- 25 Eylül 2011
- 7.499
- 11.351
- 498
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Amac bence insanlara kredi faiz oranlari yuksekken kredi cektirmek mecbur birakmak..bir bebegim var..mama bez islak mendil fiyatlari inanin yetisemiyoruz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela elektriğe zam üstüne zam geliyor.Gerçekten firsatcilik yapanlar olduğu için zam üstüne zaman geliyor bu gerçek.
Herkes geçiniyoruz diyorBekarım, ailemle yaşıyorum. Asgari ücret alıyorum ama inanır mısın yetiştiremiyorum.
Aileme destek oluyorum evet ama oda olmasa düşünki tek başına hiç bir masrafı olmayan bir bireyim
Gerçekten gelseler de anlatsalar nasıl yaptıklarını
Az once marketten geldim amacım polemik çıkarmak degil derdim bez fiyatlari primanin 45 liraya aldigim beze 57 tl oldugu icin isyan ederken az once 77 tl oldugunu gördüm nasil olabiliyor bu mecburuz aliyoruz ama vallahi canim cok sıkkın bir adeti 1.88 tl ye geliyor
Elektriği özelleştirdiler ya :)Mesela elektriğe zam üstüne zam geliyor.
Bir üyede artırım yaptığını söylemişti.Herkes geçiniyoruz diyor
Gelip anlatsalar kalem kalem bizde öğrensek
Paralel evrende yaşıyormuşum gibi hissediyorum bunları duydukça.
Gercekten yapilan ayip firsatcilik bu yapilan yazik gunah bizlereGerçekten firsatcilik yapanlar olduğu için zam üstüne zaman geliyor bu gerçek.
Az once marketten geldim amacım polemik çıkarmak degil derdim bez fiyatlari primanin 45 liraya aldigim beze 57 tl oldugu icin isyan ederken az once 77 tl oldugunu gördüm nasil olabiliyor bu mecburuz aliyoruz ama vallahi canim cok sıkkın bir adeti 1.88 tl ye geliyor
Soylediginiz dogru degil , bankalar kriz doneminde kredi vermez , su anda da nerdeyse yuzde 40 civarinda azaldi verilen kredilerAmac bence insanlara kredi faiz oranlari yuksekken kredi cektirmek mecbur birakmak..bir bebegim var..mama bez islak mendil fiyatlari inanin yetisemiyoruz..
Usd 6.30 du bugun bakrigimda , gecen sene bu donemde 3.50 ydiKrizi firsata cevirenler var gereksiz zam yapanlar bence bunun bir yaptirimi olmali dolar artik yukselmi yo. 6 kusurlarda. Bunun adi firsatcilik hic bir siyasi partiyi tutmuyorum bunuda belirteyim sikinti olmasin.
Gereksiz zamlar bence bildiginiz ölü soyuculuk haksizmiyim.
Höllük bağlayın sudan ucuz![]()
Kac aylik cocukOglumun devam sütü 99.70 Tl olmus.. Helal olsun, her ne olursa olsun zaten alacagim ama 78 Tl den 1 ayda iki kez zam ile bu fiyata çıktı..
Herşey artık ateş pahası..
Sormayın. Daha bebeğim 2 aylik .Mama degistirmistim.Tadini sevmedi .Gitti 65 Tl çöpe. E bir de yeni alacagim mamanin parasi varBebeğim mamayla besleniyor .. 32tl olan mama şuan 69 tl
Amac bence insanlara kredi faiz oranlari yuksekken kredi cektirmek mecbur birakmak..bir bebegim var..mama bez islak mendil fiyatlari inanin yetisemiyoruz..