Kafamı karıştırdılar

Umarim pisman olmam. Plastikler şık gelmiyor bana böyle daha hoşuma gitti :)

Eli yakar mı bilmiyorum ama ben çok güzeller demeye geldim
Gecen ben de Karacaya girdim pembe tencere falan vardı ya çok çirkin bence.

Umarim pisman olmam. Plastikler şık gelmiyor bana böyle daha hoşuma gitti :)
Yok ya olmazsınız. Ötekilerin sapı yanınca öyle bir kokuyor ki mideniz kalkar.Çelik yansa bile tutacakla tutulur oldu bitti

Kucuk tencereyi buyuk ateşe koyarsaniz yakar dedi zaten normal şartlarda yakmıyormuş

Zaten harlı ateşte tutacağı silikon falan olanlar da pis pis kokuyor
Tutmaya kalktığında elin yanıyor sonuçta.

Bence iyi davranırsan sıkıntı çıkarmaz gibi

Bence modelleri çok güzel, ben de farklı bir markanın benzer bir modelini kullanıyorum ve bütün tencere-ocak gözü kombinasyonlarını denemiş biri olarak, evet yakıyor. Ama beğendiyseniz sorun değil, bence de daha zarifler. Fırın eldiveni, tutacak, el bezi gibi absorbe edecek bir şeyle tutarsınız siz de ocaktan alırken. Ben iki senedir öyle alıyorum ocaktan, ölmedim. Kaldı ki plastikler de ısınıyor yani, benim onlara da elim pek dayanmıyordu.

Kullanma şeklinize bağlı biraz. Ben yemeği son dakikaya bırakangillerden olduğum için hiçbir tencere sapı dayanmıyor harlı ateşe doğal olarak ısınıyor. Ama normal ısıda kullanıldığında el yakmıyor. Güle güle kullanın.

Tabi harlı ateşe plastik saplar da dayanmaz :) biraz da kullanıma bağlı sanırım.teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…