Artık benin fikrim de bu yönde yoksa bu deli kaygı ile ne kadar dayanabilirim ki. Cevaplar beni çok rahatlattı size ve herkese canı gönülden tesekkür ediyorum. Vakit ayırdığınız için de çok sağolun.Kreşe verin. Tüm gün mesai yapar gibi diye de düşünmeyin. Tüm gün kreşlerde çocukların gün içinde uyku saatleri oluyor, uyuyorlar, 3 öğün yiyorlar, çizgi film izliyorlar minderlere oturup, serbest ve grupla oyun oynuyorlar, eğitici öğretici etkinlikler yapıyorlar, müzik ve dil eğitimi alıyorlar. 1 yıl kreşte çalıştım ben, bu şekilde geçiyordu tüm gün. Öğretmeninin vicdan sahibi, bilinçli, sabırlı bir insan olmasına dikkat edin, çok daha iyi bir ortam olur inanın. Yaşıtlarıyla kaliteli bir şekilde sosyalleşmesi çok önemli.
İşten ayrılmayı çok düşündüm şuan ohal den dolayı istifalar şartlı. Yerinize birisi gelmeliymiş. Benim işe atanmam ve başlamam 9 ay sürmüştü, kamudayım bu arada. Simdi İstifa versem belki 9 ay bekleyeceğim. İlgili memurlar geri dönüşün çok zor olur dediler, bizde bu kadına güvendiğimiz için başlayayım diye karar vermiştik. Ama yazdığım setlerden dolayı vazgeçtim.Bilemeyiz niyetini fakat dikkatli olmakta fayda var. Siz zaten bu düşüncelerle çocuğunuzu oraya biraksaniz bile rahat edemeyeceksiniz aklınız devamlı kizinizda olacak. Testi kırılmadan önlem almak lazım derler ya Allah korusun geri dönüşü olmayacak şeyler olmadan vazgeçin bu işten bence. Kreş imkânınız varsa krese verin en iyisi bu eğer işten ayrilamayacaksaniz.
ücretsi izin alamıyor musunuzİşten ayrılmayı çok düşündüm şuan ohal den dolayı istifalar şartlı. Yerinize birisi gelmeliymiş. Benim işe atanmam ve başlamam 9 ay sürmüştü, kamudayım bu arada. Simdi İstifa versem belki 9 ay bekleyeceğim. İlgili memurlar geri dönüşün çok zor olur dediler, bizde bu kadına güvendiğimiz için başlayayım diye karar vermiştik. Ama yazdığım setlerden dolayı vazgeçtim.
Esimin yakın akrabası olduğundan sanıyorum çok tepki göstermemesi kendimi çok evhamlı gibi hissettirmişti ama şuan sizlerin görüşlerinden sonra kesinlikle öyle evham filan olmadığını anladım.
kesinlikle o evde bırakma kızını.Bu aksam 2 yaşındaki kızıma ben ise başlayınca bakacak olan akrabaya ziyarete gittik. Evde üni.ye giden 21 yasında bir oğlu birde liseye giden kızı var. Sorum su,
Oğlu kizimi kucağında oynatırken öp öp diyerek kendini öldürmeye çalışıyordu. Bende sakalın var öpmez dedim, kızıma da hayır diye işaret ettim. Aradan 30dk filan geçti kızımı ortalıkta göremedim bi yaramazlık filan yapmasın diye aramaya başladım. Bu çocuğun odasındaymış. Oğlan yatagında yatıyor. Kolunda kızım yatıyor kalkmak istiyor ama oğlan öp öp diye kızımı yatırmaya çalışıyordu. Ben odaya girince kalktı yattığı yerden. Ben ne diyecegimi bilemedim. Bana paranoyak demeyin lütfen.
Normal mi bu durum? Lütfen bir akıl verin.
canım merhaba benım de yavrum var ben 2 yasında krese bıraktım.ımkanın varsa krese bırak .akraba bıle olsa hayır asla bırakma yavrunu allah korusun neler var.cok yakın akrabalar hadı onu gectım bu pisliği yapan ebeveynler varken kimseye güvenilmiyor.ve hıc normal değil oğlanın davranıslarına dıkkat etmesı lazım duyarlı bırı olsa bu hareketı yanlıs anlasılır dıye yapmaya bılırdı.Bu aksam 2 yaşındaki kızıma ben ise başlayınca bakacak olan akrabaya ziyarete gittik. Evde üni.ye giden 21 yasında bir oğlu birde liseye giden kızı var. Sorum su,
Oğlu kizimi kucağında oynatırken öp öp diyerek kendini öldürmeye çalışıyordu. Bende sakalın var öpmez dedim, kızıma da hayır diye işaret ettim. Aradan 30dk filan geçti kızımı ortalıkta göremedim bi yaramazlık filan yapmasın diye aramaya başladım. Bu çocuğun odasındaymış. Oğlan yatagında yatıyor. Kolunda kızım yatıyor kalkmak istiyor ama oğlan öp öp diye kızımı yatırmaya çalışıyordu. Ben odaya girince kalktı yattığı yerden. Ben ne diyecegimi bilemedim. Bana paranoyak demeyin lütfen.
Normal mi bu durum? Lütfen bir akıl verin.
Emin olun bazı durumda akraba, komşu çok daha tehlikeli olabiliyor. O gencin o kadar ısrarla öp öp demesi bana çok hayırlı bişey gibi gelmedi. Lütfen çocuğunuzu o eve gondermeyin.Evet kesinlikle çok haklısınız, öte yandan cok hasta olur, birde sabahtan aksama kadar mesai yapar gibi diye kıyamamıştım çocuğa ama kreş daha verimli ve güvenilir şuan benim için.
Rahat etsin derken çocuğun ruh dünyasını mahvetmek de var Allah esirgesin.
İnsanların rahatlıklarını anlamakta güçlük çekiyorum, çok güvensiz olduk akrabayken bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?