Ne yapmaya karar verdiniz canım
Belki kötü bı niyeti yoktu çocuğun ama bu epeyce mide bulandıran bişey
Evet öyle olacaktı, vazgectik artık kreşe gidecek inş.Paranoyaklık degil bu...Kim olsa ici rahat olmazdi bu durumda.Bırakıp gittiği ortam içine sinmeli insanın.O evdemi bakılacaktı çocuğunuz?
Bunu düşünmedim ama ben kendim koymuyorum çocukların fotolarını. Ne hakla koyabilir ki değil mi? Çocuk benim malım değildir bireydir izinsiz fotosunu yayınlayıp paylaşamam diye düşünürüm.Benim aklıma ilk foto çekmek için öyle yaptığı geldi.
Hani öperken foto çekip sosyal hesaba atıyorlar ya. Bu masum yönü.
Yinede kreş daha mantıklı.
Bu aksam 2 yaşındaki kızıma ben ise başlayınca bakacak olan akrabaya ziyarete gittik. Evde üni.ye giden 21 yasında bir oğlu birde liseye giden kızı var. Sorum su,
Oğlu kizimi kucağında oynatırken öp öp diyerek kendini öldürmeye çalışıyordu. Bende sakalın var öpmez dedim, kızıma da hayır diye işaret ettim. Aradan 30dk filan geçti kızımı ortalıkta göremedim bi yaramazlık filan yapmasın diye aramaya başladım. Bu çocuğun odasındaymış. Oğlan yatagında yatıyor. Kolunda kızım yatıyor kalkmak istiyor ama oğlan öp öp diye kızımı yatırmaya çalışıyordu. Ben odaya girince kalktı yattığı yerden. Ben ne diyecegimi bilemedim. Bana paranoyak demeyin lütfen.
Normal mi bu durum? Lütfen bir akıl verin.
Pis sapık üniye gidiyo bide uzak tut valla sağı solu belli olmaz bunların
bu durumu 1980 ler ya da 1990 larda yaşasaydınızBu aksam 2 yaşındaki kızıma ben ise başlayınca bakacak olan akrabaya ziyarete gittik. Evde üni.ye giden 21 yasında bir oğlu birde liseye giden kızı var. Sorum su,
Oğlu kizimi kucağında oynatırken öp öp diyerek kendini öldürmeye çalışıyordu. Bende sakalın var öpmez dedim, kızıma da hayır diye işaret ettim. Aradan 30dk filan geçti kızımı ortalıkta göremedim bi yaramazlık filan yapmasın diye aramaya başladım. Bu çocuğun odasındaymış. Oğlan yatagında yatıyor. Kolunda kızım yatıyor kalkmak istiyor ama oğlan öp öp diye kızımı yatırmaya çalışıyordu. Ben odaya girince kalktı yattığı yerden. Ben ne diyecegimi bilemedim. Bana paranoyak demeyin lütfen.
Toplum olarak ne hale geldik çok kötü gerçekten belki kötü bir niyeti yoktu sadece sevmek istedi küçücük bebek nihayetinde ama işte o şüphe yetiyor insanın içini kemirmeyeİşten ayrılmayı çok düşündüm şuan ohal den dolayı istifalar şartlı. Yerinize birisi gelmeliymiş. Benim işe atanmam ve başlamam 9 ay sürmüştü, kamudayım bu arada. Simdi İstifa versem belki 9 ay bekleyeceğim. İlgili memurlar geri dönüşün çok zor olur dediler, bizde bu kadına güvendiğimiz için başlayayım diye karar vermiştik. Ama yazdığım setlerden dolayı vazgeçtim.
Esimin yakın akrabası olduğundan sanıyorum çok tepki göstermemesi kendimi çok evhamlı gibi hissettirmişti ama şuan sizlerin görüşlerinden sonra kesinlikle öyle evham filan olmadığını anladım.
Çok sevindim gerçekten en doğrusu olmuş hakkınızdaKreşle görüştüm, kreşe götüreceğiz aksam alacağız inş. Abisi de aynın yerde ana sınıfına gidiyor. Ders 4 gibi bitecekmiş, aksama kadar birlikte olacaklar nasipse
Sağolun inş. Kolay bir süreç olur bizim ve bizim gibi aileler içinÇok sevindim gerçekten en doğrusu olmuş hakkınızda
Düşünceniz çok güzel gerçekten şu an küçük tepki veremiyor ama ilerde tepkisini gösterecektir emin olun benim kızım bazen resmini çektiğimde sakın paylaşma anne ben istemiyorum diyor ve bunu ilk dediğinde 4 yaşındaydı. Çocuğumuz olmaları birey oldukları gerçeğini değiştirmiyor saygı duymak zorundayız. Ayrıca kreş seçiminiz de çok yerinde hergün çyle iğrenç hbrlere denk geliyoruz ki artık bir gözümüzü kapattığımızda diğerine güvenemez hale geldik. Yaptıkları da hiç normal değil yaniBunu düşünmedim ama ben kendim koymuyorum çocukların fotolarını. Ne hakla koyabilir ki değil mi? Çocuk benim malım değildir bireydir izinsiz fotosunu yayınlayıp paylaşamam diye düşünürüm.
Şu anda en iyi seçim o gibi gorünüyor,belki bir kötü niyet yoktu üzerinden gidemeyiz,çocuklarımız için en kötü ıhtımali düşünüp tedbir almak zorundayız,resme gölge düştü bir kereEvet öyle olacaktı, vazgectik artık kreşe gidecek inş.
Daha iyi olur.hem arkadaşlarla oynar hem içiniz rahat ederKreşle görüştüm, kreşe götüreceğiz aksam alacağız inş. Abisi de aynın yerde ana sınıfına gidiyor. Ders 4 gibi bitecekmiş, aksama kadar birlikte olacaklar nasipse
normal değil bakıcıyı bırakın çocuksuz birini bulun ya da çocukları edepli birini ,pedofili vakası resmen Allah muhafaza.Bu aksam 2 yaşındaki kızıma ben ise başlayınca bakacak olan akrabaya ziyarete gittik. Evde üni.ye giden 21 yasında bir oğlu birde liseye giden kızı var. Sorum su,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?