Kafayı bozmak üzereyim, akil verin lütfen!

Paronayak değilsin korkunun sebebi var. Sen uyardığın halde kendi odasına götürüp devam etmiş. O akrabaya bırakmayın. Ortada kanıt yok, emin de olamazsınız niyetinden o yüzden başka yapacak bir şey yok. Masum da olabilir. Ama ona bırakmayın.

Bence istifa edip işinizden olmayın. Geri dönüş sıkıntı olabilir. Kreşe verin. Hasta olur evet ama sonuçta o hastalıkları geçirerek büyürse daha büyüklerine karşı bağışıklığı güçlü olur. Anasınıfına ilkokula başlayınca rahat eder.

Küçük oğlum var onu bende bırakmazdım sizin yerinizde olsam çocuğu öpmesine bile karsıyım herkesin herkesin hele iki yaşında çocuk beni öp diye zorlanmaz küçükde değil karşıdaki genç kesinlikle bırakmayın

Aslında herkes sapik olacak degilki sevmiş oynamış olabilir kızınizla.ama duyduklarımız malesef bizi herşeyi düşünmeye itiyor.zaten bakilacaksa evinizde bakacak birisi bulsaniz daha iyi olur.cocugu başka eve bırakmak sorun oluyor genelde.

Yazdıklarımın hepsini okusanız bunları yazmazdınız.

ne paranoyası ya lütfen başka birini bulun lütfen bırakmayın yavrunuzu kreşe verin en güzeli bu olacaktır... ben düşünüyorum da aklımda büyütürüm bu olayı hiçbişey olmasa dahi kafamdan atamam allah korusun olabilir de

Siz çalışıyorsanız kendi anneniz harici kimsenin evine çocuğunuzu bırakmayın. Komşu, akraba, yakın arkadaş dahil. Kreş yine en mantıklısı.
Annem farklı bir sehirde ve gelip bakamam diyor, mecbur kalıyoruz başka yollar aramaya ama en güvendiğimiz kişinin evinde bu oldu, kreşde inş. Pişman olacağımız birşey yasamayız :S

anneniz en azından zor durumlarınızda gelebilecek durumdaysa destek isteyin. onun dışında kreş daha güvenilir duruyor

Çocuğa annesinin yanında ve odada beni öp diye baskı yaoan bir adamın iyi niyeti mi olur. Ki çocuk sevip gittiyse diyorsunuz ya çocuklar sevdiği zaman öp beni diye zorlamazsınız beni bi öp dersiniz çocuk sizi sevdiyse zaten öper sizde mutlu olursunuz. Çocuk peşinden gidecek kadar sevmiş olsaydı öp dediğinde de sevgisini göstermek için öperdi.

Hay agziniza sağlık, polemik olmaması için ben yazmamıştım.Çok tesekkur ediyorum.

Ayy ne hale geldik (( en yakinlarimizdan bile suphelenir olduk. Bazen ben de yegenlerimi sıkıştırıp öpüyorum. Veya sariliyorum, opmezsen birakmam diyorum. Ama tabi sizin annelik icguduleriniz herseyden önemli. Cocugunuza mutlaka bu bilinci vermeniz lazim. Bugun oraya birakmasaniz bile, yarin okula gidecek. Iyi yaklaşmayla kotusunu ayirt edebilmeli

Kötü niyeti olmayabilir ama oladabilir işte bilemezsin. Bırakma artik oraya bence

Hay agziniza sağlık, polemik olmaması için ben yazmamıştım.Çok tesekkur ediyorum.
Rica ederim bnm de aöacım polemik yaratmak değil ama söz konusu çocuksa dayanamıyorum evet yeterimce iyi niyetliyimdir ama söz konusu ufacık bir çocuk olunca günümüzde de bir sürü kötü örnek varken iyi niyetli olmayı pek doğru bulmuyorum bu konuda ince eleyip sık dokumak lazım maalesef.

Çocuklugumun en guzel anılarında kuzen gülüşmeleri, neşeli gece misafirlikleri vardır.Çok şükür ki böyle şeylerin gölgesi bile düşmedi üzerimize...Ama böyle güzel anıları çok istesem de,kızıma armağan edemiyorum.Kuzenleri küçük,arkadaşlarında kalmasına da izin veremiyorum.Üzülüyor,onlar hep birbirinde kalıyor diyor,izah ediyorum,anlasa da üzülüyor..Umarım ilerde beni anlar ve affeder...

Bebeğinizle konuştunuz mu? Annecim abiyle neler yaptınız oynadınız mı tarzında sorular sordunuz mu? Lütfen sormuş olun. Asla aynı ortama sokmayın o akrabayla bebeğinizi. Çok tehlikeli çok. Benim erkek yeğenim de 2 yaşında kimseyi öpme teyzecim istemiyorsan diyorum. Allahım nefret ediyorum şu tarz insanlardan. Bebek uzaktan sevilir. Uyarın akrabanızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…