Kafayı iyice yedim galiba:)

Keçe gibi şeylerle yaptığınız ürünleri önce bir instagram veya facebook üzerinden tanıtın.Bu işi yapanlardan bilgi alın eminim başarırsınız.

Canim o Zaman gel ispanyada is acalim beraber
Bende aynen Senin gibiyim.
Isin sakasi NE is olursa olsun anlamadigin Ise girmemek lazim
Bir is yapacaksan bilmek lazim
O stand isleri gozuktugu gibi degil
Teknolojiden anliyorsan dusunebilirsin oyle bir sey

bence bir sayfa açın sosyal medyada . yaptıklarınızı paylaştıkça takipçiniz hızla artar . satış için sipariş sırası bile yapabilirsiniz.hem artık bu sosyal medya sayesinde çok kolay müşteriye ulaşmak . el işi kısmı aşırı ilgi görüyor bence:) ben bir kaç tane el yapımı kitap ayracı almıştım mesela o tip bir sayfadan:)

Canım biraz biriktirdiysen eskişehirde 1+1 alabilirsin, ben de düşünüyorum şu an eses de ev almayı hatta oraya yerleşmeyi

Stüdyo evlerin kirası daha yüksek oluyor.

Yani aslında bana göre ev o kadar da karlı bir yatırım aracı değil ama biz memur kafalıyız napalım.

tıcaret ruhunu cok begendım
basarılı olursun ıstedıgın ıcıne sınen işleri dusun karar ver basla bence belkı nasıbındır ılerlersın :)

yani biz müneccim değiliz olaylar bize vahiy olarak inmiyo konu sahibi ne kadar anlattıysa ben de o çerçevede cevap verdim

Bu konuya yönelik bir kaç konum var zaten.
Her konumun başına da bunu yazmak istemiyorum papağan gibi.

Zaten bu konumun özünde yapılan borçlar ve ödeyemiyorum serzenişi yok, birikim, ek gelir adına ne yapabilirimi içeriyor.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar.

Bugün yayınevine soru yazan bir arkadaşla görüştüm, Hikayelerimi okudu ve çok beğendi.
Orada beğenilenleri görsen seninkilere bayılacaklar. Kesinlikle yazmaya devam et.
Bu işten çok kazanırsın dedi.
Dünyalar benim oldu. :)

Yazacağım sanırım. İnşallah her şey güzel ilerler.

Bugün arkadaş sayesinde umut doldum.
Kendine haksızlık ediyorsun dedi bana.

Bu zamana kadar mükemmelliyetçiliğim yüzünden kendimi uzak tuttum ama artık yapmayacağım.

Son düzenleme:
Ayy nasıl sevindim Hadi hayırlısı inşallah

Ayy nasıl sevindim Hadi hayırlısı inşallah

İnşallah canım sağolasın.
Hikayelerimi aldı, eşi ile göndermek için.
Bakalım güzel haber gelirse diye dua ediyorum artık.
Belki bu sayede hayatımda her şey değişir.

Eğer bu iş olursa borçlarda da bir hayır varmış diyeceğim.

Çünkü bu durum olmasa ek gelir derdine düşüp yeteneklerimle oynamazdım.
O ot yaşamıma devam ediyor olurdum doğrusu..

Sizin adınıza çok sevindim.
Yazmayı seviyorsunuz demekki. Yeteneklerinizi heba etmeyin :)
Umarım gönlünüze göre olur herşey.
Arada bahsedildi mi bilmiyorum.
wattpad uygulamasından ufak tefek paylaşımlar yapabilirsin. Güzel reklam oluyor. Bundan 2,3 yıl öncesine kadar kitapçılarda bu kadar yazar yoktu. Durumunuzu toparladığınızda yaratıcı yazarlık gibi kursalara vs gidersiniz işi büyütürsünüz. Wattpad'e bir göz atın derim. :)

Çok teşekkür ederim.
Orada okuyucuyum ama hiç yazmadım :)
Çocuk kitaplarına pek ilgi yok gibi geldi.

Çok teşekkür ederim.
Orada okuyucuyum ama hiç yazmadım :)
Çocuk kitaplarına pek ilgi yok gibi geldi.

Bence hayallerinin peşinden koş.
Wattpadde dene eline yapışmaz. Kendi sayfanı oluşturursun ileriye yönelik düşün.:)
Sosyal Medyanın gücü yadsınamaz. Son 2,3 yıldır D&R genç Türk yazarlar çokça var. Hepsi sosyal medya sayesinde oldu.
Benimde hayallerim arasında var. Ahh ahh dün gidip yarama tuz bastın Bende istiyorum.

nomunomuchua Artemis yayınları çocuklar için çok kitap çıkarır oldu.
Yayın yönetmeni Ilgın hanım yaratıcılığı sever, kıymet verir.
Güzel bir kaç şey elinde oluşunca bence onu zorla.

Hmm bu aklımda olacak canım.
Teşekkür ederim :)

Sen de hayallerinin peşinden koş ve kendine güven.
Benim en büyük hatam kendimi yetersiz görmekti.

Her şey gönlünce olsun

Hmm bu aklımda olacak canım.
Teşekkür ederim :)

Sen de hayallerinin peşinden koş ve kendine güven.
Benim en büyük hatam kendimi yetersiz görmekti.

Her şey gönlünce olsun

Web sitelerinde mail adresleri var. Oradan illaki ulaşırsın.
Ben tembelim biraz. İşten eve gelince sadece yatıyorum. Bir şeyler yazmayı kafa kaldırmıyor
Dün D&R'dan bunu aldım. Niyet var ama sadece var.

Web sitelerinde mail adresleri var. Oradan illaki ulaşırsın.
Ben tembelim biraz. İşten eve gelince sadece yatıyorum. Bir şeyler yazmayı kafa kaldırmıyor
Dün D&R'dan bunu aldım. Niyet var ama sadece var.
Biliyor musun aylarca bu modda gezdim.
Sonra oturdum yazmaya bir başladım.
Yazdıkça gerisi geliyor.
Ben şuan 4. çocuk kitabımı yazıyorum :)

Hemen başlamalısın kesinlikle.

Kararını kitap yazmaktan yana kullanmışsın canım hayırlısı olsun ama olur da fikrini değiştirirsin diye nacizane yazıyım dedim.

Ben de araç kiralama işindeyim. Senin için demiyorum ama insanlarda bu algı var vosvos alıyım kira getirir yada altındaki binek arabayı verip 'yeaa bunu kiraya versene' diyenler. Ama o iş öyle kolay değil canım.

En basiti kaskosu bile rent a car kaskosu olmak zorunda ki o da diğer kaskolara göre oldukça pahalı. Arabayı verdiğin kişiyle sözleşme yapman lazım. Yoksa birine çarpsa allah korusun öldürse senin üstüne kalır veya bi sürtmede çarpmada polis gelse kiraladım desen belgen yok. Hepsi sorun yani.

Evet getirisi çok ama bilmeden girme bu işe lütfen.

Evet bu ayrıntılar cidden korkutucu.
Hakkından gelemem o işin ya, sana kolaylıklar diliyorum canım.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Şu avmdeki tırtıl olayı da bir hoşuma gidiyor ama araştıracağım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…