Kafayi Benim Kapanmama Takmış

Bahtsiz_bedevi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
163
48
13
Erkek arkadaşımla tanıştığımizda açıktım. Hala açığım ve ona baştan kapanirim diye bir söz hic vermedim. Ama o sürekli imalarda bulundu ben de bir gün icimden geldiğinde neden olmasın diyordum.

Onun ailesi çevresi filan kapalı. Onu anlıyorum çok da sevdiğim icin kestirip atmadim belki bir gün olur dedim...

Bana surekli ne zaman kapanacaksin artik acik kiyafetleri alma kapalı kıyafetler bak demeye basladi. Ki acik oldugum halde en acik kiyafetim tişört...
Geçen ay babamı kaybettim. O anki bunalim ve ısrarlariyla dedim ki kapanicam böylece cok dua edicem allah babamı da beni de cennete alsin ona kavusurum orda... Sonrasinda sürekli hadi kapan hadi elbise al demeye başladı.
Ve beni soguttu. Ben yine de elbise bakiyordum isinmak icin ama kapali elbiseleri o kadar pahali ki su anda ummadik masraflarim oldugu icin 1 2 parca anca alabilirdim...

En sonunda beni cildirtti ve bunu ona dedim bana o zaman ben sana para vereyim al dedi. Cok dokundu ve kapanmaktan tamamen vazgeçtim... Sizce ben mi hataliyim?

Tövbe Estağfurullah bu adam kapali bayan istiyorsa neden sizinle bi iliskiye başladı? Sizi açık gördü ve oyle kabul etti dimi.. BİR ADAM İCİN KAPANMAYIN ALLAH İÇİN KAPANIN İÇİNİZDEN GELİYORSA KAPANIN şu erkeklere yüz vermeyin her isteklerine boyun eğmeyin bu nedirr yaaaa

Buyuk yikimlarin ardindan pat diye butun hayati etkileyen onemli kararlar alinmaz. Tabi ki tercih sizi ama boyle bir karar baskasi icin de alinmaz. Icinizden geleni yapin bence. Basiniz sagolsun.

Suç sende de var yapmayacağım bir şey için yani içinden gelmeyen bir durum için evet yapacağım kapanacağım diye sözler verme yapmayacaksan yok kapanmayacağım beni böyle kabul edeceksen et de geçsin olayı biraz da sen büyütmüşsün.

Bu kaçıncı konudur yarebbimmm.
Tüm konularına yorumum; tam ayrilmalik bir erkek.

Başınız sağolsun ..

Ayrılın , babanız için bol bol dua edin ..

Şimdi ki üzüldüğünüzden çok daha üzüleceksiniz

Hayatımda kendimle gurur duyduğum şeylerden biri kimse için değişmedim ben buyum değiştirmeye çalışanlar olmadı mı ? oldu ben naptım yolumu ayırdım.Birinin sizi sevdiğini nasıl anlarsınız sizi değiştirmeye çalışmaz iyi ya da kötü huylarınıza rağmen sizi sever saygı duyar.Karşı tarafın tutumu da yanlış sizi açıkken sevmiş teklif etmiş hayır demişsiniz o an yolunu ayıracaktı.Üzgünüm ne yaparsanız yapın ister devam edin ister nişanlanın ister evlenin bu adam her zaman bu teklifle gelecek size.Ne yaparsanız yapın ama bir erkek için kapanmayın gerçekten hazır olduğunuz da ya da istediğiniz de bunu Allah için yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…