- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Paronayak değilsin korkunun sebebi var. Sen uyardığın halde kendi odasına götürüp devam etmiş. O akrabaya bırakmayın. Ortada kanıt yok, emin de olamazsınız niyetinden o yüzden başka yapacak bir şey yok. Masum da olabilir. Ama ona bırakmayın.Bu aksam 2 yaşındaki kızıma ben ise başlayınca bakacak olan akrabaya ziyarete gittik. Evde üni.ye giden 21 yasında bir oğlu birde liseye giden kızı var. Sorum su,
Oğlu kizimi kucağında oynatırken öp öp diyerek kendini öldürmeye çalışıyordu. Bende sakalın var öpmez dedim, kızıma da hayır diye işaret ettim. Aradan 30dk filan geçti kızımı ortalıkta göremedim bi yaramazlık filan yapmasın diye aramaya başladım. Bu çocuğun odasındaymış. Oğlan yatagında yatıyor. Kolunda kızım yatıyor kalkmak istiyor ama oğlan öp öp diye kızımı yatırmaya çalışıyordu. Ben odaya girince kalktı yattığı yerden. Ben ne diyecegimi bilemedim. Bana paranoyak demeyin lütfen.
Normal mi bu durum? Lütfen bir akıl verin.
Bence istifa edip işinizden olmayın. Geri dönüş sıkıntı olabilir. Kreşe verin. Hasta olur evet ama sonuçta o hastalıkları geçirerek büyürse daha büyüklerine karşı bağışıklığı güçlü olur. Anasınıfına ilkokula başlayınca rahat eder.İşten ayrılmayı çok düşündüm şuan ohal den dolayı istifalar şartlı. Yerinize birisi gelmeliymiş. Benim işe atanmam ve başlamam 9 ay sürmüştü, kamudayım bu arada. Simdi İstifa versem belki 9 ay bekleyeceğim. İlgili memurlar geri dönüşün çok zor olur dediler, bizde bu kadına güvendiğimiz için başlayayım diye karar vermiştik. Ama yazdığım setlerden dolayı vazgeçtim.
Esimin yakın akrabası olduğundan sanıyorum çok tepki göstermemesi kendimi çok evhamlı gibi hissettirmişti ama şuan sizlerin görüşlerinden sonra kesinlikle öyle evham filan olmadığını anladım.
Yazdıklarımın hepsini okusanız bunları yazmazdınız.Gencin odaya götürdüğünü nerden çıkardınız ki belki kızınız çocuğu sevdi arkasından gitti, niyeti kötü olsa diyelim sizin yanınızda odaya götürecek hali var mı? Bırakmıyorsaniz bırakmayın ama milletin günahını da hemen almayın.
Annem farklı bir sehirde ve gelip bakamam diyor, mecbur kalıyoruz başka yollar aramaya ama en güvendiğimiz kişinin evinde bu oldu, kreşde inş. Pişman olacağımız birşey yasamayız :SSiz çalışıyorsanız kendi anneniz harici kimsenin evine çocuğunuzu bırakmayın. Komşu, akraba, yakın arkadaş dahil. Kreş yine en mantıklısı.
Çocuğa annesinin yanında ve odada beni öp diye baskı yaoan bir adamın iyi niyeti mi olur. Ki çocuk sevip gittiyse diyorsunuz ya çocuklar sevdiği zaman öp beni diye zorlamazsınız beni bi öp dersiniz çocuk sizi sevdiyse zaten öper sizde mutlu olursunuz. Çocuk peşinden gidecek kadar sevmiş olsaydı öp dediğinde de sevgisini göstermek için öperdi.Gencin odaya götürdüğünü nerden çıkardınız ki belki kızınız çocuğu sevdi arkasından gitti, niyeti kötü olsa diyelim sizin yanınızda odaya götürecek hali var mı? Bırakmıyorsaniz bırakmayın ama milletin günahını da hemen almayın.
Hay agziniza sağlık, polemik olmaması için ben yazmamıştım.Çok tesekkur ediyorum.Çocuğa annesinin yanında ve odada beni öp diye baskı yaoan bir adamın iyi niyeti mi olur. Ki çocuk sevip gittiyse diyorsunuz ya çocuklar sevdiği zaman öp beni diye zorlamazsınız beni bi öp dersiniz çocuk sizi sevdiyse zaten öper sizde mutlu olursunuz. Çocuk peşinden gidecek kadar sevmiş olsaydı öp dediğinde de sevgisini göstermek için öperdi.
Rica ederim bnm de aöacım polemik yaratmak değil ama söz konusu çocuksa dayanamıyorum evet yeterimce iyi niyetliyimdir ama söz konusu ufacık bir çocuk olunca günümüzde de bir sürü kötü örnek varken iyi niyetli olmayı pek doğru bulmuyorum bu konuda ince eleyip sık dokumak lazım maalesef.Hay agziniza sağlık, polemik olmaması için ben yazmamıştım.Çok tesekkur ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?