Kafayi Benim Kapanmama Takmış

Tabi ki hatalısınız.
Neden böyle bir beklentiye girmemesi gerektiğini, bunun sizinle ilgili bir karar olduğunu söylemediniz.
Bir de onun ailesi, çevresi kapalı olması bu durumu haklı kılmıyor üzgünüm.
Negzel hayat ya "Hadi kapan." diye hadsizlik yapın bir de sevgili hatayı kendinde arasın!

Şimdi adam seni açık seçti diye kapalı isteme hakkı yok mu?
Var.
Ama sen hayır demişsen o zaman ötesine hakkı yok işte.
Sana yol vermeli "ben kapanmanı istiyordum madem istemiyorsun bitsin" demeli idi.
Dememiş sürdürmüş bu hata.
E sen de umut vermişsin bu da senin hatan.
Burda haklı yani.
Direkt kesip atmalıydın.

Seni tanımıyorum.ama konularını bilenler ayrıl diyor.
Vardır bir hikmeti.
Demekki doğru insan değilsiniz birbiriniz için.
İyi düşün.

Babacığına da Allahtan rahmet dilerim.
Böyle bir acı yaşamışsın,daha taze.
Bu adamı da at hayatından,onun acısı acı mı sayılır.
Kendi hayatına odaklan.
Bak ölüm var..
Şu dünya geçici,onu da böyle saçma ilişkilere harcamamak lazım.

Neden bu kendinden ödün? Kendim tesettürlüyüm. Kendi isteğimle oldu bu. Bana bunu biri diretseydi asla olmazdı. Erkeklere bu yüzü vermeyin. Kendilerinde bu cesareti nereden buluyorlar ya. Direkt kişilik hakkına saldırı bu. Hataniz bu sözleri söylediğinde sert bir şekilde lafı ağzına tikamayisiniz. Eğer insanın bir kriteri varsa ona göre biriyle birlikte olmalı. Sonradan isteğini karşıdakine dikte etmemeli.

Net çizgilerim vardır. Bunlardan biri de inancıma ve inancıma uygun yaşayıp yaşamamama karışılması. Kime ne yahu, Her ibadetimi yaparım ama kapanmam; kapanırım ama hiçbir ibadetimi yapmam falan. Benim inançlarıma ve bu inançlarımı nasıl yaşamam gerektiğine karışan biri ile uyuşmam mümkün değildir çünkü haddini bilmez bu kişi. Hayatımın her alanında beni yönetmek ister, bugün bunu yarın başka bir şeyi çıkarır karşıma. Kendi hayatım üzerinde hiçbir söz hakkına sahip olamamak ürkütür beni. Ben olsaydım herkes kendi yoluna der, arkama bile bakmadan çeker giderdim.

Açık kadina aşık olup kapanmaya zorlamak, kapali kadına aşık olup acmaya zorlamak.. Bu ne tür bi hadsizliktir acaba? Taviz veremeyecegi bir konu ise gitsin en başından kendine uygun olan insana yanaşsın, "ben degistiririm" diyerek kimsenin hayatina çökmeye çalışmasın.. Hayret doğrusu..
Bugün bu konuda seni yönetir, yarin başka bi şeyle gelir karşına, sonu gelmez boyle seylerin..
Ben hatırlamıyorum ama baska konularin da varmis, bu iliskideki israrin niye?

Keske icimde olsa ama kapanmak icimden gelmiyor geleni de sag olsun israrlari bitirdi biri icin kapanilmaz bunu ben istemeliyim gerçekten icimden gelmedikten sonra başımı ortmemin ne anlami var.. Eğer beni oyle istemeyeceksen ayrilalim diyorum ben oyle demedim diyor. Ama.israrindan imalarindan vazgeçmiyor

Basiniz sagolsun Allahim nasil büyük bir aci
Bence ayrilin. Size saygisi yokki. Fikrini beyan eder kenara cekilir insan. Ama sizinkisi resmen baski yapiyormus ... saygisiz.

Ve babamin ölümü resmen bir şoktu benim icin. Bunu biliyor. Mahkemeyle davalarla uğraşır halde buldum kendimi bir anda. Bunu da biliyor. Ve bunlara ragmen ne zaman kapanacaksin karar almistin diyop duruyordu

Ve babamin ölümü resmen bir şoktu benim icin. Bunu biliyor. Mahkemeyle davalarla uğraşır halde buldum kendimi bir anda. Bunu da biliyor. Ve bunlara ragmen ne zaman kapanacaksin karar almistin diyop duruyordu

Çok can sıkıcı bir durum.. yol yakınken vazgeç.. hemde koşarak..

Bu arada başınız sağolsun.

Eşim tee yeni sevgili olduğumuzda 18 yaşındayken, evlenirsek kapanır mısın demişti.
Ben de aynen ‘evlenirsek sen kapan çok istiyorsan , bende böyle bir arzu olmadığı sürece kula kulluk yapmam’ böyle bil dedim.
Evli ve çocukluyum, kendime ne yakıştırırsam onu giyerim.
Bikini de giyerim, dekolte de.
Eşim laf ederse ağzına kürekle vururum!

Diyeceğim o ki, taviz tavizi doğurur.

Q

Peki ne yapayım ille ayrilinca mi anlayacak

Benimki de yıllar önce kapan kapanmazsan olmaz bu iş diye tutturdu. ve benimkinin ailesinde bile kapali insan yok annesi falan piercingli görümcem baştan aşşağı dövmeli ama beni kapatmaya çalışti. Asla kabul etmedim ayrıldık. Bir erkek için asla kapanmam eğerki kapanırsam Allah için kapanırım dedim. yolları ayırdiķ. Noldu sonra köpek gibi geri döndü. Birakin ayrilsin kabul etmeyin geri doncek zaten. bu ısrarla kapansanız bile bidaha ki konunuz "kapandım ama pişmanım nasıl açılıcam" olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…