Kafasında ki plan ne?

ozdemircan

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
499
436
303
İstanbul
Kızlar merhabalar. Ben 23 yaşındayım ve Kapadokya'da okuyorum.Erkek arkadaşımla da burada tanıştık. Yer-Gök Aşk setinde çalışıyordu. Dizinin bitmesi ile oda yeni dizi için İstanbul'a gitti zaten kendi ve ailesi de İstanbul'da yaşıyor, ki benimde öyle. Sadede geleyim kendisi 30 yaşında. Ev arkadaşı vardı 32 yaşında ve 2 ay önce evlendi. Biz ilişkimizin başındayken nişanlıydı. O aralar erkek arkadaşımda benimle evlilik hayalleri kuruyordu, konuşuyordu en azından. Ailesi de artık okulumu bitirmemi bekliyor, çünkü evin en küçük çocuğu, tek erkek ve yaş 30. :) Ama kendileri daha ekranlara girmemiş Bugünün Saraylısını çekiyorlar şuan. yani dizi yeni başlıyor. Bu aralar dediği tek şey en az 2 sene çalışıp borclarımı bitirmem 3 sene sonra kazandığım ile ev araba bişey alayım. Bizim için daha erken daha derenin altından çok sular geçecek dedi. Yani anlayacağınız evlilik lafı etmiyor artık. Kısmet diyip geçistiriyor. Ee haliyle okulum bitecek insan kafasında birşeyleri şekillendirmek istiyor, yaşı genç olsada. Geçenlerde sakız falında gelecek sana teklif olunca okuldan mezun yazdı. Fotoğraf çekip gönderdim '' yaptı. ben ilk zamanlar evlilik konusunda kısmet, daha erken vs diyordum. acaba bu yüzden taktik uyguluyor, ya da kafasında planlar varda süpriz mi yapmak istiyor, ya da maksatı gerçekten para biriktirmek 3 sene sonra falan mı evlenmek. Zaten benimde okul biticek iş başvuruları falan derken zaman akıyor. En azından adı konsun diye düşündüm. Zaten insan ha diyince evlenemiyor..

planını açık açık söylemiş

bence ikinizinde yaşı geçmiş değil

adı konsun diyosun bi bakıma haklısın ama 3 yıl nişanlı kalmak ne kadar sağlıklı olur

planını açık açık söylemiş

bence ikinizinde yaşı geçmiş değil

adı konsun diyosun bi bakıma haklısın ama 3 yıl nişanlı kalmak ne kadar sağlıklı olur

sıkıntı orda zaten canım en başlarda gayet istekliyken, okulu çabuk bitir artık derken şuan muhabbetini etmemesi düşündürüyor beni.. Ne değişmiş olabilir ki?

sıkıntı orda zaten canım en başlarda gayet istekliyken, okulu çabuk bitir artık derken şuan muhabbetini etmemesi düşündürüyor beni.. Ne değişmiş olabilir ki?

ne kadardır berabersiniz bilmiyorum ama ilişkinin ilk başlarında ayaklar yerden kesiliyo mantıklı düşünülmüyo pek

2-3 aydır tanıdıgın insanla bile ömürlük hayaller kuruyosun aşk ateşinden olsa gerek :))

zamanla o ateş sönüyo ilişki rayına oturuyo daha mantıklı düşünmeye başlıyosun

mutluyken söz veren erkeklere hep sinir olmuşumdur..belki ağzından o an çıkmıştır.. ama erkekler şimdi evlenmeye yanaşmıyorlar tatlım..gelmiş 30 yaşına daha napacaksa..bak kesin düşünseydi evet tatlım fal tam bizlik falan derdi..o neymiş yaaa...sinir oldum..ömrünü tüketip bekliceksin, belki sevgim bitti deyip ayrılcak..ee seninde yaşın geçicek..sen bilirsin canım..ağzından laf almaya bak..ciddi değilse bitir gitsin.

Ciddi olmasına ciddi, sürekli ailesinin yanına getiriyor, arkadaşları ile buluşmaya , katılacağı düğünlere sensiz gitmek istemiyorum, hayatımın kadını yanımda olmalı diyor. Acaba yakın zamanda teklif olacak, ya da okulumun bitmesini bekliyorda çaktırmamaya mı çalışıyor onu anlamıyorum. Çocukluk arkadaşı bile şu zamana kadar Ahmet'i kimse ile görmedik ilksin sen diyor ama evliliğe gelince konu çıt demiyor daha erken bizim için diyor. bende şaka ile geçiştiriyorum evet benim yaşım genç diye. ama bekleyelim görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…