- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi derdime derman
Anneniz haklı. Özellikle o çaydanlık mutlaka bi bezle tutacaksınız . Tencere pişti mi die bakarken bile bez gerekecek. İmkanın varsa değiştir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bendede emsanın çelik kulplu tencere takımı var çeyizimden 5 yıldır kullanıyorum öyle sıcaklık konusunda bi problem yaşamadım. Isınan kulp zaten silikondada ısınıyo plastiktede... görünüz olarakda bu metaller daha şık bence...Merhabalar,
Çeyiz alişverişine gittik bugun hayırlısıyla.
Her şeyimi içime sine sine aldim... derken...
Annem celik tencerenin sapları da çelik tutamazsin neden böyle aldın dedi.
Mağazadaki bayana da aynı soruyu yönlendirdim tencereden büyük bir ateşe koymazsanız ısınmaz dedi.
Kv adayım da silikon tutacaklılar daha iyi dedi fakat onlar da çok kaba geldi.
Kafam karıştı resmen.
Ve annem çok sade hic renkli değil dedi hevesim biraz kırıldı. Kullanışlı şeyler almaya çalıştim.Eki Görüntüle 2067466 Eki Görüntüle 2067466
Ek e görüntü ekliyorum. Tecrübelerinizi istiyorum..
Bendekide ondan bende gayet memnunum :)Benim de bu takimdan var ama Emsan Aragon serisi bakarsan gorursun cok memnunum hic de isinmiyor isinsa bile silikon tutacakla tutuyorum ki cok nadir oluyor bu da gayet kullanisli bana gore..plastik kulplar cabuk atar rengi degisir
Güle güle kullanın. Muavin beyle mi evlilik yoluna girdiniz :)
İlk evlendiğimde almıştık annemle plastik.iyi bir markaydı da ama boncuk gibi döküldüler. Şimdi hiç bir tenceremin 1 tanesi hariç platik sapı yok. Oda eskiden kaldı en kullanılmayan tencere :)Hadi ya plastiğe daha kullanışlı diyorlar ya hep
Merhabalar,
Çeyiz alişverişine gittik bugun hayırlısıyla.
Her şeyimi içime sine sine aldim... derken...
Annem celik tencerenin sapları da çelik tutamazsin neden böyle aldın dedi.
Mağazadaki bayana da aynı soruyu yönlendirdim tencereden büyük bir ateşe koymazsanız ısınmaz dedi.
Kv adayım da silikon tutacaklılar daha iyi dedi fakat onlar da çok kaba geldi.
Kafam karıştı resmen.
Ve annem çok sade hic renkli değil dedi hevesim biraz kırıldı. Kullanışlı şeyler almaya çalıştim.Eki Görüntüle 2067466 Eki Görüntüle 2067466
Ek e görüntü ekliyorum. Tecrübelerinizi istiyorum..