Ablam düşünmek ne kelime aklımdan dahi geçirmiyorum. Sadece beni de anla bir senedir hep böyle garip davranışlar görmekten sıkıldım, zaten muhabbetim yok ama böyle bakıyorum uzaktan el sallıyor bir gün, bir gün ben merhaba diyorum arkadaşlarıyla dolaşırken bi tek bundan ses çıkmıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu- ben bi iyi bi kötü davranacağı biri profili de çizmedim ama anlamaya çalışıyorum sadeceDiger meseleler belki ona hitap etmiyordur veya haksizlik olarak gormuyordur. hem hic bir sekilde uymadigin bir adamla birseyde dusunme bence..
Zaten uzak duruyorum ama işte kafamı karıştıran da o ya, ben uzak dururken ve samimi değilken bile arada bi iyi davranıp bi umursamaz davranması yoruyor. Başka kimse böyle yapmıyor ki ya iyiyim onlarla ya kötü, böylesini bi tek bunda yaşıyorumUzak dur....
Zaten uzak duruyorum ve muhabbetim yok işte zaten kafamı karıştıran da o , ben uzak durmama rağmen bi iyi davranıp sonra umursamaz davranıyor. Anlam veremiyorum bi insanla ya arkadaşsındır ya değil. Herhangi çıkar ilişkisi de yok aramızda ki desem çıkarı gereği bazen iyi davranıyor desem o da değil ki :/Uzak dur....
Ama hala düşmanı olarak gördüğü başkalarıyla canciğer arkadaşım.. Ablacım Allah yolumdan ayırmasın hoşlanma vb şeyin olması mümkün değil, yani hani güneş batıdan doğmayacağına göre ben bir şey hissetmem, onla da öyle flört olaylarına girmem. Ki herkes biliyor flört vb. olaylara asla girmeyeceğimi.Düşmanımın düşmanı dostumdur felsefesini uyguluyor olabilir..
Ama eğer hoşlanmaya başladıysan, iletişime geç. Senden hoşlanmıyorsa, ortada olay da yoksa, normal davranır yada garipser..
Hoşlanıyorsa yada kullanıyorsa seni de yakın durur. Bu yakınlığı zamanla çözersin, sahte mi yoksa gerçek bir yakınlık mı diye
Ama hala düşmanı olarak gördüğü başkalarıyla canciğer arkadaşım.. Ablacım Allah yolumdan ayırmasın hoşlanma vb şeyin olması mümkün değil, yani hani güneş batıdan doğmayacağına göre ben bir şey hissetmem, onla da öyle flört olaylarına girmem. Ki herkes biliyor flört vb. olaylara asla girmeyeceğimi.
Haklısın sanırım, zaten uğraşmam gereken tonlarca şey var gece gece aklıma geldi de sorayım dedim. Teşekkür ederiim.Ona karşı duygun yoksa, boşver o zaman.. Düşünme bile
Zaten büyük ihtimalle kendi kârı için böyle davranıyordur. Eğer başka bi amacı olsa açılırdı zaten.. Sende sevmiyorsan- flört olaylarına girmem dersen düşünmene bile gerek yok, neden yakın davranıp davranmadığını.. Salla gitsin..
Ahaha ablacım tartışma halinde değilim aslında ama internet malum açıkça yazamıyorum o yüzden hep kavga edermişim gibi görünüyor değil miSen niye sınıfındakilerle tartışma halindesin ?
Yok yok yanlış anlaşılmış ahahaİki ayda bir milletle kavga mi ediyorsun
Şey bir konu açmıştım takıntılıyım diye ben çok fazla takıyorum olayları kişileri.. televizyonda yarışma izlerken bile kaç gün sonra aklımda o kalıyor mesela.. Ama Allahtan bu konuda takmamaya başladım ama merak da ettim ablalarım ne der kafa karışıklığımı anlarlar mı diye düşündüm sorayım dedimSizin tarafinizdan bir hoslanti yoksa üzerinde durulacak bir konu degil.
Bu konu ustunde cok dusunme bence, cok rahatsiz olursan ben kendimi savunabilirim mudahale etme lutfen diyebilirsin. Hosuna gidiyorsa da bunu sadece hakli oldugunu dusunen birinin duruma karismasi olarwk gor, zamanla aranizda bir diyalog gelisir veya gelismez..Yok yok yanlış anlaşılmış ahahaBi kişiyle tartıştım o da kavga bile denemez, bana terbiyesiz dedi ben de bana böyle kelimeler diyemezsin dedim. Benim tartışma dediğim bu sözlü sataşma aslında
Şey bir konu açmıştım takıntılıyım diye ben çok fazla takıyorum olayları kişileri.. televizyonda yarışma izlerken bile kaç gün sonra aklımda o kalıyor mesela.. Ama Allahtan bu konuda takmamaya başladım ama merak da ettim ablalarım ne der kafa karışıklığımı anlarlar mı diye düşündüm sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?