Kafayı mi yedi bunlar!!!!

Bekarım, ailemle yaşıyorum. Asgari ücret alıyorum ama inanır mısın yetiştiremiyorum.
Aileme destek oluyorum evet ama oda olmasa düşünki tek başına hiç bir masrafı olmayan bir bireyim
Gerçekten gelseler de anlatsalar nasıl yaptıklarını
Herkes geçiniyoruz diyor
Gelip anlatsalar kalem kalem bizde öğrensek
Paralel evrende yaşıyormuşum gibi hissediyorum bunları duydukça.

Az once marketten geldim amacım polemik çıkarmak degil derdim bez fiyatlari primanin 45 liraya aldigim beze 57 tl oldugu icin isyan ederken az once 77 tl oldugunu gördüm nasil olabiliyor bu mecburuz aliyoruz ama vallahi canim cok sıkkın bir adeti 1.88 tl ye geliyor

Bebeğim mamayla besleniyor .. 32tl olan mama şuan 69 tl

Herkes geçiniyoruz diyor
Gelip anlatsalar kalem kalem bizde öğrensek
Paralel evrende yaşıyormuşum gibi hissediyorum bunları duydukça.
Bir üyede artırım yaptığını söylemişti.
Bide alışveriş yaparken marka da almam. Enn kaliteli kıyafetim de facto.
En marka parfümüm avon :KK45:
Buna rağmen yetmiyor.
Paralel evren meselesine katılıyorum:KK45:

Ihbar hattı kurulmus bu sacma zamlar icin kv gecen aramis marketi sikayet etmis hatta, 30 kusura aldığı tahin olmuş 72 lira bu ne yani tam bir fırsatçılık. Domates olmuş 5 lira menemen de yalan oldu

Az once marketten geldim amacım polemik çıkarmak degil derdim bez fiyatlari primanin 45 liraya aldigim beze 57 tl oldugu icin isyan ederken az once 77 tl oldugunu gördüm nasil olabiliyor bu mecburuz aliyoruz ama vallahi canim cok sıkkın bir adeti 1.88 tl ye geliyor

Evet ekonomi çıldırtma noktasına geldi..
Biz uzun zamandır sleepy kullanıyoruz. Bazı bebeklere yaramıyor malesef. Çok şükür pişik falan yapmadı..

Bir de mama fiyatları var ki oğlum büyüdüğü için şükrediyorum..

• Beğen
Reactions: Den
Krizi firsata cevirenler var gereksiz zam yapanlar bence bunun bir yaptirimi olmali dolar artik yukselmi yo. 6 kusurlarda. Bunun adi firsatcilik hic bir siyasi partiyi tutmuyorum bunuda belirteyim sikinti olmasin.
Gereksiz zamlar bence bildiginiz ölü soyuculuk haksizmiyim.

Oglumun devam sütü 99.70 Tl olmus.. Helal olsun, her ne olursa olsun zaten alacagim ama 78 Tl den 1 ayda iki kez zam ile bu fiyata çıktı..
Herşey artık ateş pahası..

Krizi firsata cevirenler var gereksiz zam yapanlar bence bunun bir yaptirimi olmali dolar artik yukselmi yo. 6 kusurlarda. Bunun adi firsatcilik hic bir siyasi partiyi tutmuyorum bunuda belirteyim sikinti olmasin.
Gereksiz zamlar bence bildiginiz ölü soyuculuk haksizmiyim.
Usd 6.30 du bugun bakrigimda , gecen sene bu donemde 3.50 ydi
Nasil artmiyor diyebildiginizi anlayamadim gercekten

Heralde ben çocuk dogurana kadar daha da pahalılanacak hersey.tek kullanımlık don alınsa daha uyguna gelir.pisletsin altını çocuk,belki erken öğrenir tuvalet eğitimini modunda olucam o zamana kadar sanırım :)

Amac bence insanlara kredi faiz oranlari yuksekken kredi cektirmek mecbur birakmak..bir bebegim var..mama bez islak mendil fiyatlari inanin yetisemiyoruz..

Bir de paranin maliyeti de arttigi icin size yuksek gelen faiz bankaya yuksek degil
Yani bankaya paranin maliyeti 1.20 ise size 1.40 dan kredi kullandirip arada 0.20 kar ediyor
Paranin maliyeti artip faiz artinca , bankaya da maliyeti 2 ise size 2.20 den kullandiriyor
Yani bankanin kari degismiyor

Back
X