştı resmen.
Ve annem çok sade hic renkli değil dedi hevesim biraz kırıldı. Kullanışlı şeyler almaya çalıştim.Eki Görüntüle 2067466 Eki Görüntüle 2067466
Ek e görüntü ekliyorum. Tecrübelerinizi istiyorum..
Canım bendede emsanın çelik kulplu tencere takımı var çeyizimden 5 yıldır kullanıyorum öyle sıcaklık konusunda bi problem yaşamadım. Isınan kulp zaten silikondada ısınıyo plastiktede... görünüz olarakda bu metaller daha şık bence...

Bende de bu takımın aynısı var sadece çaydanlığı ile cezve takımını almadım tencerelerini bir yıldır kullanıyorum öyle elimin yanması tutamama durumu olmadı sadece en küçük boyu büyük ocağa koyduğumda çorba filan yapacağım zaman oluyor onda da silikon tutacaklarım var onlarla rahatça tutabiliyorum kulplarının ince olması o konuda büyük rahatlık başka bir markanın plastik tutacaklı tencere takımı da var ama onun tutacakları hem kalın geliyor elime hem de onda da ısınma sorunu olabiliyor.
Bana da ilk aldığımda bunu değiştir elini yakar kullanamazsın demişlerdi ama şuan herşeyimi o tencerelerde yapıyorum yıkaması da kolay hem çizilme sorunu yaşamadım daha diğer tencerelerimde ufak tefek kararmalar çizilmeler olmaya başladı bunlar hala pırıl pırıl duruyor.
Güle güle kullanın en kötü silikon tutacaklar var elinize tam oturan onlardan alırsınız kullanımı daha rahat geliyor bu tencerelerin bana.

aldıklarınız gayet kullanışlı, aklınızı bulandırmayın. çelik hiç bir şey olmaz. plastik ya da slikon saplar uzun ömürlü olmuyor.

2 adet tencere setim var. Birde ayri 3 lu tencere setim var.
Plastik sapli tencere takimini ve 3lu çelik sapli seti kullaniyorum sadece. Buyuk ateş acinca plastik saplilarda isiniyor :))) ama ince bir tutacak iş goruyor, hic bu kadar buyutulecek bir mesele gibi gelmemisti bana. Beğendiginiz modeli alin bence, setiniz gayet guzel.
Çaydanlik belki sıkıntılı olabilir. Ben çaydanlık kullanmiyorum. Çay makinası iyidir :KK70:

Bende de var 1 tane
.evet saplari ates gibi oluyor bu acidan pek kullanisli degil ..kapak tutacagi da ates gibi oluyor yanilip acmaya calisirken elimi cok yaktim ama iyi pisiriyor ..

Merhabalar,
Çeyiz alişverişine gittik bugun hayırlısıyla.
Her şeyimi içime sine sine aldim... derken...
Annem celik tencerenin sapları da çelik tutamazsin neden böyle aldın dedi.
Mağazadaki bayana da aynı soruyu yönlendirdim tencereden büyük bir ateşe koymazsanız ısınmaz dedi.
Kv adayım da silikon tutacaklılar daha iyi dedi fakat onlar da çok kaba geldi.
Kafam karıştı resmen.
Ve annem çok sade hic renkli değil dedi hevesim biraz kırıldı. Kullanışlı şeyler almaya çalıştim.Eki Görüntüle 2067466 Eki Görüntüle 2067466
Ek e görüntü ekliyorum. Tecrübelerinizi istiyorum..

Bende emsanın var çelik kulpluları el yakmıyor, bu da yakmaz merak etmeyin, güle güle kullanın

Hic unutmam ablam caydanliklarini atmisti. Bu ne yaa her seferinde bezle tutuyorum demisti saplarini. Ben daha yakmayanini gormedim.

Caydanligi yakiyor ama tencerelerde sorun yasayacaginizi sanmam. Bu zaten buyuk boy bir caydanlik gibi geldi olmadi gunluk kullanima uygun daha kucuk bir caydanlik daha alirsiniz.

O saplar her sekilde elini yakar. Kenarlari plastik olanlardan almistim ben o kadar da kaba degil aslinda. Ayrica granit ve seramik tencere tava setlerini de almistim tavsiye ederim cok memnunum.

Bende bu setin çaydanlığı var aynı çaydanlık seninkiyke ve hiç sıkıntı yaşamıyorum sapı çok sıcak olmuyor ve çayı çok güzel demliyor, kibar bir çaydanlık.
Güzel günlerde kullan inşallah..

Back
X