Kafaya koydum yapıcam . Bu yolda benimle birlikte yürüyecek arkadaşlar buyrun lütfen!

GamzeSerhat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
24
0
16
Her defasında zayıflamaya karar veriyorum sonu hüsran oluyor. Nefsime hakim olamıyorm . Benim gibi olanlar da varsa lütfen birbirimize yardımcı olalım 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin gibi değilim ama benim kilo sorunum olsa ne yapardım diye hep düşünürüm nefse hakim olmak çok zor bende kimyasal gıdalar yemicem diyip her defasında sözümü bozuyorum. survivor gibi bi adaya düşsen güzel olurdu :) mutlaka bi yöntemi vardır uzmanlara danış yada araştır. ama ilaçlardan uzak dur.

Zaten ilaç taraftarı değilim ama herhangi bi uzamana da gerek yok tek yapmam gereken nefsime hakim olmam dediğim gibi onu da eğer bana yardımcı olan arkadaşlar olursa üstesinden gelebilirm diye düşünüyorum :)

Gunlugun hayirli olsun..
canim arkadaslar sana yardimci olur yani oluruz ama is asil sende bitiyor..
Biz burdan cok konusuruz ama yaninda degiliz yemegi eline aldiginda sana yalniz kendin engel ola bilirsin

Gunlugun hayirli olsun..
canim arkadaslar sana yardimci olur yani oluruz ama is asil sende bitiyor..
Biz burdan cok konusuruz ama yaninda degiliz yemegi eline aldiginda sana yalniz kendin engel ola bilirsin

Haklısın canım sorun tabağıma koyduğum miktar değil be koyduğum her istediğimi yapma imkanım yok çalıştığım için elimdekilerle yetiniyorum 😊 ama herkes bişey paylaşsa yada ben sizler yaparken daha bi hevesle yapsam bazı şeyleri ondan öyle dedim ☺️☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…