Kafayı bozmak üzereyim, akil verin lütfen!

Artık benin fikrim de bu yönde yoksa bu deli kaygı ile ne kadar dayanabilirim ki. Cevaplar beni çok rahatlattı size ve herkese canı gönülden tesekkür ediyorum. Vakit ayırdığınız için de çok sağolun.

hayır değil.

çocuk istismarı en çok böyle ergenlikte ve civarındaki akraba erkekler tarafından yapılıyor.

ben olsam o aileye vermezdim çocuğumu baktırmak için. 20 yaşında adam çocuğu alıp neden odasına götürüp kapıyı kapatıyor? sorun burada. herkesin içinde sevsin ya da kapısı açık olsun.

lütfen bir daha çocuğu yalnız bırakmayın

Evde ergen bir erkek çocuk varken o evde çocuk bakilmasini doğru bulmuyorum
Kreş verseniz daha yararlı olur
Ayrıca dost ile ye iç alışveriş etme demişler
akraba ile bu işler olmaz

Eşim çalışıyorsa Oturur kendim bakarim da yinede yabancı birisine çocuğumu teslim etmem
Bu devirde kimseye güven olmaz baban kardeşin bile olsa

Bilemeyiz niyetini fakat dikkatli olmakta fayda var. Siz zaten bu düşüncelerle çocuğunuzu oraya biraksaniz bile rahat edemeyeceksiniz aklınız devamlı kizinizda olacak. Testi kırılmadan önlem almak lazım derler ya Allah korusun geri dönüşü olmayacak şeyler olmadan vazgeçin bu işten bence. Kreş imkânınız varsa krese verin en iyisi bu eğer işten ayrilamayacaksaniz.

Ya bizde evde bekarken eve gelen misafır cocuklarını odamıza götürürdük. Mesela abim cok cocuk severdi. Kötü niyet aramak istemıyorum ama bu devırde kımseye guvenmem ben de. Eğer bakıcı tutucak olsaydım ben 200 lira fazla verıp evıme cağırırdım ve eime eşinin yada oğlunun gelmesını ıstemezdım. Artık her kesimden cocuklara zarar geliyo çok üzücü. Aklına bi soru işareti geldiyse o soru işaretinin silinmesi cok zor olucak.

Ay korktum ya Allah korusun. Çocuğunuzu oraya bırakmayın. Sizin de içiniz rahat etmeyecek bu saatten sonra. Kimden ne gelecegi belli olmaz. Sartlariniz bunu gerektiriyo belki ama yine de hiç bir sey kizinizdan önemli değil.

İşten ayrılmayı çok düşündüm şuan ohal den dolayı istifalar şartlı. Yerinize birisi gelmeliymiş. Benim işe atanmam ve başlamam 9 ay sürmüştü, kamudayım bu arada. Simdi İstifa versem belki 9 ay bekleyeceğim. İlgili memurlar geri dönüşün çok zor olur dediler, bizde bu kadına güvendiğimiz için başlayayım diye karar vermiştik. Ama yazdığım setlerden dolayı vazgeçtim.

Esimin yakın akrabası olduğundan sanıyorum çok tepki göstermemesi kendimi çok evhamlı gibi hissettirmişti ama şuan sizlerin görüşlerinden sonra kesinlikle öyle evham filan olmadığını anladım.

Güzel kardeşim evlat çok kıymetli. İş olur ama evlat yerine gelmez. Bende 4 yıl ünv. Okuyup 8 sene çalıştım şimdi evda 2 evladımı büyütüyorum. Tek maaşla zor olmuyor mu oluyor ama şükürler olsun sen doğru olunca Rabbim veriyor rızklarını. Kimseye güvenme. Bu konu da eşimi bile uyarırım kaldı ki akrabayı görsem yolarım umurum değil. Bir daha böyle bir durum olursa direk tepki ver tepkisizlik bazı insanların hazzını arttorır. Ne olur ne olmaz akraba diyorsun. Gördüğün yerde lütfen çok sıkma ve öptürme yasak de. Sevmesin çocugu da seni de eksilmezsiniz. Bu tarz insanlar yuzunden kıyamet kopsun istiyorum çogu zaman. Allahım korusun

önyargılı okumaya başladım yalan değil ama yok ben de rahatsız oldum
sakın bırakmayın
başka birini bulun

ücretsi izin alamıyor musunuz

kesinlikle o evde bırakma kızını.
çok şanslısın ki kendin en başında görmüşssün olabilecekleri.
paranoyaklık filan değil.
genç arkadaş normal değil görünen o ki.

Çocuk kötü niyetli olmasa bile yaptıkları hoş değil.
Önceden görmeniz çok iyi olmuş, bırakmayın oraya.
Ya başka yer bulun ya da çalışmayın. Çocuğunuzdan kıymetli değil hiçbirşey.
Allah tüm evlatları korusun, kötü bir devirdeyiz.

Ortam kötü neler neler duyuyoruz.
Bıraksan eğer hiç rahat edemeyeceksin aklın sürekli orada olacak.
Şansınız var ki daha başlamadan farketmişsiniz.
Ya işinizi erteleyin yada başka bir bakıcı bulun.
Kesinlikle o eve bırakmayın kızınızı.

ayyy canım benım allah aşkına o eve bırakma çocugunu , vallahi sıkıntımdan midem bulanmaya başladı ,

ben anne olduktan sonra şu ögrendım erkek annesi olmak başka birşey KIZ annesi olmak başka birşey ,

lütfen başka bir çare bul yol bul ama o eve çocuk bırakma

öp ne yaaa

canım merhaba benım de yavrum var ben 2 yasında krese bıraktım.ımkanın varsa krese bırak .akraba bıle olsa hayır asla bırakma yavrunu allah korusun neler var.cok yakın akrabalar hadı onu gectım bu pisliği yapan ebeveynler varken kimseye güvenilmiyor.ve hıc normal değil oğlanın davranıslarına dıkkat etmesı lazım duyarlı bırı olsa bu hareketı yanlıs anlasılır dıye yapmaya bılırdı.

Emin olun bazı durumda akraba, komşu çok daha tehlikeli olabiliyor. O gencin o kadar ısrarla öp öp demesi bana çok hayırlı bişey gibi gelmedi. Lütfen çocuğunuzu o eve gondermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…