- 7 Mayıs 2015
- 477
- 335
- 33
- 45
ya arkadas bırde kucucuk cocugu nıye odaya goturuyorsun hadı cocuk geldı nıye yataga yatırıp yanına koyuyorsun art nıyet ararım. 2 yasındakı cocugu akraba dedıgınız kısı bazen ısı olacak dısarda bu oğlana emanet edip gider falan aman ha canım bak lutfen gönderme asla paranoyak değilsin . anne olarak tum rısklerı dusunmemız lazım.Bu aksam 2 yaşındaki kızıma ben ise başlayınca bakacak olan akrabaya ziyarete gittik. Evde üni.ye giden 21 yasında bir oğlu birde liseye giden kızı var. Sorum su,
Oğlu kizimi kucağında oynatırken öp öp diyerek kendini öldürmeye çalışıyordu. Bende sakalın var öpmez dedim, kızıma da hayır diye işaret ettim. Aradan 30dk filan geçti kızımı ortalıkta göremedim bi yaramazlık filan yapmasın diye aramaya başladım. Bu çocuğun odasındaymış. Oğlan yatagında yatıyor. Kolunda kızım yatıyor kalkmak istiyor ama oğlan öp öp diye kızımı yatırmaya çalışıyordu. Ben odaya girince kalktı yattığı yerden. Ben ne diyecegimi bilemedim. Bana paranoyak demeyin lütfen.
Normal mi bu durum? Lütfen bir akıl verin.
Çok geçmiş olsun, benim yakınlarımdan da böyle şeyler yaşayan var malesef. Kızmayın bana lütfen sapık pislikler yakızını asla bırakma
ben küçükken aynı şekilde kendi kuzenim tarafından tacize uğradım ve asla unutamıyorum
sakın bırakma
Evet haklısınız hemde cokya arkadas bırde kucucuk cocugu nıye odaya goturuyorsun hadı cocuk geldı nıye yataga yatırıp yanına koyuyorsun art nıyet ararım. 2 yasındakı cocugu akraba dedıgınız kısı bazen ısı olacak dısarda bu oğlana emanet edip gider falan aman ha canım bak lutfen gönderme asla paranoyak değilsin . anne olarak tum rısklerı dusunmemız lazım.
haklısınız kızmıyorumÇok geçmiş olsun, benim yakınlarımdan da böyle şeyler yaşayan var malesef. Kızmayın bana lütfen sapık pislikler ya
ücretsi izin alamıyor musunuz
Asla onlara birakma. Asla....Bu aksam 2 yaşındaki kızıma ben ise başlayınca bakacak olan akrabaya ziyarete gittik. Evde üni.ye giden 21 yasında bir oğlu birde liseye giden kızı var. Sorum su,
Oğlu kizimi kucağında oynatırken öp öp diyerek kendini öldürmeye çalışıyordu. Bende sakalın var öpmez dedim, kızıma da hayır diye işaret ettim. Aradan 30dk filan geçti kızımı ortalıkta göremedim bi yaramazlık filan yapmasın diye aramaya başladım. Bu çocuğun odasındaymış. Oğlan yatagında yatıyor. Kolunda kızım yatıyor kalkmak istiyor ama oğlan öp öp diye kızımı yatırmaya çalışıyordu. Ben odaya girince kalktı yattığı yerden. Ben ne diyecegimi bilemedim. Bana paranoyak demeyin lütfen.
dediğim gibi eve bakıcı alın.kamera taktırın.o kadına eşim bulmuş bakıcıyı göndermeyo başka eve dersiniz.Ücretsiz kullandım 2 yıl. Bitmek üzere isimi seviyorum ama kızıma tercih edemem. Kız annesi olmak gerçekten de çok farklı bir yük yükledi omuzlarima..
dediğim gibi eve bakıcı alın.kamera taktırın.o kadına eşim bulmuş bakıcıyı göndermeyo başka eve dersiniz.
IP kameralar çok pahalı değil. İstediğin anda telefondan ve bilgisayardan takip edebiliyorsun. Kişi de bildiği için buna göre davranıyor. Yurtdışından alınırsa 150 tl bile geliyor tanesi. Evinde bakılsın ve kamera konulsun.
Yine de çok zor ya, ağlaya ağlaya evladı evde bırakmak. Bedenin işte ruhun, aklın ev de kalıyor.
Maalesef.Evet aynen, oglumda onu da yaşadım apt. Dışından bile aglamalarını duya duya uzaklasiyorsun, aksam mutlu bulunca ertesi güne cesaret buluyorsun.. simdi ise bambaşka bir durum.. onca yıl emek verip ekmek yediğin is.. canından kopan masum emanetler öte yanda.. Anne çalışsa da çalışmasa da çok ciddi bir sorumluluğun altında..
kızını baskasının evine yollama bakıcı sana gelsin. kesinlikle.Bu aksam 2 yaşındaki kızıma ben ise başlayınca bakacak olan akrabaya ziyarete gittik. Evde üni.ye giden 21 yasında bir oğlu birde liseye giden kızı var. Sorum su,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?