Kafayı bozmak üzereyim, akil verin lütfen!

bırakma sakın.başka bakıcı bul.kimi bulursan bul evine tut.şimdi 1000 liraya bie her odaya kamera takılıyor.
kafayıda yeme.çok şükür ki farketmişssin .

ya arkadas bırde kucucuk cocugu nıye odaya goturuyorsun hadı cocuk geldı nıye yataga yatırıp yanına koyuyorsun art nıyet ararım. 2 yasındakı cocugu akraba dedıgınız kısı bazen ısı olacak dısarda bu oğlana emanet edip gider falan aman ha canım bak lutfen gönderme asla paranoyak değilsin . anne olarak tum rısklerı dusunmemız lazım.

kresten korkmayin
kalabalik ortama okula girdiignde ilk iki sene mecbur hasta oalcak, simdi olmazsa ana okulunda ilkokulda olacak derslerindne geri kalacak o zmanlarda
ise ne zaman basliyorsunuz,bahara dogruysa ilk 6 ayini kurtarmis sayilirisniz, kisa kdr pek hasta olmazlar
benimkide 2 yasinda evde kendim bakiyorum 5 gundur hastalikdan gozumuzu açamiyoruz grip heryerde var ..

Evet haklısınız hemde cok

Asla onlara birakma. Asla....

Ücretsiz kullandım 2 yıl. Bitmek üzere isimi seviyorum ama kızıma tercih edemem. Kız annesi olmak gerçekten de çok farklı bir yük yükledi omuzlarima..
dediğim gibi eve bakıcı alın.kamera taktırın.o kadına eşim bulmuş bakıcıyı göndermeyo başka eve dersiniz.

IP kameralar çok pahalı değil. İstediğin anda telefondan ve bilgisayardan takip edebiliyorsun. Kişi de bildiği için buna göre davranıyor. Yurtdışından alınırsa 150 tl bile geliyor tanesi. Evinde bakılsın ve kamera konulsun.
Yine de çok zor ya, ağlaya ağlaya evladı evde bırakmak. Bedenin işte ruhun, aklın ev de kalıyor.

Bencede Kizinizi oraya emanet etmeyin, kontrol altinda tutamiyacaginiz bir durum oldugu icin sürekli aklinizda kalcak. Böyle ne isinize odaklana bileceksiniz nede Kizinizin iyi olup olmadigindan emin olabileceksiniz.
Böyle seyleri okadar cok duyuyoruz okuyoruzki, öz amcalar. dayilar bile güvenilmez oluyo...
Baska Alternativler düsünün ama oraya birakmayin... Belki art niyet yok gercekten ama ya varsa? ya kiziniza gercekten baska türlü yaklasirsa? o cocuk bunu bidaha asla unutamaz, minicik bi Hayat maf olur. Lütfen cok dikkat edin.

Evet aynen, oglumda onu da yaşadım apt. Dışından bile aglamalarını duya duya uzaklasiyorsun, aksam mutlu bulunca ertesi güne cesaret buluyorsun.. simdi ise bambaşka bir durum.. onca yıl emek verip ekmek yediğin is.. canından kopan masum emanetler öte yanda.. Anne çalışsa da çalışmasa da çok ciddi bir sorumluluğun altında..

evlat işten çok daha önemli zaten aklınız kalır sürekli çalışamazsınız kızınız da 2 yaşında birşey anlatamaz bırakmayın lütfen gözünüzle görmüşsünüz

Maalesef.
Kreş işi de fena değil. Benim şu an bakcı var. O da çok zor. Yine hasta oluyor çocuk dışarı çıkmasa da. Kreş ile kıyaslandığında, evim daha derli toplu ve yemeği yapıyor, fırsat bulunca. Çocuğun çorbası ayrı oluyor.

Sizin kafanızda zaten bi soru işareti oluşmuş bi güvensizlik var haklı olarak alıp odaya götürüp öpmek nedir kiz çocuğu bu çok dikkatli olmak gerekir özellikle bu devirde emanet etmeyin bence kiZinizi bu aileye hic bsey yapmayacak olsa bile hep aklınızda olcak bu olay siZde rahat olamayacaksınız devir kötü

kızını baskasının evine yollama bakıcı sana gelsin. kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…