- 26 Haziran 2018
- 163
- 48
- 13
- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
-
Tövbe Estağfurullah bu adam kapali bayan istiyorsa neden sizinle bi iliskiye başladı? Sizi açık gördü ve oyle kabul etti dimi.. BİR ADAM İCİN KAPANMAYIN ALLAH İÇİN KAPANIN İÇİNİZDEN GELİYORSA KAPANIN şu erkeklere yüz vermeyin her isteklerine boyun eğmeyin bu nedirr yaaaaErkek arkadaşımla tanıştığımizda açıktım. Hala açığım ve ona baştan kapanirim diye bir söz hic vermedim. Ama o sürekli imalarda bulundu ben de bir gün icimden geldiğinde neden olmasın diyordum.
Onun ailesi çevresi filan kapalı. Onu anlıyorum çok da sevdiğim icin kestirip atmadim belki bir gün olur dedim...
Bana surekli ne zaman kapanacaksin artik acik kiyafetleri alma kapalı kıyafetler bak demeye basladi. Ki acik oldugum halde en acik kiyafetim tişört...
Geçen ay babamı kaybettim. O anki bunalim ve ısrarlariyla dedim ki kapanicam böylece cok dua edicem allah babamı da beni de cennete alsin ona kavusurum orda... Sonrasinda sürekli hadi kapan hadi elbise al demeye başladı.
Ve beni soguttu. Ben yine de elbise bakiyordum isinmak icin ama kapali elbiseleri o kadar pahali ki su anda ummadik masraflarim oldugu icin 1 2 parca anca alabilirdim...
En sonunda beni cildirtti ve bunu ona dedim bana o zaman ben sana para vereyim al dedi. Cok dokundu ve kapanmaktan tamamen vazgeçtim... Sizce ben mi hataliyim?
Olmaz diyorum ayriliyorum tamam diyor barisiyoruz sorun buEvet sen hatalisin .diger konularını da okudum . Bu adamdaki bu ısrar niye ?
Erkek arkadaşımla tanıştığımizda açıktım. Hala açığım ve ona baştan kapanirim diye bir söz hic vermedim. Ama o sürekli imalarda bulundu ben de bir gün icimden geldiğinde neden olmasın diyordum.
Onun ailesi çevresi filan kapalı. Onu anlıyorum çok da sevdiğim icin kestirip atmadim belki bir gün olur dedim...
Bana surekli ne zaman kapanacaksin artik acik kiyafetleri alma kapalı kıyafetler bak demeye basladi. Ki acik oldugum halde en acik kiyafetim tişört...
Geçen ay babamı kaybettim. O anki bunalim ve ısrarlariyla dedim ki kapanicam böylece cok dua edicem allah babamı da beni de cennete alsin ona kavusurum orda... Sonrasinda sürekli hadi kapan hadi elbise al demeye başladı.
Ve beni soguttu. Ben yine de elbise bakiyordum isinmak icin ama kapali elbiseleri o kadar pahali ki su anda ummadik masraflarim oldugu icin 1 2 parca anca alabilirdim...
En sonunda beni cildirtti ve bunu ona dedim bana o zaman ben sana para vereyim al dedi. Cok dokundu ve kapanmaktan tamamen vazgeçtim... Sizce ben mi hataliyim?
Evet hatalisiniz
Adama “neden olmasin he kapanabilirim” mesaji veren sizsiniz. Net bir sekilde hayir deseydiniz simdi bu sacmalikla ugrasmazdiniz
Bu arada iliskinizle alakali actiginiz konular bastan asagi fiyasko. Bu adamla evlenilmez onu diyeyim size de. Dark dediydi dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?