- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi deryabilir
-
Baskasi icin konu acan ilk kisi sen degilsin burda, fakat resim koyman yanlis olmus.sağol canım amacım arkadaşıma yardım etmek ama egem adlı kullanıcı beni tehdit etti şikayetçiyim ben
işallah evlenirler dedim zaten.. Ya neden bu üstüme gelme valla drminki bayan moralimi yere indirdi ben şikayetçiyim ondan.
Hem şuçlu hem güçlü diye buna deniyor sanırım. Yaptığın yanlışa bakmıyorsun moralim bozuldu konum mahvoldu deyip duruyorsun. Aynı şey sana yapılsaydı ne hissederdin ? Ne hakla insanları ve özel hayatlarını deşifre ediyorsunki ilgi çekmek istedin? Dün üye olmuşsun maşallah ortalığı karıştırmaya başladın. Bakalım neler göreceğiz dahaişallah evlenirler dedim zaten.. Ya neden bu üstüme gelme valla drminki bayan moralimi yere indirdi ben şikayetçiyim ondan.
ben konuş diyorum çekiniyo bilmiyorum oğlan seviyo kızı samimiker ama işte..Yani şimdi arkadaşın sogur diye nişanlısı ile oturup açık açık konuşmuyor öyle mi? Aşk evliliği de değil o zaman bıraksın da mantığı konuşsun?
sağol canım amacım arkadaşıma yardım etmek ama egem adlı kullanıcı beni tehdit etti şikayetçiyim ben
arayacağım diyip numarasını bilmemek bu çok tuhaf bakalım bekliyoruz :)hayır işte seni tehdit etmedi.. o kızı tanıyorum arayacağım, bilsin dedi.. bir "arkadaşım" benim için konu açıp bir de üzerine fotoğraf paylaşsa bilmek isterdim.. o da haberdar edecek, madem bir sorun yok o zaman çekineceğin bir durum da yok
Amacım o değil sadece merak edenler vardı ve göstermek istedim. Sürekli aynı muhabbet nedir bu Allah aşkına ayrıca kıyaslama yok sadece olay şu duruma hakim olup yorum yapsınlar diye olan bişey.Ooo buralar karismis ama tepki gosterenler cok cok hakli.
Benim bile onuruma dokundu.
Nasil bir arkadassiniz ki arkadasinizdan izinsiz fotograf koyuyor ve ustelik eski sevgiliyle kiyaslatiyorsunuz?
Hic boyle bir sey gormemistim.
Msn de whatsappta tanidiginiz insanlarla samimi bir sohbetle konusmuyorsunuz hanimefendi, internet ortaminda tanimadiginiz insanlarlasiniz.
Fazla mi safsiniz yoksa niyet mi kotu anlayamadim.
Arkadaşlar arkadaşım çok zengin ve akrabalar tek özellik bu ama diğer kız eski sevgilisi çok güzel yani kafada kurup duruyo bide nişanlısıyla farklı şehirdeler..Amacım o değil sadece merak edenler vardı ve göstermek istedim. Sürekli aynı muhabbet nedir bu Allah aşkına ayrıca kıyaslama yok sadece olay şu duruma hakim olup yorum yapsınlar diye olan bişey.
Arkadaşlar arkadaşım çok zengin ve akrabalar tek özellik bu ama diğer kız eski sevgilisi çok güzel yani kafada kurup duruyo bide nişanlısıyla farklı şehirdeler..
Bu kadar süre uzar mı bi nişan süresi Etlül de düğün olcakken taaa nisan sebebide kız kardeşi 3 aylık hamile yurt dışında
aralık 8 de söz yapıldı haziranda biz büyük nişan yaptık..
Nedir olay arkadaşım çok üzülüyo...
Maviyle yazılanları dün açtığın konuda yazmışsın.
"Arkadaşımın tek özelliği zengin olması, ama eski kız arkadaş çok güzel " diyorsun ve üstüne fotolarını yayınlıyorsun.
Duymak istediğin şey " evet bu adam arkadaşının parasını istiyor, diğer kızı unutamamıştır." Dan başka birşey değil.
Üstelik kimse foto istemeden " merak ediyorsanız foto yükleyeyim" demişsin.
Ne düşünmemizi bekliyorsun, hala daha senin iyi niyetli olduğuna nasıl inanalım.
Bende öyle düşündüm ama değilim diyor.bence konu sahibi eski sevgili. bizim eski sevgili için evet çok güzelmiş çocuk öbür kızla kesin parası için beraberdir dememizi bekliyor.
hayır ben bunu zaten arkadaşıma söyledim oara düşkünü siye oda biliyo yani tüm detayı bilmenizi istediğimden yazdım :)Arkadaşlar arkadaşım çok zengin ve akrabalar tek özellik bu ama diğer kız eski sevgilisi çok güzel yani kafada kurup duruyo bide nişanlısıyla farklı şehirdeler..
Bu kadar süre uzar mı bi nişan süresi Etlül de düğün olcakken taaa nisan sebebide kız kardeşi 3 aylık hamile yurt dışında
aralık 8 de söz yapıldı haziranda biz büyük nişan yaptık..
Nedir olay arkadaşım çok üzülüyo...
Maviyle yazılanları dün açtığın konuda yazmışsın.
"Arkadaşımın tek özelliği zengin olması, ama eski kız arkadaş çok güzel " diyorsun ve üstüne fotolarını yayınlıyorsun.
Duymak istediğin şey " evet bu adam arkadaşının parasını istiyor, diğer kızı unutamamıştır." Dan başka birşey değil.
Üstelik kimse foto istemeden " merak ediyorsanız foto yükleyeyim" demişsin.
Ne düşünmemizi bekliyorsun, hala daha senin iyi niyetli olduğuna nasıl inanalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?