Kafamı koparıp atmak istiyorum

Davranışsal sorunlara psikiyatrist bakar ilaç desteğiyle, ruhsal sorunlara psikolog bakar, terapi yöntemi ile, siz karar verin.

Ben psikolog düşünüyordum. Psikiyatra mı gitmeliyim sizce? İlaç kullanmak istemiyorum aslında.
Benzer sorunlardan muzdarip oldugum bir donem hafif bir ssri (serotonin geri alim inhibitoru) ile 2 ayda toparlamistim ilaci 6 ay kullandim sadece. Zaten bu fiziksel bir konu oluyor belli bir noktada. Kaninizdaki serotonini beyin fonksiyonlarinizin kullanissiz hale getirmesi gibi basit bir sikinti aslinda. Gunumuz kosullarinda normal hayatlar yasamadigimizdan stres vs herkeste farkli sekilde sirayet edebiliyor. Ilaclara karsi onyargili olmayin o bize hep soylenen anksiyolitik turevi ilaclar cok cok agir vakalarda surekli onerilir. Tabii ki dogru oneriyi doktorunuz yapacaktir. Once biraz ilac destegi sonrasinda veya es zamanli terapi ile hayat kaliteniz cok kisa surede tavan yapacaktir. Gecmisler olsun simdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…