Bi sinir krizi her şeyi çözer diye düşünüyorumKızlar merhaba düşman başına bi kayinvalidem var. Evlerimizi çok yakın ve taşınma durumumuz şimdi yok . Eli dursa dili durmaz her halükarda huzurumuzu bozar. Kadin bana kafayi takmis halde. 7 24 beraber olmak istiyor. Ama isin tuhaf tarafi ben onu o da beni sevmiyor ama illa gorusmek istiyor. Şu salgın döneminde bile gitmiyoruz diye her gün arayıp ağzına geleni sayıyor. Sunun gelini gitmis bunun gelini gelmis. Sürekli kıyas halinde. Kp de aynı . Ikide bir bana mesaj atar (sokağa çıkma yasağı olduğu halde ) aksama sizdeyiz ya da aksama sizi bekliyoruz diye. Kabul etmeyince kötü gelin oldum ki zaten öyleydim...Geçen anneler günün de gelmiş (o gun de yasak vardı bilirsiniz) niye siz benim anneler günümü kutlamadınız vay efendim şu bu . Benim kendi annem de çok genç yaşta vefat etti . 3.yıl oldu. Bunu hiç akıl edemez mi bir insan . Uzuldum ama bisey de demedim. Gece 3 te falan görüntülü arıyor eşimi guya sahura kaldırmak için ama zaten vakit kısıtlı sahir mu yapacağız onunla mi görüşeceğiz . Tuhaf geliyor bana bunlar . Eşimin de tek yaptığı susmak ve arada kalmak . Haliyle onunda sürekli morali bozuk. Benim de ... nasıl kafaya takmamalı beceririm kizlar bana bi çözüm yolu söyleyin lütfen ..
2 kere geçirdim. Inanın kendimi kaybettim ayni onun gibi ağzıma geleni saydım. 1 ay dayandı başladı yine gelmeye çağırmaya. Asla kabullenemiyor kadın haftada 1 görüşmeyiBi sinir krizi her şeyi çözer diye düşünüyorum
Başka çocuğu yok mu ? Akrabaları vs niye size taktı bu kadar2 kere geçirdim. Inanın kendimi kaybettim ayni onun gibi ağzıma geleni saydım. 1 ay dayandı başladı yine gelmeye çağırmaya. Asla kabullenemiyor kadın haftada 1 görüşmeyi
Derdi görüşmek değil olay çıkartmak. Bi iş var bunda.Kızlar merhaba düşman başına bi kayinvalidem var. Evlerimizi çok yakın ve taşınma durumumuz şimdi yok . Eli dursa dili durmaz her halükarda huzurumuzu bozar. Kadin bana kafayi takmis halde. 7 24 beraber olmak istiyor. Ama isin tuhaf tarafi ben onu o da beni sevmiyor ama illa gorusmek istiyor. Şu salgın döneminde bile gitmiyoruz diye her gün arayıp ağzına geleni sayıyor. Sunun gelini gitmis bunun gelini gelmis. Sürekli kıyas halinde. Kp de aynı . Ikide bir bana mesaj atar (sokağa çıkma yasağı olduğu halde ) aksama sizdeyiz ya da aksama sizi bekliyoruz diye. Kabul etmeyince kötü gelin oldum ki zaten öyleydim...Geçen anneler günün de gelmiş (o gun de yasak vardı bilirsiniz) niye siz benim anneler günümü kutlamadınız vay efendim şu bu . Benim kendi annem de çok genç yaşta vefat etti . 3.yıl oldu. Bunu hiç akıl edemez mi bir insan . Uzuldum ama bisey de demedim. Gece 3 te falan görüntülü arıyor eşimi guya sahura kaldırmak için ama zaten vakit kısıtlı sahir mu yapacağız onunla mi görüşeceğiz . Tuhaf geliyor bana bunlar . Eşimin de tek yaptığı susmak ve arada kalmak . Haliyle onunda sürekli morali bozuk. Benim de ... nasıl kafaya takmamalı beceririm kizlar bana bi çözüm yolu söyleyin lütfen ..
2 oğlu var başka şehirde onlar burda da bir kızı var akrabalarıyla pek görüşmezBaşka çocuğu yok mu ? Akrabaları vs niye size taktı bu kadar
Geldiklerinde yanlarında oturmamayi denedim çünkü hic hos muhabbeti yok onun gelini şöyle iyiymiş bunun gelini kv yanindan ayrılmazmış hep aynı şeyler. Ama kadın bağırıp duruyor evin içinde nerdesin gel ne yapiyosun yanıma geliyor hiç bırakmıyor .Öncelikle telefonundan onu ve kp nin numarasını engelle , ararsa da açma. Onun hakaretlerini duymak zorunda değilsin. Gelin aldılar köle değil. Eşin de anladığım kadarıyla sessiz kalıp seni ailesine ezdiriyor. Suç eşinde ama o seni kurtarmıyorsa sen kendini kurtaracaksın. Ailesi gelince de açma kapıyı teksen bassın zile gitsinler. Eşin varken de geldiklerinde onları odada bırak git kendi yatak odanda otur muhatap olma. Böyle kv ve kp insanı hasta eder . Mesafeli olmak zorundasın.
Ben de öyle düşünüyorum kadın bunu mücadeleye çevirdi ve o kadar dişli ve tuhaf ki ne yapacağımı bilmiyroum. Tahammül edemiyor eşimle evde oturmamizaDerdi görüşmek değil olay çıkartmak. Bi iş var bunda.
Yahut etrafa '' bi geline diş geçiremedi beceriksiz karı'' dedirtmek istemiyordur.
Diğer gelinlere karşı nasıl davranislari2 oğlu var başka şehirde onlar burda da bir kızı var akrabalarıyla pek görüşmez
Eşinizin sizin bunaldığınızı görüp kendi orta yolu bulması lazım. Engelleyince mesajların gidip gitmediğini anlarlar mı bilmiyorum. Ama sizi aradıklarında meşgul gibi çalıyor sanırım. Aramalarını engellerseniz mesajları gelir ama aradıklarında ulaşamazlar en azından. Eşinize söyleyin ben uğraşamıyorum engelledim sen görüş konuş beni bulaştırma diye. Allah rahmet eylesin annenizi de kaybetmişsiniz. Ailenle görüşmek iyi hissettirmiyor bana annemin kaybını atlatamadım diyebilirsiniz eşinize. Anneler gününde size hesap sorması bile terbiyesizlik, bunu bahane edip görüşmüyorum artık diyebilirdiniz.Geldiklerinde yanlarında oturmamayi denedim çünkü hic hos muhabbeti yok onun gelini şöyle iyiymiş bunun gelini kv yanindan ayrılmazmış hep aynı şeyler. Ama kadın bağırıp duruyor evin içinde nerdesin gel ne yapiyosun yanıma geliyor hiç bırakmıyor .
Numarayi engelleyince mesajlarının gitmediğini biliyorlarmı .
Uzak oldukları için pek bisey yapamıyor. Ama onları da sürekli telle taciz ediyormuş resmen gece gündüz. Ama onlar senede 1 2 anca gelir ve 1 2.gunden fazla durmazlar.... sadece 1 2 gun. Kp kv de pek gitmez anca doğumda falan . Ve onlar 1 2 günlüğüne geldikleri için balım gülüm annem canımın ici yapıyorlar. Nasilsa gelmiyoruz diye tabi geriye kalan bak onlar ne kadar iyi sen ne kadar kötüsün haftada 1 gidiyroum ya ....Diğer gelinlere karşı nasıl davranislari
Bak bişey diyeceğim bunlar yaşlı ve muhtemelen hasta insanlar. Corona maalesef hiç affetmiyor yaşlı ve kronik hastaları. Biz sizi düşünüyoruz deyin kapatın konuyu. Hem yalan değil, gerçekten de düşünüyorsunuz.Ben de öyle düşünüyorum kadın bunu mücadeleye çevirdi ve o kadar dişli ve tuhaf ki ne yapacağımı bilmiyroum. Tahammül edemiyor eşimle evde oturmamiza
Görüşmemeyi kadin asla kabulEşinizin sizin bunaldığınızı görüp kendi orta yolu bulması lazım. Engelleyince mesajların gidip gitmediğini anlarlar mı bilmiyorum. Ama sizi aradıklarında meşgul gibi çalıyor sanırım. Aramalarını engellerseniz mesajları gelir ama aradıklarında ulaşamazlar en azından. Eşinize söyleyin ben uğraşamıyorum engelledim sen görüş konuş beni bulaştırma diye. Allah rahmet eylesin annenizi de kaybetmişsiniz. Ailenle görüşmek iyi hissettirmiyor bana annemin kaybını atlatamadım diyebilirsiniz eşinize. Anneler gününde size hesap sorması bile terbiyesizlik, bunu bahane edip görüşmüyorum artık diyebilirdiniz.
49 ve 50 yaşlarıBak bişey diyeceğim bunlar yaşlı ve muhtemelen hasta insanlar. Corona maalesef hiç affetmiyor yaşlı ve kronik hastaları. Biz sizi düşünüyoruz deyin kapatın konuyu. Hem yalan değil, gerçekten de düşünüyorsunuz.
Canım taşınmak çözüm mü? O zaman yatılı gelir uzun uzun kalırlar.ya da her geldiklerinde kalırlar. İş eşinde bitiyor ama demek ki o da çok rahatsız değil. O kadar arada kalsa eminim bir şeyler için uğraşırdı. Bence topu size atıp kaçak oynuyor oyunu.Kızlar merhaba düşman başına bi kayinvalidem var. Evlerimizi çok yakın ve taşınma durumumuz şimdi yok . Eli dursa dili durmaz her halükarda huzurumuzu bozar. Kadin bana kafayi takmis halde. 7 24 beraber olmak istiyor. Ama isin tuhaf tarafi ben onu o da beni sevmiyor ama illa gorusmek istiyor. Şu salgın döneminde bile gitmiyoruz diye her gün arayıp ağzına geleni sayıyor. Sunun gelini gitmis bunun gelini gelmis. Sürekli kıyas halinde. Kp de aynı . Ikide bir bana mesaj atar (sokağa çıkma yasağı olduğu halde ) aksama sizdeyiz ya da aksama sizi bekliyoruz diye. Kabul etmeyince kötü gelin oldum ki zaten öyleydim...Geçen anneler günün de gelmiş (o gun de yasak vardı bilirsiniz) niye siz benim anneler günümü kutlamadınız vay efendim şu bu . Benim kendi annem de çok genç yaşta vefat etti . 3.yıl oldu. Bunu hiç akıl edemez mi bir insan . Uzuldum ama bisey de demedim. Gece 3 te falan görüntülü arıyor eşimi guya sahura kaldırmak için ama zaten vakit kısıtlı sahir mu yapacağız onunla mi görüşeceğiz . Tuhaf geliyor bana bunlar . Eşimin de tek yaptığı susmak ve arada kalmak . Haliyle onunda sürekli morali bozuk. Benim de ... nasıl kafaya takmamalı beceririm kizlar bana bi çözüm yolu söyleyin lütfen ..
Çöp bile almasınlar o zaman. Üzüldüm sizin ailenize deYa aslında kopacaksınız diye korkuyorlar. Bizim gelin oğlumuzu kopardı bak bizden. Ne arayabiliyoruz ne görebiliyoruz. Annem haftada bir üç günde bir aradığı için hanım sıkıntı çıkarttı. Zaten başka ildeler. Annemin derdi torunu. Anneme attığı mesaj şu "bi daha aramadan önce mesaj at, çocuğu zor uyutuyoruz." Mesajı gördüm deliye döndüm. Ortalığı yıktım. Bi daha olsa bi daha yaparım. Saygısız.
Şimdi de oğlana ayakkabı, oğlana akülü araba alın diye bizimki arar. O da ayrı bi pislik.Babamlarda kuru ekmeğe muhtaç.Neyse içimi döktüm
Bu durumu eşinizin anlaması gerekiyor malesef, bende kv ile altlı üstlü oturuyorum sorun olunca bnm eşimde susuyor ya gideceksiniz yada böyle sorunlu devam edecek bend3 aynı durumdayimUzak oldukları için pek bisey yapamıyor. Ama onları da sürekli telle taciz ediyormuş resmen gece gündüz. Ama onlar senede 1 2 anca gelir ve 1 2.gunden fazla durmazlar.... sadece 1 2 gun. Kp kv de pek gitmez anca doğumda falan . Ve onlar 1 2 günlüğüne geldikleri için balım gülüm annem canımın ici yapıyorlar. Nasilsa gelmiyoruz diye tabi geriye kalan bak onlar ne kadar iyi sen ne kadar kötüsün haftada 1 gidiyroum ya ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?