Kafayı bozmak üzereyim, akil verin lütfen!

cok cok haklisiniz. size baktirmayin o kadina demek cok kolay ama tabi sartlariniz ne? demek ki calisan bir kadinsiniz. cocuga bakicak insan bulmak.da zor. yani sizi anliyorum esinizle konustunuz mu hic aksam gelince bakalim o ne diyecek?
Konuştum. Yorum yapmadan olayı anlattım. Sessiz kaldı önce sonra birşey olmZ bence ama bırakmayalım o zaman dedi..

Hem hastalik da bulasabilir hem de senin kiz kendini opturmeye alismasin. Cocugun icindekileri bilemeyiz , masum da olabilir ama niyeti bozduysa sizin eve de gelecektir. Baska birine baktirma imkanin varsa o secenegi kullanin.
Evet ya ben hastalık olayını hiç düşünmedim bile.. kaldı ki ev dışında sigara da içiyor bunları şuan siz yazınca düşünebiliyorum

Konuştum. Yorum yapmadan olayı anlattım. Sessiz kaldı önce sonra birşey olmZ bence ama bırakmayalım o zaman dedi..
erkekler bizler kadar evhamli olmayabiliyorlar. ne yapsaniz ki bilemedim. baska bir secenek var mi bakacak cocuga ? cok cok mecbursaniz bakacak olan hanimla konusun boyle.boyle iyi niyetle ama ben hastaliktan cok pinpirikliyim astim baslangici varmis benim kizda sigara icen kim varsa ev mesela ahmet ( ogluna isim taktim da) mesela esiniz mehmet amca aman opmesinler olur mu? diyin. para alicak.sonucta isteklerinizi soylemeniz normal. parasiz bakmayacak degil mi

Yani çocuğun yaşı küçük değil. 21 yaşında üniversite öğrencisi. Az biraz hiç olmazsa gündemi biliyordur. Benim eşim artık ne kadar samimi olursak olalım kimsenin çocuğunu sevmiyor. Sapık olduğundan mı hayır ailesini huzursuz etmemek için dikkat ediyor. Ben de öyle. Torununa yeğenine tecavüz eden dedeler dayılar amcalar duydukça kalan aklımızı da kaybedicez bu ülkede.

Evet ücreti karşılığı bakacak. Ben kendi evinde bakmayı sart koştuğunda aman gözünün önünden ayırma diye kaygımı dillendirmeye calismiştim aslında bı olay bugün benim gözümün önündeyken oldu başka alternatif kreş kalıyor. Ondanda çok hasta oluyorlar diye vazgeçmiştik.

Kesinlikle size katılıyorım4, eşinizi de takdir ediyorum keşke herkes bu düşüncede olsa.

hadi diyelim ki çocuğun kötü niyeti yok saf biri. ama sizin şu şüpheniz bile bırakmamak için yeterli bi sebep. her gün işyerinde akşama kadar kızınızı düşüneceksiniz, aklınızda neler kuracaksınız, ne işinize odaklanabileceksiniz ne de içiniz rahat olacak.
ayrıca iyi niyetli bile olsa kendini öptürmeye çalışan birinin yanında kalmasını istemem ben. sonra çocuğunuzun sınırları değişir. ondan öyle görür, kötü bişey değil diye düşünür, bu sefer başkalarının öpmesinden de rahatsız olmaz, daha kötü olur.
neresinden tutarsanız tutun olmaz bu iş. bırakmayın kızınızı oraya. ben yine en iyi ihtimalleri söyledim, bunun bi de kötü ihtimali var, genç oğlan pedofili de olabilir.

Yorum yazan tüm arkadaşlara ve size de tesekkür ediyorum. Kaygılarımda yanlız ve haksız olmadıgımı anladım. Çok çok tesekkür ediyorum.

nacizane fikrim o gemc cocuk o evde olmasa bile bir.cocugun yasitlariyla buyumesi. emin olun yasli teyze amca olan bir evdense kres 50 kat daha iyi. 10 saat tuhaf tiplerle evde zaman gecirecegine kreste yasitlariyla oynar aktivite yapar en azindan. hasta olmak da bunyeyi kuvvetlendiriyo ergec anaokuluna gidip o hastaliklara alismK durumunda kalicak zaten. ama hakkinizda hayirlisi olsun en iyisi olur umarim hepiniz ve en.onemlisi kiziniz icin :)

Amin, çok sagolun. Tüm masumlar için en güzeli olsun inş.

Çocuğun kötü niyeti olmayabilir, bebekleri seviyordur bizim gibi belki de... üzüldüm eğer öyleyse çocuk için... Ama yine de bırakılmaz, içinize şüphe düşmüş. Hem rahat olamazsınız çalışırken hem de yarın bir gün Allah korusun bir şey olsa kendinizi affetmezsiniz.

Kesinlikle affedemem

Yorum yazan tüm arkadaşlara ve size de tesekkür ediyorum. Kaygılarımda yanlız ve haksız olmadıgımı anladım. Çok çok tesekkür ediyorum.

bir de kreşler gerçekten daha iyi. benim kız kardeşim ana sınıfı öğretmeni. ondan görüyorum. küçücük çocuklarla ne etkinlikler yapıyorlar. resim çiziyorlar, boyuyorlar, kağıttan rüzgar gülü, yelpaze vs yapmayı öğreniyorlar, dans ediyorlar, meslekleri öğreniyorlar, hem de eğlenceli bi şekilde. kimisi polis oluyor, kimisi doktor oluyor, oyunlar oynuyorlar.

renkleri öğreniyorlar, her hafta bir rengin partisi oluyor, çocuklar o renkte bi şey giyip gidiyorlar, öğretmenleri de öyle :)
turuncu partisi, mavi partisi, vs hem eğlenip hem öğreniyorlar.

birbirleriyle kaynaşıyorlar, hepsi aynı yaşlardalar. ve sınıflarda kamera da var, veliler aşağı katta oturup istedikleri zaman izleyebiliyorlar sınıfı. hem çocuğun zeka gelişimi açısından daha iyi hem de daha güvenli.

küçük çocuk koca koca insanların arasında ne yapacak yahu sıkılır hem.

Akrabanız kötü niyetli olmasa dahi gündemdeki çok çirkin olaylar yüzünden çocuklarımızı daha çok koruma ihtiyacı hissediyoruz. Ben sırf bu yüzden çalışmaktan dahi korkuyorum. Allah korusun tabiki ama kişilerle değil toplumun şuanki durumuyla alakalı, Allah iyilerle karşılaştırsın yavrularımızı, bizleri.
Kısa bir olay anlatayım eşim evdeyken komşumuz iki kızını bıraktı oğlumla oynasınlar diye, henüz okula gitmiyor, ben çamaşır asarken eşim oynadı salonda ama bana içeri girince fırça attı, beni çocuklarla tek bırakma dedi. Olur da kadın gelirse yanlış anlamasın diye ve ben ona hak verdim . Ben oğlum için dahi korkarken kız evladı olanlar daha da temkinlidir. Babam ve annem tek olarak bizi kimsenin evine yollamazdı mesela biz üzülürdük ama şimdi anlıyorum sebebini.
Kreş fikri bana daha sıcak geliyor, kreşlerle ilgili pek problem duymadım belki ondan kaynaklıdır. Belki sizin için güvenlik anlamında; çocuk için de yaşıtları ve arkadaş ortamı olacağından daha iyi olur.

Evet kesinlikle çok haklısınız, öte yandan cok hasta olur, birde sabahtan aksama kadar mesai yapar gibi diye kıyamamıştım çocuğa ama kreş daha verimli ve güvenilir şuan benim için.

Rahat etsin derken çocuğun ruh dünyasını mahvetmek de var Allah esirgesin.

İnsanların rahatlıklarını anlamakta güçlük çekiyorum, çok güvensiz olduk akrabayken bile..

Keşke eşinizdeki bu hassasiyet bizim akrabalarda da olsaydı.
Kendimi öyle kötü hissediyorum ki anlatamam emin olun. kızıma elimle kötülük mü edeceğim diye suçluluk duygusu sardı. Oğlumda hiç yaşamamıştım bu tarz kaygılar.. Allah hayırlı iyi insanlarla karsılastırsın inş.

Kreşe verin. Tüm gün mesai yapar gibi diye de düşünmeyin. Tüm gün kreşlerde çocukların gün içinde uyku saatleri oluyor, uyuyorlar, 3 öğün yiyorlar, çizgi film izliyorlar minderlere oturup, serbest ve grupla oyun oynuyorlar, eğitici öğretici etkinlikler yapıyorlar, müzik ve dil eğitimi alıyorlar. 1 yıl kreşte çalıştım ben, bu şekilde geçiyordu tüm gün. Öğretmeninin vicdan sahibi, bilinçli, sabırlı bir insan olmasına dikkat edin, çok daha iyi bir ortam olur inanın. Yaşıtlarıyla kaliteli bir şekilde sosyalleşmesi çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…