- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi derdime derman
-
Siz kullandiniz mi peki:)Ay benim setim :)
Bende yeni aldım,çok da severek aldım asla değiştirmem..
Dedikleri gibi altını çok harlı ateşte açmazsak sorun olmayacak bence :)) Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın :)
Umarim pisman olmam. Plastikler şık gelmiyor bana böyle daha hoşuma gitti :)Çok güzel bence. Sağlıklı günlerde kullanın İnşallah. Gayet şık tam benim tarzım. Sap konusunda çelik daha iyi. Diğerleri yanıyor, kararıyor. Benim önceki tencereler de plastik saplı falandı. Gittim çelik saplı aldım. Gönül rahatlığıyla kullanın
Yok ya olmazsınız. Ötekilerin sapı yanınca öyle bir kokuyor ki mideniz kalkar.Çelik yansa bile tutacakla tutulur oldu bittiUmarim pisman olmam. Plastikler şık gelmiyor bana böyle daha hoşuma gitti :)
Evet vardi benim de hosuma gitmiyo. Demirbaşlarin modasi gecmiycek sekilde olmasi bana daha iyi geliyor :) teşekkurler :)Eli yakar mı bilmiyorum ama ben çok güzeller demeye geldim
Gecen ben de Karacaya girdim pembe tencere falan vardı ya çok çirkin bence.
Kucuk tencereyi buyuk ateşe koyarsaniz yakar dedi zatennormal şartlarda yakmıyormuş
Zaten harlı ateşte tutacağı silikon falan olanlar da pis pis kokuyor
Tutmaya kalktığında elin yanıyor sonuçta.
Bence iyi davranırsan sıkıntı çıkarmaz gibi
Tabi harlı ateşe plastik saplar da dayanmaz :) biraz da kullanıma bağlı sanırım.teşekkürlerKullanma şeklinize bağlı biraz. Ben yemeği son dakikaya bırakangillerdenolduğum için hiçbir tencere sapı dayanmıyor harlı ateşe doğal olarak ısınıyor. Ama normal ısıda kullanıldığında el yakmıyor. Güle güle kullanın.
Teşekkürler :)++++++
Karaca ustelik, iyi marka
Benimki de yakmaz umarim sağ olun :)Benzer esse takımlarım var, gayet memnun kullanıyorum, el yakmıyor.
Güle güle kullanın.
Siz kullandiniz mi peki:)
Güle güle kullanın. Muavin beyle mi evlilik yoluna girdiniz :)H
Hayır hayır bende çeyiz için aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?