Kafayi Benim Kapanmama Takmış

Bu kafa yapisinda bir adamla mutsuz olursunuz. Net sekilde hic bir zaman kapanmayacaginizi, ayrica tatilde koyde kalmak istemediginizi soyleyin. Size gercekten saygi duyuyor ve seviyorsa bunlari en azindan kabul eder. Bu adam o kadar kendine guvensiz ki askere gittiginde birisini bulursunuz diye korktugu icin evliligi askerden onceye aldirmaya calisiyor. Bir de o arada da kapali olun ki kimsenin ilgisini cekmeyin istiyor. Eminim bu adamdan daha iyisini bulursunuz. Ayrica cok garantici buldum. Yuzuk isini sonraya birakiyor ki evlenmeyecekseniz gereksiz masraf olmasin. Hos isler degil.

Masraf için boyle düşünduyse yaziklar olsun ona

Hatalisin çünkü ta en başta sana müdahale etmesine izin vermissin.
Hatalisin çünkü öyle yada böyle bir şekilde kapandim kapanacagim ve söylemlere girmissin
Hatalisin konu bu kadar uzayana kadar buraya tasiyana kadar uzatmissin
Sende sackarini civciv sarisina boyamasini,kupe takmasini işte ne cevap verecek??

İste köylüleri filan ne der diye sanırım

Nasıl bir kafa yapısı bu. Açıkçası sevgilinizin islamı falan bildiğini düşünmüyorum, kusura bakmayın. İnsanlara mı hesap vereceksin Allaha mı? Bunu sorun bence.

Size de tavsiyem kapanmaya sıcak bakmaya bilirsiniz ama islamın diğer farzlarına sıcak bakın. Kapanmaktan çok daha önemli yapılması gereken ibadetler olduğunu hatırlatın sevgilinize.

Daha fazla dua etmenin yolu tesettür olmadığı gibi, sizin maneviyata bağlı tercihlerinizi de yönlendirecek olan kendisi değildir. Ki din dediğimiz olgu bu denli önemli ve hassas bir konuyken böylesine ciddi bir hususta yaşanılan anlaşmazlığınız için bunu çözmeniz şarttır, söyleyeyim.

İstemiyorum su an. Ama isinmaya calistim yapamadim ona söz de vermedim
Geçen ay babamı kaybettim. O anki bunalim ve ısrarlariyla dedim ki kapanicam böylece cok dua edicem allah babamı da beni de cennete alsin ona kavusurum orda... Sonrasinda sürekli hadi kapan hadi elbise al demeye başladı
keske icinizden isinmaya calissaydiniz belkiyi vs duyurdugunuz icin ordan yurumus ve yuruyecek size. Gecmis olsun

Peşpeşe 3 konu açılacak kadar sorunlu durumlar varken, buradan akıl almaya ihtiyaç var mı acaba?

Ben bu erkekleri anlayamiyorum madem ortulu bir sevgili istiyor oyle biriyle arkadaslik etsin yada acik ister acik bayan istesin. Sanma ki kapaninca istekleri bitcek bu tipler insanda her zaman degistirmek isteyecek bir sey bulur. Bu biter baskasi gelir. Ben bi kizlari da anlamiyorum erkekler istiyor diye kendi istemedikleri bir seyleri neden yapiyorlar ufak tefek seyler tamam ama boylesine hayati degistirecek bir karari bir kadin kendi vermeli. Ben boyleyim isine gelirse diyip kesin atin bor daha karisma diyin keyfi bilir. Haaa ilerde sizde istersiniz o ayri

Back
X