Kafayi Benim Kapanmama Takmış

Q

Peki ne yapayım ille ayrilinca mi anlayacak
Ne yapmanız gerektiği açık ama en naif şekilde yazmaya çalışacağım.
Önce karakterli olacaksınız.
Bu ne demek, kendi fikri ve özgür iradesi olan birey olarak yaşamak.
Elbette çevrenizin düşüncelerine önem verebilirsiniz ama başkasının lafıyla iş yapmaktan çok daha farklı bir şey bu.
Dik duracaksınız, karşınızda dağ olsa karar verirseniz dönmeyeceksiniz.
O zaman sevgiliniz bilecek ve size saygı duyacak.
Ha bir de o adamdan ayrılın.
Kapalı bir sevgili istiyorsa, öyle biriyle olsun.
Sizi istediği kişi kalıbına sokmasın, kendinizi onun hayalindeki kadına çevirtmeyin.
Olduğunuz şekilden gurur duyun.

İstemiyorsan istemiyorum dersin o da illa kapalı istiyorsa öyle birini bulur. Yapabileceğin tek şey bu.

Siz de kapanmayacaksaniz yok icimden gelebilir kapanirim, yok neden olmasin gibi seyler soyleyip durmayin. Kapanmiyorum diyin gecin. Ha ilerde olurda istek gelirse yaparsiniz ama boyle bisey ortada yokken " olur belki " derseniz karsinizdakini beklentiye sokmus ve kismen kabul etmis olursunuz.

Siz asik oldugunuz icin degismeyeceksiniz. O, asik oldugu icin sizi oldugunuz gibi kabul edecek. Ayrilmasin diye sekilden sekile girmeyin emin olun daha kiymetli olursunuz. Istemeyeni birakin gitsin.

Ufak tefek fedakarliklar, beraberliginiz icin olumlu degisiklikler yapmak iliskilerde iyidir istekle ve karsilikli olarak ama bahsettiginiz sey fedakarlik yapilacak birsey degil ve cok köklu bir degisim, birinin istemesiyle yapinca anlami kalmayacak birsey. Baskiyla yapilmaz.

Tatlım tek sorunun bu değil ki ama senin. Hadi bunu aştın ısrar yok diğerleri ?

Bir konu daha demişsin merak ettim başka ne demiş olabilir diye gercekten merak ettim .

Her seyi ailelerin tanismasindan sonrasina atmasi mi, ise başlayalı 1 sene oldugu halde kiz kardesinin borcuna kefil olmasi mi, is arkadaslarimla konusmama karismasi mi, daha aklima gelmeyen niceleri mi...

Ayrıca bir erkek, hayatındaki kadına neden kapan diye baskı yapar ki?
Karı yok, zararı yok diye düşünüyoruz ama, gerçekten öyle mi?
Altında yatan koca bir hastalık derecesinde kıskançlık ve kadına meta değeri yükleyip malına istediği şekli verme dürtüsü olabilir mi?
Hayır yani ben kocama dini bir konuda baskı yapamam, yapmam.
İnsan bir kere doğru bildiğini söyler, bu böyledir der ve çekilir.
Gerisi karşı tarafın bileceği iş, eğer sağlıklı bir ruh halinden bahsediyorsak tabi...

Tatlım tek sorunun bu değil ki ama senin. Hadi bunu aştın ısrar yok diğerleri ?

Bir konu daha demişsin merak ettim başka ne demiş olabilir diye gercekten merak ettim .

Bir de söz icin aileni memleketten cagir diyor görev yaptigimiz yere. Koskoca yaz geçmis söz yapmamisiz ailemi toplayıp getirecekmisim... Bu yaz bir sey yapmamamizin nedeni de evlilik teklifi etmemesi..

Bir de söz icin aileni memleketten cagir diyor görev yaptigimiz yere. Koskoca yaz geçmis söz yapmamisiz ailemi toplayıp getirecekmisim... Bu yaz bir sey yapmamamizin nedeni de evlilik teklifi etmemesi..
Tatlım sen bul birkaç gariban ve sevindir, bolca sadaka ver o sözün olmadığına.
Ardına bakmadan o adamdan tam aksi yöne kaç.
Eğer bizi dinlemezsen, iki üç sene sonra dünya kaç bucak göreceksin çünkü.

sakın kapanma bu şekilde. kendi isteğinle içinden geldiğinde yapmak istersen yap.
bu şekilde yaparsan pişman olursun bu bir.
ikincisi şu heriften kurtul. baskı yapıyor bir de saçmalığa bak.
ayrılıp barışma tüm ilişkilerde oluyor kangrene dönüyor. ayrıl sil engelle vs vs derken önüne bak. bir şekilde o küçücük bıraktığın iletişimi de kes ki barışamayın.

Sen ona çok yüz vermişsin gerçekten . Ne desem yapar modunda girmiş ve kesinlikle senin ne dediğinin ne istediğinin bir önemi olmayacak ne şimdi ne de sonra .

Aşkın gözü kör şuan sana görüyorsun ama görmek istemiyorsun . İş güç sahibi akıllı kızsın belli duygularına yenilme . Seviyorsun zor olacak belki ama geçecek önce kendini sev .

Bir de Allah sabır versin . Zaten şuan çok hassassin , duyguların karışık soktasin belki de evlilik kararı filan verme bu durumda sakın .

Benim hem annem hem de babam yok ne demek olduğunu biliyorum .
Bu yüzden esin çok önemli sana rakip değil yanında yürüyecek birisi lazım . Seni kırmaktan korkacak ,emanet gibi davranacak, değer verecek sevecek birisi lazım .

Kendi fikirlerini doğrularını sana dayatmayacak ne düşündüğünü önemsemeyerek birisi değil .

Yapma bunu kendine ..

Bir insana manevi dünyanıza bu kadar müdahale etme cür'etini nasıl veriyorsunuz? Sana ne, kapanacaksam da senin için kapanacak değilim, kapanmayacaksam da sana soracak değilim, Allah'la aramdaki ilişkide senin bir rolün yok, fikrini soran da yok demek çok mu zor? Zorsa ömrünüz boyunca çekersiniz böyle dayatmaları, baskıları. İnsanlara hadlerini bildirmenizde yarar var.

bayılıyorum iki yüzlü erkeklere..
sevgiliyi açık seçip karısını kapalı isteyen
Aynen. Benim erkek kardeşim de aynı şuursuzluğa kalkıştı açık haliyle evlendiği karısına kapanma lafını açmaya başladı bi ara valla annemle ben tepesine bindik açık beğenip kapan demek nasıl rezilliktir diye. Neyse ki gelinimiz de dik durdu da kapadı kardeşim çenesini

O sizin için ne yapacak?

Sarık, cübbe, sakal, 5 vakit namaz?

Kapalı eş istiyorsa gözü kapalıya kaysaymış.
Ne güzel açıklarla gözüm doysun, sonra kapatayım sadece benim olsun.
Mantığa bak.

Her seyi ailelerin tanismasindan sonrasina atmasi mi, ise başlayalı 1 sene oldugu halde kiz kardesinin borcuna kefil olmasi mi, is arkadaslarimla konusmama karismasi mi, daha aklima gelmeyen niceleri mi...
Evlenmek için delirirseniz, adam elbette size evliliği lütuf gibi sunar.

Şurada yazdıklarınız bile "banane illa evlencem, evlenmek istiyorum" diye bağırıyor.
Çok itici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…