Kafayı bozmak üzereyim, akil verin lütfen!

Ne yapmaya karar verdiniz canım
Belki kötü bı niyeti yoktu çocuğun ama bu epeyce mide bulandıran bişey

Kreşle görüştüm, kreşe götüreceğiz aksam alacağız inş. Abisi de aynın yerde ana sınıfına gidiyor. Ders 4 gibi bitecekmiş, aksama kadar birlikte olacaklar nasipse

Benim aklıma ilk foto çekmek için öyle yaptığı geldi.
Hani öperken foto çekip sosyal hesaba atıyorlar ya. Bu masum yönü.
Yinede kreş daha mantıklı.
Bunu düşünmedim ama ben kendim koymuyorum çocukların fotolarını. Ne hakla koyabilir ki değil mi? Çocuk benim malım değildir bireydir izinsiz fotosunu yayınlayıp paylaşamam diye düşünürüm.

ne paranoyaklığı ya...etraf serefsız sapık dolu..ben olsam bozardım...

Ne hale geldik cok üzülüyorumkimsenin kimseye güveni kalmadı yıllar sonra nasil bir millet oluruz acaba..
Aklinda böyle şüphe varken evet bırakılmaz bende birakmazdim

bu durumu 1980 ler ya da 1990 larda yaşasaydınız
belki de abisi kızımı çok sevdi diye konu açacaktınız ama ne hallere geldik ülke olarak.

Toplum olarak ne hale geldik çok kötü gerçekten belki kötü bir niyeti yoktu sadece sevmek istedi küçücük bebek nihayetinde ama işte o şüphe yetiyor insanın içini kemirmeye
Bir tanidigimin komşusu, diğer komşu çocuğuna çok kötü şeyler yapmış yapan oğlan 18 yaşında diğeri de 5 ve devamlı görüşen ailelelermis oğlan tutuklandı ama o kız ne halde işte cok zor dediğim gibi belki masumane bir şeydi bilemiyoruz herkese sapik gözüyle bakmakta doğru değil ama tedbirli olmakta fayda var çocuğunuzu kesinlikle gondermeyin

Bunu düşünmedim ama ben kendim koymuyorum çocukların fotolarını. Ne hakla koyabilir ki değil mi? Çocuk benim malım değildir bireydir izinsiz fotosunu yayınlayıp paylaşamam diye düşünürüm.
Düşünceniz çok güzel gerçekten şu an küçük tepki veremiyor ama ilerde tepkisini gösterecektir emin olun benim kızım bazen resmini çektiğimde sakın paylaşma anne ben istemiyorum diyor ve bunu ilk dediğinde 4 yaşındaydı. Çocuğumuz olmaları birey oldukları gerçeğini değiştirmiyor saygı duymak zorundayız. Ayrıca kreş seçiminiz de çok yerinde hergün çyle iğrenç hbrlere denk geliyoruz ki artık bir gözümüzü kapattığımızda diğerine güvenemez hale geldik. Yaptıkları da hiç normal değil yani

Evet öyle olacaktı, vazgectik artık kreşe gidecek inş.
Şu anda en iyi seçim o gibi gorünüyor,belki bir kötü niyet yoktu üzerinden gidemeyiz,çocuklarımız için en kötü ıhtımali düşünüp tedbir almak zorundayız,resme gölge düştü bir kere

merhaba öncelikle paranoyak değilsin. televizyonlarda neler duyuyoruz. böyle bir şeyin olması sizi paranoyak yapmaz. o akrabanızdan çocuğunuzu uzak tutun. hatta genel olarak kimseyle bu şekilde yakınlaşmasına izin vermeyin. devir kötü. gerçekten dünyanın çivisi çıktı. çocuk büyütmesi kollaması çok zor allah kolaylık versin. bende geçen gün otobüste giderken bi adam sürekli çocuğun koluna bacağına dokunuyordu sonrada gülüyordu. kafadan kırık gibiydi. anneside adamın yanındaydı üstelik görüyordu ama dur demiyordu. küçük kız o kadar rahatsız oldu ki resmen kaçmak istediğini gördüm. tam kızın annesini ikaz edecekken durakta bu tipler indiler çok şükür.

Biz cocukken annemiz bir tabak,yemek verirdi,komşuya gönderirdi..Guven vardı demek...Şimdi ben komşuma kendı elimle götürüyorum ne götüreceksem.Yalnız bir teyze ama, belki cocukları yada misafiri gelmiştir diye kızımla gönderemiyorum.

Gencin odaya götürdüğünü nerden çıkardınız ki belki kızınız çocuğu sevdi arkasından gitti, niyeti kötü olsa diyelim sizin yanınızda odaya götürecek hali var mı? Bırakmıyorsaniz bırakmayın ama milletin günahını da hemen almayın.

normal değil bakıcıyı bırakın çocuksuz birini bulun ya da çocukları edepli birini ,pedofili vakası resmen Allah muhafaza.

Ne kendi evinde,ne de onun evinde.hic bir sekilde o akrabalarına çocuğunu emanet etme.kendi evinde baktirsan ne malum oğlanın sen yokken eve gelmeyecegi.asla uzak tut kızını o insanlardan.iyi bi bakıcı bul.en temizi

Birkac yıl önce komşu markete gelen orta yaşlı bir adam vardı.Alışverişe gelir,bir ekmek alır,2 saat sonra toz şeker,aksamına yıne başka bır sey.Yine dikkatimi cekmeyebilirdi,ama kasiyer kızlarla muhabbet etmeye calısmalar,kızım,yavrum demeler,ağzına düşmeler...İkaz etmeye çalışan birine de,siz kötü kalplisiniz,ne var,ben amcalari sayılırım demiş.Yeminle böyle şeyleri duydukca kirpi gibi dikenlerim çıkıyor

Siz çalışıyorsanız kendi anneniz harici kimsenin evine çocuğunuzu bırakmayın. Komşu, akraba, yakın arkadaş dahil. Kreş yine en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…