Kafayı iyice yedim galiba:)

Ya bence eskisehir bir de öğrenci memleketi, cok kolay satılır gibi geliyor bana. Kendimden oay biceyim; ailem universiteyi kazandigimda bi ev alalim da baskasına kira ödiycegimize ev borcu oderiz hem de okulun sonunda ev sahibi olmus oluruz diye düşündüler. He bu olmadi baska sebeplerden dolayi ama etrafimda cok duyuyorum bu tarz seyler.

Olayin kötü bir yanı daha var, öğrenciler evi biraz hor kullanıyorlar yani her kiracı degisiminde eve bi tadilat masrafı verebilirsiniz.

Evet ya bunu da düşünmüştüm doğrusu
Zor bu işler zor oy..

sahibinden de urunleri satabilirsin mesela

Tantanis siz Hukukçu muydunuz? Öyle kalmış aklımda. Instagram satışları son dönemde çok popüler, tam emin değilim ama bir e ticaret sitesi açmaya kalksan yasal bazı şeyler var onları yapmak zorundasınız ama Instagram'daki satışlar için böyle birşey gerekmiyor diye biliyorum. Yasal hiçbir sorumluluğun (ödeme, vergi gibi) altına girmeden satış yapılabiliyor sanırım.

acele edersen daha kötü olur. gir markete falan orda çalış tüm kazandığını borca yatırırsın. hemen bitsin diyosun da borç yapmasaydın bu kadar işte

acele edersen daha kötü olur. gir markete falan orda çalış tüm kazandığını borca yatırırsın. hemen bitsin diyosun da borç yapmasaydın bu kadar işte

Borcu ben yapmadım.
Durumum farklı biraz.
Onu çok anlattım anlatmaktan da bıktım o yüzden boşverelim :)

Benim mesleğim var zaten öğretmenim.
Bu söylediklerimi ek gelir için düşünüyorum.

Heves kırmak istemem, ama eşiniz bu kadar kafa yoruyor mu?

Tabii ki o yorsa da yormasa da sizin çizeceğiniz ayrı bir yol olmalı, ama siz bu kadar çabalarken/düşünürken o sadece maaşıyla mı yetiniyor?

Ev almak veya avm'de stand mantıklı geldi.

Konu sahibi, bu tarz işler sizce ne kadar kazançlı olabilir? Ek iş deseniz anlardım ama borç ödemek üzere yapacağınız işin bayağı bir kazançlı olması lazım. Bunlar yerine normal bir işe girip (ya da çalışıyorsanız da aldığınız maaşla) borçlarınızı yavaş yavaş ödeme imkanı yok mu? Yapılandırsanız mesela, öyle olmaz mı? Ne borcudur bilmiyorum ama borçları kapatmak üzere yapılan işin de bayağı kazanç getiriyor olması lazım.

Hayır hukukçu değilim hukuk okuyorum henüz. Bu konuda net bilgim yok, henüz dersi almadım kesin bir şey söylemek istemem. Ama haklısınız instagram satışları yasal değil.

Onun işi çok yoğun zaten kendini de kafasını da yoracak hali kalmıyor.

Ben bu saatten sonra onun için değil, kendim için yoruyorum kafayı.
Kazandığımı da kendim için kazanacağım. Onun için yapabileceğim her şeyi yaptım zaten ötesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…