- Konu Sahibi ozdemircan
Kızlar merhabalar. Ben 23 yaşındayım ve Kapadokya'da okuyorum.Erkek arkadaşımla da burada tanıştık. Yer-Gök Aşk setinde çalışıyordu. Dizinin bitmesi ile oda yeni dizi için İstanbul'a gitti zaten kendi ve ailesi de İstanbul'da yaşıyor, ki benimde öyle. Sadede geleyim kendisi 30 yaşında. Ev arkadaşı vardı 32 yaşında ve 2 ay önce evlendi. Biz ilişkimizin başındayken nişanlıydı. O aralar erkek arkadaşımda benimle evlilik hayalleri kuruyordu, konuşuyordu en azından. Ailesi de artık okulumu bitirmemi bekliyor, çünkü evin en küçük çocuğu, tek erkek ve yaş 30. :) Ama kendileri daha ekranlara girmemiş Bugünün Saraylısını çekiyorlar şuan. yani dizi yeni başlıyor. Bu aralar dediği tek şey en az 2 sene çalışıp borclarımı bitirmem 3 sene sonra kazandığım ile ev araba bişey alayım. Bizim için daha erken daha derenin altından çok sular geçecek dedi. Yani anlayacağınız evlilik lafı etmiyor artık. Kısmet diyip geçistiriyor. Ee haliyle okulum bitecek insan kafasında birşeyleri şekillendirmek istiyor, yaşı genç olsada. Geçenlerde sakız falında gelecek sana teklif olunca okuldan mezun yazdı. Fotoğraf çekip gönderdim '
' yaptı. ben ilk zamanlar evlilik konusunda kısmet, daha erken vs diyordum. acaba bu yüzden taktik uyguluyor, ya da kafasında planlar varda süpriz mi yapmak istiyor, ya da maksatı gerçekten para biriktirmek 3 sene sonra falan mı evlenmek. Zaten benimde okul biticek iş başvuruları falan derken zaman akıyor. En azından adı konsun diye düşündüm. Zaten insan ha diyince evlenemiyor..