- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
bosver iyi yapmissin gel bize sorMerhabalar,
Çeyiz alişverişine gittik bugun hayırlısıyla.
Her şeyimi içime sine sine aldim... derken...
Annem celik tencerenin sapları da çelik tutamazsin neden böyle aldın dedi.
Mağazadaki bayana da aynı soruyu yönlendirdim tencereden büyük bir ateşe koymazsanız ısınmaz dedi.
Kv adayım da silikon tutacaklılar daha iyi dedi fakat onlar da çok kaba geldi.
Kafam karıştı resmen.
Ve annem çok sade hic renkli değil dedi hevesim biraz kırıldı. Kullanışlı şeyler almaya çalıştim.Eki Görüntüle 2067466 Eki Görüntüle 2067466
Ek e görüntü ekliyorum. Tecrübelerinizi istiyorum..
Satıcı da bunlar yakmıyor ozelliği o falan dedi bilemedimAnneniz haklı.
Cok sağ olun ya yakmıyorsa sevindim :)set değil ama karaca 3 farklı boyda aynı modelde tencerem var başka da yok zaten. her şeye kullanıyorum ve elimi yakmıyor. renkliler bana oyuncak gibi geliyor bunları daha zarif ve kullanışlı buluyorum. hayırlı olsun bence gayet yerinde bir seçim olmuş.
dogru materyalleri farkli isinma katsayilari farkliSatıcı da bunlar yakmıyor ozelliği o falan dedi bilemedim
Aynen oyle dedi aslindaNası yakmıyormuş, özelliği oymuş ya
Çelik sap değil mi sonuçta
Ateşi insan gibi yakmazsan
Büyük gözde son gaz küçük tencere kullanırsan tabi yakar abla mı diyemedi acaba
Nası yakmıyormuş, özelliği oymuş ya
Çelik sap değil mi sonuçta
Ateşi insan gibi yakmazsan
Büyük gözde son gaz küçük tencere kullanırsan tabi yakar abla mı diyemedi acaba
Çok güzel bence. Sağlıklı günlerde kullanın İnşallah. Gayet şık tam benim tarzım. Sap konusunda çelik daha iyi. Diğerleri yanıyor, kararıyor. Benim önceki tencereler de plastik saplı falandı. Gittim çelik saplı aldım. Gönül rahatlığıyla kullanınMerhabalar,
Çeyiz alişverişine gittik bugun hayırlısıyla.
Her şeyimi içime sine sine aldim... derken...
Annem celik tencerenin sapları da çelik tutamazsin neden böyle aldın dedi.
Mağazadaki bayana da aynı soruyu yönlendirdim tencereden büyük bir ateşe koymazsanız ısınmaz dedi.
Kv adayım da silikon tutacaklılar daha iyi dedi fakat onlar da çok kaba geldi.
Kafam karıştı resmen.
Ve annem çok sade hic renkli değil dedi hevesim biraz kırıldı. Kullanışlı şeyler almaya çalıştim.Eki Görüntüle 2067466 Eki Görüntüle 2067466
Ek e görüntü ekliyorum. Tecrübelerinizi istiyorum..
Satıcı der.onların işi satmak.bi dahaki alışverişinizde annenizi fikrini alın benceSatıcı da bunlar yakmıyor ozelliği o falan dedi bilemedim
Kucuk tencereyi buyuk ateşe koyarsaniz yakar dedi zatenkaracadan prim almıyorum ama gerçekten yakmıyor daha 2 ay önce aldım kullanıyorum ı ıh yakmıyor
ama dediğiniz gibi öyle hayvani ateşte küçük boyunu kullanmadım hiç,kırk yılın başında yemek yaparım eğer yaksa komple mutfağa küsmüş olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?