- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
merhaba bayanlar sorum çok basit ... Siz olsanız ne yapardınız?
Ben yurtdışında doğdum ve türkiyeye evlendim eşim polis ve bir hafta önce geçici görevi çıktı doğuya en tehlikeli yerlerden birine... Bebeğimiz var aynı zamanda... Ben herşeyi bırakıp gidelim diyorum ölüm tehlikesiyle burun buruna sürekli yüreğim ağzımda yaşıyorum... Sizin böyle imkanınız olsa ne yapardınız... Yurtdışına gidermiydiniz geri eşinizle...?
Ailesini düşünüyor ama zaten ailesinden uzakta birde ölümle yan yana olacak. Kendi aileside bence gitmesini ister . Yani benim oğlum olsa öyle düşünürdüm.Herkese cevaplarından dolayı teşekkür ederim... Tahmin ettiğim cevapları aldım... Eşim ailesini düşünüyor ve bu yüzdeb ikna edemiyorum... Bu sabah başım çatlıyor... Düşünmekten uyku uyuyamadım... Üzüldüğü nokta bide yıllarca okudu başka şehirde ve şimdi yurtdışında onları kullanamayacağı... Bende fedakar olmasını istiyorum çocuğumun babasız kalmasını istemiyorum... Bile bile ölüme gitmek ne kadar doğru... Hadi birşey olmasa bile ben 3 veya 5 ay ne yapacağım uyku uyuyamam...
Ailenizi tenzih ederim ama gayet de para için yapiyirlar çoğu. Daha yeni kuzenim subay oldu ya dedim deger mi tehlikeye. E abla maliye okuyup asgari ücretle bi yerde mi çalışayım dedi. Haklı. En düşük subayın maaşı 3 bin. Hele doguda daha fazla. Bu parayı özelde alabilmek için yıllarını vermen lazım ya da babadan kalma bi iş yerin olmalı. Türkiye şartları ha deyince iş bulunabilecek şartlar değil.cikom
benim ailemde asker , kardeşim subay . kuzenlerim polis. ve şu an doğuda görev yapıyorlar.
kimse para için bu tehlikeyi göze almaz tatlım.
insanın içinde azıcık vatan sevgisi varsa gözü görmez zaten .
merhaba bayanlar sorum çok basit ... Siz olsanız ne yapardınız?
Ben yurtdışında doğdum ve türkiyeye evlendim eşim polis ve bir hafta önce geçici görevi çıktı doğuya en tehlikeli yerlerden birine... Bebeğimiz var aynı zamanda... Ben herşeyi bırakıp gidelim diyorum ölüm tehlikesiyle burun buruna sürekli yüreğim ağzımda yaşıyorum... Sizin böyle imkanınız olsa ne yapardınız... Yurtdışına gidermiydiniz geri eşinizle...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?