Kafayı bozmak üzereyim, akil verin lütfen!

Uyarsam yada acık bir tepki versem eminim benin çok art niyetli olduğunu söyleyip içinden çıkacaktır. 21 yasında çocuk değil artık adam benim gözümde.
Yani adam evet ama yine de kendi çocuğu olmadan akıl edemiyorlar sanırım. Benim eşim 29 yaşında adam ama çocuğa canı tatlı çekmiştir diye ısrarda bulunabiliyor. Empati yapamıyor yani kendi çocuğu olmadan.

Ben dahi(kadın olduğum halde) şu an arkadaşlarımın çocuklarını öpmeden sorarım bir tane öpebilir miyim seni diye. Çocuk yok diyorsa asla ısrar etmem. Çoçuğumu zorla kimsenin öpmesini istemem çünkü. Ama erkekler bu kasar empati yapamıyor. Belki iyi niyetlidir bilemem delikanlıyı ama ya korktuğunuz gibiyse? Olmaz yani çocuğun bütün gün o evde kalması..

Umarım daha iyi bir yol bulursunuz...

Ayy okurken türlerim diken diken oldu.Asla o akrabaya bırakmazdım çocuğumu!!!

Dun gece düşünmekten uyuyamadım, şuan hala aynı gerginlik içindeyim. Allah esirgesin tüm masumları, anne olarak gözümü 4 değil 14 açmam gerekiyormus onu anladım. Allah esirgesin bi beş on dakikalık boş bulunmam bile Çok tehlikeleymiş onu anladım. Basında dursan da olacak olan olur diyenler vardı ben endiseleriMi söyledikce ama ben bu çocukların basında boşuna mi varım diyorum simdi kendi kendime. Tedbiri birakmamam lazim artik emiNim.

EşiNiZin durumu bence farkli, öyle birşey yasasam rahatsızlık duyardım ama boyle bir endişeye kapılmazdım sanırım. sizin hassasiyetiniz çok güzel ama bu durum daha farklı bu hayal edin yazdıklarımi..

Genelde benim tanıdığım erkekler öyle kız çocuklarını şapur şupur öpüp sıkıştırmazlar.Hani yanlış anlaşılır vs diye düşündüklerinden olabilir vs.İyi niyetli olsalar bile bakın kendi eşim bile kendi çocuğuna fazla öpmezken koskoca adamın 2 yaşında daha konuşamayan bir çocuğu yatağa yatırıp kendini öptürmeye çalışması pek hayra alamet değil.Kreş kararınız yerinde olmuş zaten çocuk da büyümüş sayılır kreş için.

Allah size apaçık göstermiş sıkıntıyı.Kendi evinizde baktırın çocuğunuza evinizede kamera sistemi kurun bakıcıyada söyleyin.Bilsin ayağını denk alsın.Kendi annem hariç kimsenin evine bırakmam çocuğumu kız- erkek farketmez.İnsanlar artık çok kötü.

Çok üzücü ama gerçekten başkasına güvenilecek bir devire kalmamışız. Esim yabancı birini evde istemiyordu, bende çok isinamamistim. Ama güven yada güvensizlik konusu kisiNin kendi ile alakaliymis, akrabalık güven sebebi değil artik benim için

Evet benim babam ve amcam da çok çocuk seven erkeklerdir ama boyle birşey görmedim hic, esim zaten çok mesafelidir, ki esim bile kızımı öp öp diye öyle sıkıstırmaz. İnş dediginiz gibi kreş sorunumuza çözüm olur.

kesinlikle.
akrabalık güven sebebi olmamalı.
yaşanan onca acı olayda görüyoruz ki yakın uzak akrabalar çıkıyor işin içinden.
bu demek değil ki yabancıya da gözü kapalı güvenelim.
devir çok kötü.
ancak başkasının evinde çocuk baktırmaktansa kendi evinde baktırmak en doğrusudur.
zira başkasının evine giren çıkanı bilemez kontrol edemezssin,karışamazssın da.
ancak kendi evinde bir güvendiğin bakıcın olur ve ziyaretçilerini sınırlı tutarsın.
ben mesela benden habersiz eve hiçkimseyi almalarına müsade etmedim.
en başta söylediğim şartlardandır.
benden habersiz eve kimse alınmaması ve benden habersiz çocuğumun başka bir yere götürülmesi.
aklında bulunsun.
bunu özellikle hatırlatmak isterim sana

Olabilir -ki ben böyle şeyleri annelerin hissettiğine inanırım, annelik içgüdüsü budur. Kötü bir şeyler hissettiyseniz bir bahane bulup o akrabaya bırakmayın derim.

Hastalıklardan korkmayın. En iyisi kreş. Hem eğleniyor,hem öğreniyor. Akrabalar hiç iyi bakmıyorlar emin olun. Çocuğun eline veriyolar telefonu,tableti bitti gitti... bu arada 21 yaşındaki gencin odasının kapısı kapalı mıydı?

Evet çok sağolun. En başta bende bu şekilde bakılmasını istemiştim ama kadın evimde bakarım dedi. Esim yabancı olmaz o baksın dedi. Kreşe hasta olur küçük dedik derken geldiğimiz nokta bu. Tesekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.

Sakin sakin birakmayin neler oluyor neler oludu halen hafizalarimizda.

Haklısınız. Biz oturma odasındaydık evin diğer köşesinde bağlı salondan geçilerek gidilen bir odadaydı kızım ve o çocuk.kapı sıkıca kapalımıydı emin değilim ama ittim yani tam acık degildi bunu biliyorum. Ki acık bile olsa arada salon olduğu için uzak ve kapalı bir oda.

başka seçenek mi bulamadın? iyi cesaret canım.. şu kreş olayı bence en güveniliri neden rahat etmek varken sürekli aklınızı kurcalayan yollar deniyorsunuz. Kreşte hep elinin altında, artık kamera olayı da var..

Benim aklıma ilk foto çekmek için öyle yaptığı geldi.
Hani öperken foto çekip sosyal hesaba atıyorlar ya. Bu masum yönü.
Yinede kreş daha mantıklı.

Paranoyaklık degil bu...Kim olsa ici rahat olmazdi bu durumda.Bırakıp gittiği ortam içine sinmeli insanın.O evdemi bakılacaktı çocuğunuz?

Lütfen bırakma.. aklın hep bebeğinde olacak. Belki de günahını alıyoruzdur çocuğun ama ortalık sapık kaynıyor işini biraz ertele bence :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…